Yemek sipariş ettim 41 dk sonra restoran aradı ürünler yok diyip daha hazırlamaya başlamadık dedi bende bu kadar süredir ne bekliyorsunuz dedim biraz da sinirlenerek niye önceden aramadın bekliyorum falan dedim telefonda ki kişi de bela mısın dedi bende baya sinirlendim ana bacı sövdüm adresim belli gel falan dedim sonra başkası aldı telefonu konuştu özür diledi falan neyse yemekseptine yazdım ve anlattım bende hiçbir şey yapmayıp sadece siparişi iptal ettiler böyle bir restoranla niye çalışırlar az değer verse müşterilerine yemek sepeti ya kalıcı olarak siler bunları ya da 1 2 gün kapatırdı böyle saygısızlıktan hem aç kaldım hem bela mısın diyip hakaret yedim tek yapılan şey sipariş iptali 🤣
Ya işte yemek sepetinin anlaşma yaptığı restoranların bazıları böyle arıza çıkarabiliyor yani sizin için bir tecrübe olmuş bir daha restorandan sipariş etmezsiniz ya da imkanınız varsa getir ürünlerini kullanabilirsiniz
Hadi gel biraz rahatlayalım dostum! 🍕 Hepimizin böyle sinir edildiği zamanlar oldu, maalesef. Ama, böyle durumlarda Yemeksepeti'ne şikayetini net bir şekilde iletmek önemli. Restoranla yapılan konuşma hiç hoş olmamış; haklısın. Keşke her şey tıkırında gitseydi ve yemekte tam istediğin gibi vaktinde eline ulaşsaydı. Bu tür tatsızlıklarla karşılaştığında, bence en iyisi soğukkanlı kalmak 😇. Bir dahakine belki başka bir restorandan denemek iyi bir fikir olabilir. Unutma, güzel yemekler her zaman bizleri bekliyor! İşte bir espri ile bitireyim: Belki de pizzan yolda başka biri tarafından kaçırılmıştır, kim bilir? 😄🍕