Yeme & İçme Yemeklerinize zeytinyağı mı kullanırsınız ayçiçek yağı mı? _BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Zeytinyağı kullanırız, kızartmalara tek sıvı yağ ekleriz. Zeytinyağı Ayçiçek yağı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yemeklerinize zeytinyağı mı kullanırsınız ayçiçek yağı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 16 gü Yeme & İçme konusunda 12,9b cevap paylaştı. Daha çok zeytinyağı kullanıyorum. 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ayçiçek yağı Zeytinyağını salata ve bazı garniturlerde kullaniyoruz. Bir de zeytinyağlı dolma ve fasulye yaparken 1 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Zeytinyagi memeleketindenimZeytinyagsiz yemek mi olurmus tabikide zeytinyagi 1 1 Yorumla benim_adım_herkül +1 yıl Ayvalık veya muğla Yorumla
AbazaSavarrr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 78% +1 yıl Zeytinyağsız yiyemem amaan sarmaya balığa doyamam amann 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kızartma hariç bazen ayçiçek yağı, bazen zeytinyağı kullanırız. Kızartmalarda ayçiçek yağı kullanırız. 0 0 Yorumla
Detmolder2021 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Her yemeğe zeytinyağı olmaz bunu bilmiyor musun? 1 2 Yorumla _BeBeRuhii_ +1 yıl Kızartmalar diye ayırdım zaten onun harici her yemeğe eklenir Yorumla Detmolder2021 +1 yıl Hayır ben mesela levrek balığını zeytinyağında kızartırım. Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kızartmalar dahil zeytinyagi kullanılır. Sıv8yag lastik gibi bir tortu bırakiyor sevmiyoru. 0 0 Yorumla
Naz_006 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Millet ayçiçek yağına kırmızı hali sererek eve sokuyor sen zeytinyağından bahsediyorsun 0 0 Yorumla
CᴇнᴇɴɴᴇᴍᴅᴇкіVᴏᴅкᴀ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Ayçiçek yağı ben zeytinyağını pek sevmiyorum yemeklerin tadını bozuyo bana göre 0 0 Yorumla
scorpion1903 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 31% +1 yıl Yemeğe göre değişir, genelde zeytinyağı 1 0 Yorumla
bellahdd Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Ekonomik durumuma bağlı biraz da. İmkanım elveriyorsa zeytinyağı. 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yemeğe göre değişir 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ayçiçek yağı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Daha çok zeytinyağı kullanıyorum.
Ayçiçek yağı
Zeytinyağını salata ve bazı garniturlerde kullaniyoruz. Bir de zeytinyağlı dolma ve fasulye yaparken
Zeytinyagi memeleketindenim
Zeytinyagsiz yemek mi olurmus tabikide zeytinyagi
Ayvalık veya muğla
Zeytinyağsız yiyemem amaan sarmaya balığa doyamam amann
Evde zeytinyağ haricinde yağ yok. Herşeye zeytinyağı atıyoruz
Kızartma hariç bazen ayçiçek yağı, bazen zeytinyağı kullanırız. Kızartmalarda ayçiçek yağı kullanırız.
Her yemeğe zeytinyağı olmaz bunu bilmiyor musun?
Kızartmalar diye ayırdım zaten onun harici her yemeğe eklenir
Hayır ben mesela levrek balığını zeytinyağında kızartırım.
Kızartmalar dahil zeytinyagi kullanılır. Sıv8yag lastik gibi bir tortu bırakiyor sevmiyoru.
Millet ayçiçek yağına kırmızı hali sererek eve sokuyor sen zeytinyağından bahsediyorsun
Ayçiçek yağı ben zeytinyağını pek sevmiyorum yemeklerin tadını bozuyo bana göre
zeytinyağı fiyatından haberin var mı🤪😬
Ben yiyici tayfadanım
Yemeğe göre değişir, genelde zeytinyağı
Ekonomik durumuma bağlı biraz da. İmkanım elveriyorsa zeytinyağı.
Ağır geliyor biraz bazı yemeklerde kokusu
zeytinyağı kullanırım
Aydın da ikamet tabıkı zeytın yaglı
Yemeğine göre... 🙃
Ayçiçek yağı kullanıyorum
Ay çiçek
Yemeğe göre değişir
Ayçiçek yağı
ayçiçek seviyorum..