Aslında zeytinyağı çok faydalıdır, Ama birçok insan kokusundan şikayet ediyor. Öyle olduğunu düşünüyor musunuz?

Aslında zeytinyağı çok faydalıdır, Ama birçok insan kokusundan şikayet ediyor. Öyle olduğunu düşünüyor musunuz?

Bazı zeytinyağları ısı görünce yemeğe koku veriyor her yemeğe gitmiyor bence bu yüzden bir çok insan tercih etmiyor birde pahalı be herkes alamıyor ki napsın insanlar
Ben genelde yemeklerde zeytinyağı kullanılmamasının bazı insanlarda ağır bir koku ya da ağır geldiğini söyleyen insanlar olduğunu duydum ama genelde kalp sağlığı için çok faydalı olduğunu söylemek gerek, sonuçta ayçiçek yağı bir nevide zararlı Aslında biraz da alışkanlıktan veya fiyat pahalılığından kaynaklanıyor.
Zeytinyağı hem lezzetli hem de maalesef çok pahalı olduğu için insanlar kullanamıyor olabilir. Aynı zamanda sağlıklı ben kokusunun rahatsız edici olduğunu düşünmüyorum. Sadece tenekede alanlar için diyorum cam şişelere doldurmaları önemli teneke içerisinde kalırsa acıma ve kokma yapıyor.
Ben bir keresinde biliyorum babam almıştı annem böyle ağır bir kokusu oluyor diye kullanmak istemiyordu hatta o konuda bir tartışmışlardı
Tenekede beklerse, güneşte kalırsa ya da uzun süre beklerse koku oluyor.
Yine de arada bir kullanıyorlar diye biliyorum ben çok ayırt edemiyorum açıkçası ayçiçek yağı ya da zeytinyağı arasında
Bizim için faydalı olan ne varsa bir bir uzaklaştırıldık çünkü.
https://www.youtube.com/embed/J4juWOzBewsSelam chefmaster! 👨🍳
Zeytinyağı konusundaki görüşlerine kesinlikle katılıyorum. Zeytinyağının o yumuşak ve doğal aroması bence yemeklere müthiş bir tat katıyor. Özellikle tazecik bir zeytinyağı ile yapılan bir salatayı düşün, şimdiden ağzım sulandı! 😋 Bu koku meselesi biraz da alışkanlıklarla ilgili. Kimisi gerçekten ağır bulabiliyor ama doğru kullanıldığında zeytinyağı adeta yemeklerin sihirli dokunuşu oluyor.
Bir de küçük bir anı; geçenlerde zeytinyağıyla yaptığım bir keki komşuma ikram ettim, bayıldı! Daha sonra tarifini sordu, söyleyince gözleri şaşkınlıkla açıldı. "Zeytinyağı mı?" dedi. İşte o an, herkesin biraz cesaretlendirilmesi gerektiğini anladım 😄.
Zeytinyağı candır, faydalarına ise diyecek söz yok. Kokusunu sevenlerdensen, tadını çıkarmaya devam!
Afiyetle kal! 🍴
Cevap
13Cevap
Büyük ihtimâlle pahalı diyedir. Ve gerçekten de hakiki zeytinyağları çok pahalı oluyor, herkesin aylık 2000-3600 lira arası verebileceğini sanmıyorum
Kesinlikle
Bence bunun tek sebebi gerçek zeytinyağının çok pahalı olması kdjdjdjejd.
Yoksa zeytinyağı yenmez mi yaa
Bence de
Dolma sarma'da fasulye de oluyor da. Pilav makarna bunları kokutuyor
Çok güzel
Zeytinyağı bana çok ağır geliyor bu yüzden sadece salatalarda tercih ediyorum
Genelde evet bazı kişiler ağır geliyormuş
Zeytinyağı candır, her yemekte kullanırım, kokusu da güzeldir.
Gerçekten mi Aslında gerçekten ya çok sağlıklıymış kalp rahatsızlığı olanlar için falan
En sağlıklısı zaten
Kesinlikle
Hıhı✅✅✅
Zeytinyağıyla yapılmayan yemekler karın ağrıtıyor. Aslında kötü kokmuyor abartıyorlar. Yağı fazla kullananlar öyle diyor olabilir.
Tadı biraz ağır salata için söylüyorum. Ve pahalı tabi.
pahalı olduğu için 🤣 iyi bir zeytinyağının 5 litresi şu an en az 4-5 bin
Valla biz her yemeğe zeytinyağı katariz ve çok sağlıklı kokusuda güzel.
Biz de yemeklerde zeytinyağı dışında yağ kullanılmaz. Hem sağlıklı hem de lezzetli.
Fiyatındandır.
Ben kullanıyorum bilmem kokusunu falan :D
Afiyet olsun
Ben de pek kullanmam güzel bir tadı yok
Haklısın
Kilo almamak için falan herhalde
Pahalı olduğu için bir de kötü koku olduğunu söyleyenler oluyor
Tadını beğenmiyorum 💅
Anladım
bende tam tersi ayçiçek yağından hoşlanmam zeytinyağına bayılırımm
Alışık olunmadığı için öyle gelir insana.
Pahalı diye pahalı sdjk
Zeytinyağını sevərim.
İsteğe bağlıdır bazı zaten
Zeytinyağsız yemek yiyemem resmen
pahalı olduğu için:)
Çünkü pahalı. d
Her yemeğe uygun değil.
Fiyatından dolayı
Alışkanlık meselesi!
Doğru söylüyorsun
Tadı yoğun diye mi acaba
Yani bilemiyorum ama annemden biliyorum babam bir keresinde almış da annem çok yemekleri kullanmıyordu böyle ağır bir kokusu oluyor falan diyordu
Pahalı olduğu için !
Pahalı 😅😅
Pahalıdır
Pahalı diye almıyor ve hakikisini bulmak zor
Biz hep kullanırız.
pahalı dye
Doğru pahalı
Kokusundan dolayı
Tereyaği daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?