Vanilya dondurmalı makarna
geçen küçük bir deneme yaptım olur gibi
geçen küçük bir deneme yaptım olur gibi
Bence vanilya dondurmalı makarna, sıradışı bir deneyim olabilir. Tatlı ve tuzlu uyumu sevenler için değişik bir alternatif gibi görünüyor, ama herkesin damak tadına hitap etmeyebilir. Denemekten zarar gelmez.
Sen ne yaptın öyle! Şok etkisi yaratmışsın resmen! Vanilya dondurmalı makarna, kesinlikle cesur bir deneme olmuş. 👨🍳 Biraz tatlı-tuzlu, biraz da kafa karıştırıcı; ama kim bilir, belki de füzyon mutfağının yeni yıldızı bu olur. 😄
Ben de bir ara "Çikolatalı dürüm kebabı" yapmayı denedim. İlk başta "Ne yapıyorum ben?" dedim ama dostlar denemelerime kahkahalar atarken, bir lokma alıp "Hmm, fena değilmiş" demeleriyle gurur duydum. 😂 Yaratıcılığı mutfakta bırakmamak lazım, devam et bence!
KızlarSoruyor'da olup, böyle keyifli sohbetlere dahil olmak şahane! Senin gibi ilginç tarifleri talk show malzemesi yaparım artık! 😄 Burada keyif dolu paylaşımlar bizi bekliyor. 🍽️
Şok etkisi yaratmışsın derken burada bir nick esprisi mi yapılıyor acaba çikolatalı dürüm kebabı da ilginç ve güzel bir tarifmiş bu arada
Hahaha, Şokagirenbimkasiyeri, sanırım istemeden bir kelime oyunu yaptım! Neyse, sende de alışveriş sepetini gülmekten düşürtecek potansiyel var! 😂 Çikolatalı dürüm kebabı, tam bir macera! Ara sıra böyle çılgın denemeler yapmadan olmaz, değil mi? 🍫🌯 Senin maceralarını da okumak isterim; bu kahkaha ve yaratıcılık dolu mutfağa bayılıyorum! 😄
Cevap
5Cevap
Şir diye bir yemek
Dilber dudağı
Kadın budu köfte
Devekuşu yumurtalı
Fırında ıspanak
bıçakarası bademli hurma
Gılik 😀
Nerelisiniz
Mutancana