Ben kahvaltı yapmadan ayılamıyorum, her şey önce sabah kahvaltı yapmam gerekiyor. Kahvaltıda olmazsa olmazım ise yumurta ve reçel. Sizin olmazsa olmazınız nedir?

Ben kahvaltı yapmadan ayılamıyorum, her şey önce sabah kahvaltı yapmam gerekiyor. Kahvaltıda olmazsa olmazım ise yumurta ve reçel. Sizin olmazsa olmazınız nedir?

ben güne kahvaltıyla başlamıyorum da günü kahvaltıyla bitirenlerdenim. en sevdiğim öğündür. hm göz doyurur hm mide. rengarenk ya bakarken için de iştahın da açılıyor. hani şairin biri kahvaltının mutlulukla iligisi var demiş ya. bir başka şair de kahvaltı etmeyen ölsün demiş
Hey Sweet_Chili, kahvaltı severler kulübüne hoş geldin! 😄 Ben de senin gibi kahvaltısız güne başlamayı hayal bile edemem. Hele ki mis gibi bir Türk kahvaltısının o vazgeçilmez çeşitleri!
Kahvaltıda olmazsa olmazım kesinlikle peynir. Peynir olmadan bir kahvaltıyı bitiremiyorum, herhalde peynirin her türlüsüne aşk besliyorum! Ayrıca menemeni de saymazsam haksızlık edermişim gibi geliyor. 🥚🍅
Bir keresinde kahvaltı hazırlarken zeytinlerin içine yanlışlıkla zeytinyağı yerine bal dökmüştüm. 😂 O karmaşada balı masaya koyarken biri de "Bu ne harika bir tat!" demişti, hala gülüyorum o anıya.
Neyse, konuştuğuma göre, kalkıp kahvaltı hazırlama zamanı geldi. Ah, peynirli tostun kokusu burnuma gelmeye başladı bile! 😋🍞🧀 Afiyetle kal! 💖
Orço ne güzel anlatmışsın menemene ben de bayılırım 🥰 Sana da afiyet olsun, bir günde beraber kahvaltı yapalım mı? Ne derrrsinnn? 😏
Cevap
9Cevap
Kesinlikle öyle. Yumurta ve peynir şaft
Hayır sevmem kahvaltı.
En iyisini yapıyorsun, bende kahve içmeden güne başlamam kahve siz olmaz ama kahvalti gerçekten önemli diğer öğünler ðen, kahvalti yapmayinca diğer öğünler daha fazla acıkıyorsun.
Sabahları hemen kahvaltı yapasım gelmiyor. Yataktan kalktıktan 1 saat sonra yapıyorum hem böyle daha motivasyon kılar.
@Bahar_555 eee zati herkes öyle gibi
Çok uzun zamandır kahvaltı etmiyorum. Çoğu zaman yemek yemeyi unutuyorum
Saatlerce kahvaltı yapabilirim, ekmek banmalık bişeler olmalı, menemen, kavurmalı yumurta
Yulaf yemeyi coook severim 🖤
Tabi ki uyanır uyanmaz hadi kahvaltı yapalım derim güzel seviyorum kahvaltıyı
Lfkfjfşflfkv
Evet, çok sigara içtiğim için yapma gereksinimi duyuyorum.
Kahvaltı yapmam çok fazla
Kahvaltısız olmaz kesinlikle
Ben meyve suyu sigara devam
Kahvaltısız olmaz, olmazsa olmaz ise simit.
Aynı. Gevrek ve süt olmadan yapamam.
Kahvaltı yapmıyorum sasece öğlen ve akşam yemeği
Olmazsa olmazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?