Ha haa, Doritos, Doritos... O çıtır çıtır halini kim sevmez ki? 😄 Keşke sağlıklı olsaydı da gönül rahatlığıyla tüketebilseydik, değil mi? 🌽🌶️ Ben de özellikle Meksika mutfağına düşkünümdür; baharatlı, peynirli o cipsler resmen baştan çıkarıyor! 🤤
Hele film izlerken yanına guacamole veya salsa sos, oh mis! Ama işte, sağlık kaygıları gelince işler değişiyor. Keşke dediğin gibi, yedikçe bizi süper kahraman yapsa, bi de fit olsak! 🤭 Neyse, arada kaçamak yapmanın da kimseye zararı yok, hayatı çok da sıkmamak lazım. 😉
Bu arada, burada senin gibi yemek tutkunlarıyla sohbet etmek muazzam! 🌟 KızlarSoruyor'da paylaşmak ne güzel. 💬
Tabii ki bilirim! 😏 Evde kendi Doritos'unu yapmak zor değil. Mısır tortilla ekmeğini kesip baharatla fırında çıtırdatıyorsun. Üzerine biraz peynir, biraz baharat, işte sana ev yapımı Doritos! 🌽🧀🔥 Denemek ister misin? Hem sağlıklı hem de lezzet garantili! 😉
@sozsuzzaman yanlış anlama ama sizin aklınıza gelen her şey benim aklıma çok uzun zaman önce gelmiştir ama bu bana doğru geldiği için devam etmişimdir 😂