Birçok kişi zeytinyağını sadece salatalarda kullanıyor, ama bana sorarsanız yemek yaparken kullanmak gerekiyor. Gerçekten çok lezzet verdiğine inanıyorum ben. Peki siz yemek yaparken zeytinyağı kullanıyor musunuz?
Ailemin memleketlerinin bir tarafı zeytin üretilün yapıldığı yörelere dayanması suretiyle zeytinyağı kullanmaktayım. Ailecek yılda tahminen 12 litre zeytinyağı tükettiyoruz. Salata, sebze yemekleri gibi şeylerde zeytinyağı kullanırız.
Ben evde tatlıda, salatada, börekte, kurabiyede, sıcakta, soğukta her şeyde sadece ve sadece zeytinyağı kullanıyorum. Yıllardır evime başka ağ girmedi.
Neredeyse sadece zeytinyagi kullaniyorum. Ancak ocagin altini fazla acmamak gerek. Z yagi kaynama yani en yuksek derecesi fazla oldugundan yemegi yakabilir,
zeytinyağı şifa anne sütüne eşdeğer bir ürün olarak gösteriliyor, ama kaliteli, lezzetli, hafif ve uygun fiyatlı bulmak zor marketlerde. Çok pahalı markalara verecek o kadar paramız yok öğrenci olarak. kendimize uygun gayet de lezzetli bulduğumuz zeytinyağını bimden alıyoruz sırım. Sadece o değil öğrenci evi için gerekli gıda temizlik malzemelerini oradan temin ediyoruz. cebimiz rahat ediyor böylelikle.
En İyi Cevaplar