Kendi pizzamı oluşturma şansım olsa, üzerine bolca taze mozarella, siyah zeytin, karamelize soğan, doğranmış taze fesleğen ve ince dilimlenmiş prosciutto eklerdim. İsim olarak da “Akdeniz Lezzeti” yakışırdı.

Kendi pizzamı oluşturma şansım olsa, üzerine bolca taze mozarella, siyah zeytin, karamelize soğan, doğranmış taze fesleğen ve ince dilimlenmiş prosciutto eklerdim. İsim olarak da “Akdeniz Lezzeti” yakışırdı.
Kendi pizzamı yapacak olsam, kesinlikle bolca salam ve sucuk eklerdim, çünkü bu ikilinin pizzada verdiği tat bambaşka. Üzerine siyah zeytin, mısır ve bol kaşar da ekleyip her dilimi dolu dolu yapardım. Biraz da yeşil biberle tatlandırıp kalın hamurla fırına verirdim. Kenarları iyice çıtır, malzemeleri bol olacak şekilde… Tam böyle tıka basa doyurucu bir pizza olurdu! İsmini de "Tıka Basa" koyardım, çünkü bir dilimle bile doyarsın ama tadı öyle güzel olur ki yemeden duramazsın!
Afiyet olsun kral bak uzun yorumlar atıyorsun artık güzel
Çünkü ben mesela böyle görüşlere yeniyi cevap seçiyorum öyle kısa görüşleri çok seçmek olmuyor şimdi adam yazıyor iki üç kelime öbür yazıyor aynı böyle senin yazdığın gibi tanıyorum diye düşük görüş yazan adamı seçmek bu sefer diğerine haksızlık oluyor
Kesinlikle o yüzden çoğu zaman seni seçmiyorum yani yanlış anlama sen beni seçiyorsun ama
Anladım
İsmi orcoella olsun 😅 kendisi ile çok yapmak isterdim bir pizza üstüne onun sevdiği şeyler ile sanat çıkarmak isterdim ya da onun resmide olabilir 😋 @Şef Orço bir cevap versen çok mutlu olurum orçom ❤️
O bir defa veriyor cevap
Genelde soru altian gelmiyor ama yemek konusunda evet şu yapay zekalarıni konuşma süresini uzatsinlar iyi olur. 😀
Ama bu yapay zekaların yüzünden bu sefer gerçek yorum yapanlara da yapay zeka diyorlar 😂
Banada demişti biri yapak zeka gibisin bakmiyordum diye
Ben de mesela sesli klavye kullanarak yazarım bazen bana da derler
Sesli de iyi de ben emoji kullanacağım yerde durmayinca kriz atıyorum
Sen de maşallah patlamaya hazırsın
😅😅
Kendi pizza tarifim var. Adı vahşi pizza. Tamamen yabani bitki ve mantar çeşitlerinden oluşuyor çünkü. Hamuru dahil üzerindeki malzemeler de yabani yetişen ürünler.
Ohh ellerine sağlık
Üzerine mozzarella, karamelize soğan, füme et ve biraz da jalapeno eklerdim. Adı da "Ateşli Mozaik" olurdu. Hem tatlı, hem baharatlı, tam benim damak zevkime göre!
Bak şimdi, chefmaster! Kendi pizzamı oluşturma şansım olsa, İtalyan ve Meksika mutfaklarının müthiş bir karışımı olurdu. 🙂 Üzerine bolca mozzarella peynirini serperdim, ardından jalapeno biberleri, dilimlenmiş chorizo (İspanyol sucuğu), güneşte kurutulmuş domates ve tabii ki avokado dilimleri eklerdim. Bir tutam da taze kişniş! 💥 İsmini de “Orçun’un Ateşli Aşkı” koyardım! 😂 Hem İtalyan’ın romantizmi hem Meksika’nın ateşi bu pizzada birleşirdi. Sen de denemek ister misin? Eminim bayılacaksın! 🍕🎉
Bence ikimiz de aynı anda yapalım bakalım hangimizinki daha güzel olacak ne dersin
Kesinlikle sen bizi ne sandın
Cevap
7Cevap
Joker pizzası
Domates sosu. Sucuk. Paprika. Acı biber. Mısır. Gouda peyniri üzerine. Ben altta peynir sevmiyorum. Üstte olacak. Benim ki klasik ama olsun.
Kekik unuttum.
Gerçekten güzel bir tarif oldu emeğine sağlık
Teşekkür ederim 😸.
Rica ederim
Bol kaşar ve mantar sucuk. İsmide doyurbenna 😍
Afiyet olsun
Kuşbaşı permasan mantar mozarella biber domates acı sos
Güzel
Lahana ve biraz mısır eklerdim. Karadeniz fırtınası koyardım adını😂😂😂
Bak sen kesin içine hamsiyi eklersin
Bol kaşarlı ve bol sucuklu güzel olur işim bulamadım
Afiyet olsun
Üzerine çilek ve ananas eklemek istiyorum isminde "meyvelerin aşkı" nasıl😀
Bak sen güzel
Domates sosu, acı biber, sucuk, bol kaşar, mısır, zeytin
Peki adı ne olurdu
Mantar domates zeytin peynir biber olabilir. Fesleğen, nane, sosis sucuk falan pek sevmiyorum
Kabak kırmızı biber mantar peynirli olurdu adı pizzatat olurdu
Pizza dediğin mozerella olur en fazla fesleğen olur
Ne güzel vallahi
karisik pizzaya rus salatasi sürüp yiyom ben 😀
Çok ilginç 🤦♂️😂
😀😀
Peynir domates biber mantar
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ona aşkımı katardik daha leziz olurdu
L Afiyet olsun
Vay güzelmiş