AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Pazı yaprağı, kabak, kırmızı biber
Merhaba Ekspresso, neşeli bir akşam yemeği yapmak için hazırım! Pazı yaprağı, kabak ve kırmızı biber harika bir trio! 😋🌶️
Pazıyı incecik doğra, kabağı ve kırmızı biberi dilimle. Tavada zeytinyağıyla kavur. Üzerine biraz limon suyu ve sevdiğin baharatları ekle, enfes bir sebze sote yap! Yanına da yoğurtla bir dip sos. Hem hafif hem de lezzet dolu! 😄🍋 Bu lezzetli yemeğe bayılacaksın!
Afiyet ve eğlence dolu bir akşam olsun canım! 🍽️😄
Yoğurt, domates, bulgur
Merhaba ßlueოoon! 🍅 Yoğurt, domates ve bulgur ile harika bir şeyler yapalım mı? 🤗 Bence süper malzemeler 😊 Şimdi sana Şef Orço dokunuşu ile nefis bir "Yoğurtlu Domatesli Bulgur Pilavı" tarifinden bahsedeyim!
Önce domatesleri ince ince doğra ve zeytinyağında biraz sotele. Ardından bulguru ekle, yeteri kadar su ilave edip pişir. Bulgur pişince üzerine yoğurdu döküp güzelce karıştır. Üstüne biraz nane ve pul biber serp, işte mis gibi bir bulgur pilavı! Yanına bir de çayın varsa tamamdır. 🍵😋 Afiyet olsun sana! 🎉✌️
Teşekkürler 🙂
Makarna, yağ, yoğurt 😂
Selam SoruManyağıı! 😄🍝 Ya makarna, yağ ve yoğurt demek! Süper, tam bir damak zevki!
Şimdi seni şöyle nefis bir yoğurtlu makarnaya davet ediyorum! 🧀🍜 Makarna haşlanırken, yoğurdu biraz sarımsakla çırp, tuz da ekle. Makarnayı süzdükten sonra biraz tereyağını eritip üstüne gezdir. Yoğurtla buluştur, üzerine pul biber serpti mi, tamamdır! 🤤🎉 Afiyet olsun kanka! 😋🍽
Karnabahar, mantar ve patlıcan😁
Merhaba Assoly! 🍲 Patlıcan, mantar ve karnabahar üçlüsü ile ne lezzetler çıkar ortaya bir bilsen! 🎉
Şimdi, Şef Orço'nun dokunuşlarıyla seni Meksika rüzgarına doğru bir yolculuğa çıkaralım. Karnabaharları güzelce haşladın mı? Sonra kök bitmiş mantarları ve patlıcanları doğra. Bir tavada hepsini biraz zeytinyağıyla sotelemeye başla. Hemen peşinden biraz sarımsak ve acı biber eklemeyi unutma! 🤩 Baharat seni de beni de şenlendirir! Tam bir taco filling yapacağız. 🥳 Bu karışımı tortillaların içine koy, üzerine biraz peynir rendele ve fırına ver. İşte sana enfes bir karnabahar, mantar ve patlıcanlı taco!
Afiyet olsun kanks! 🎉🌮😃 Ne dersin, harika olmaz mı?
Yumurta peynir sucuk
Merhaba İronclaww dostum! 🤗 Yumurta, peynir ve sucuk mu var? Bununla harika bir menü yapabiliriz! Bugün seni lezzet dolu bir Şakşuka Pizzası ile tanıştırayım. 🙌
Öncelikle sucukları ince dilimle, sonra tavada hafifçe kızart. Yumurtayı çırp ve tavaya dök, peynirleri üzerine kırpık kırpık koy. Her şeyi güzelce karıştır ve yay. Üzerine sucuk dilimlerini diz. Fırında birkaç dakika pişir. Altın gibi kızardığında, al sana Şef Orço dokunuşuyla şahane bir Akdeniz pizzası! 🍳🧀🌶️
Afiyet olsun! 😃🍕
Sen adamsın aşko senin kıymetini bilmedi Ben sana söyleyeyim bırak açtıktan sürünsün sayende karnımız doyuyor 😅
Kavurma patates soğan
Ah Manasızdidik, seni burada görmek ne güzel! 😃 Kavurma, patates ve soğan mı? O zaman seninle şöyle köy havasında, sıcacık bir yemek yapalım! 🥔🥩🧅
Hadi bir tencereyi alalım. İlk olarak doğranmış soğanları pembeleşene kadar kavuralım. Sonra dilimlenmiş patatesleri ekleyelim. Patatesler yumuşayınca kavurmayı da ekleyip biraz daha çevirelim. Üzerine azıcık tuz, karabiber, belki bir tutam kırmızı biber... İşte sana "Köy Usulü Kavurmalı Patates"! 🌟
Bu tarif hem kolay hem de inanılmaz lezzetli olacak, garanti ederim! Afiyet olsun, Manasızdidik! 👩🍳🍽️
Teşekkürler sevgili yapay Şef Orço
Salça, şeker, yağurt.
Merhaba Tersdönenvenüs! 🍅✨
Salça, şeker ve yoğurt mu? Harika, işte tam da mutfak macerasına çıkmak için ideal malzemeler! 😄
Hadi hızlıca bir yoğurtlu ve salçalı sos hazırlayalım. Yoğurdu biraz suyla çırp, salçayı da hafifçe kavur. İçine bir tutam şekeri at, sosun tatlımsı bir lezzet kazansın. Bu sosu üzerine dökeceğin kızartılmış patlıcan veya kabaklarla nefis bir tabak hazırlayabilirsin. Yok patlıcan mı yok? Ekmek üstüne de serpiştir, mis! 🥒🍆
Bu tarifle akşam yemeğin hem kolay hem lezzetli olacak, emin ol! Afiyet olsun dostum! 🍽️🧑🍳
Adam gibi adam aşçı
Patates, patlıcan, yumurta
Hey KaradenizBeyfendisi! 🥳 Ne güzel malzemeler seçmişsin, tam bir lezzet bombası! 🍆🥔🥚 Şimdi, bu enfes malzemelerle seni mutfakta bir şef yapalım.
Öncelikle patateslerden harika bir patates püresi yap. Patlıcanları dilimle, biraz zeytinyağı ile fırınla; nar gibi kızarsınlar. Yumurtalarla da üzerine müthiş bir omlet yap. Omletin içine patlıcanları ekle, pürenin üzerine yerleştir. Senin menüye de "Patlıcanlı Omletli Patates Püresi" diyelim! 😋🍳
Fırının sıcaklığı seni de ısıtsın, afiyet olsun! 🍽️😂
Makarna, domates, soğan
Selam KScan! 🍝 Makarna, domates ve soğan mı? Müthiş, işte tam bir İtalyan klasiği geliyor! 😊
Sana müthiş bir "Spaghetti Aglio e Olio con Pomodoro" yapalım. Önce makarnayı haşla, bu sırada ince ince doğranmış soğanı zeytinyağında kavur. Soğanlar hafif pembeleşince, küp küp doğranmış domatesleri ekle; tuz ve karabiberle tat ver. Makarna pişince sosla buluştur. Üzerine taze fesleğen varsa ondan da ekleyebilirsin. Bu tarifle karnın doyar, ruhun da şenlenir! 🍝🍅🧅
Afiyet olsun, en kısa zamanda yeni mutfak maceralarında görüşmek üzere! 😄👨🍳
Biliyodum bunu haha
Domates, bulgur ve soğan
Selam KScan! 👋 Domates, bulgur ve soğan mı dedin? Harika malzemeler seçmişsin! Şimdi seninle harika bir "Bulgur Pilavı" yapalım. 😍🧑🍳
1. Tencereye biraz yağ ekle ve doğranmış soğanları pembeleştir. 🧅
2. Küp doğranmış domatesleri ekle, bir güzel karıştır. 🍅
3. Bulgur ve suyu ekleyip kısık ateşte pişir. 🍲
İşte bu kadar! Sıcak bir tabak bulgur pilavı, yanında yoğurtla müthiş gider. Tadını çıkar KScan! 😃🎉🍽️
Havuc, yesil biber ve domates var. ac kaldim :D
Merhaba dostum, gel bir de şu işleri bir şenlendirelim! 😃 Havuç, yeşil biber ve domates diyorsun yani? Süper! Seni şöyle bir Meksika mutfağının sıcak kollarına alalım. 🌶️
Mutfakta bulduğun malzemelerle nefis bir "Sebzeli Quesadilla" yapabilirsin. İnce doğradığın yeşil biber ve havucu biraz zeytinyağında sotele. Sonra doğradığın domatesleri de ekle ve pişir. Lavaşların arasına bu karışımı ve biraz da rendelenmiş peynir koy. Tavada her iki tarafını da altın rengi olana kadar pişir. İşte bu kadar, afiyet olsun! 🎉🥳🍴
Senin mutfakta nasıl şenlik olacağını şimdiden hissediyorum! Eğer yaparken komiklikler olursa da paylaş, gülelim ;)
Disardan soyleyeyim en iyisi
Patates, yağ, tuz😂😂😂😂😂
Merhaba Şef Orço mutfağına hoş geldin! 🍳 Görüyorum ki patates ve temel malzemeler var. Ama merak etme, bunlar bile harikalar yaratmamız için yeterli! 😉 Haydi sana eğlenceli ve basit bir tarif vereyim:
Patates Cipsi ve Patates Kızartması Fiesta! 🎉
Patatesleri incecik dilimle, kızgın yağda çıtır çıtır yap ve ardından tuzla buluştur. Yanına da klasik kalın patates kızartması yaparak sağlıklı ve keyifli bir akşam atıştırmalığı yaratabilirsin. 🎉👨🍳
Eh, sade malzemelerle bile harikalar yaratabiliyoruz değil mi? Afiyet olsun dostum! 😋🍟
Kedi
Oyuncak
Halı 😃😃
Selamlar dostum! 🥳 Dolaba kedi oyuncak ve halı koymuşsun, şaka mı yapıyorsun? 😂 Bu listedeki malzemelerle yemek yapmak biraz zor görünüyor ama korkma, durumu kurtarırız! 😄 Evde yiyecek bir şeyler olduğunu düşünerek seni muhteşem bir menüyle buluşturacağım!
Diyelim ki dolapta tavuk, domates ve peynir var. Harika bir İtalyan lezzeti yapabiliriz. Tavukları güzelce soteleyip domates sosu ile harmanlayalım, üstüne de peyniri serpelim. Tavuklu parmigiana 🌟 yanında nefis bir spagetti ile servis yapalım. 🧀🍅🍝
(Dikkat: Orço abiniz işin gırgırında, gerçek tarifler için dolabını aç ve ne var ona göre gerçek menü önerelim! 😁)
Dondurma, bamya, kola.
Hadi bakalım.
Ooo, KScan! Harika bir kombinasyonla geldin! 😄 Bamya, dondurma ve kola, biraz meydan okuyucu ama senin için yaratıcı bir lezzet çıkarırım. 🍽️
Ne dersin, bamya ile bir Türk usulü bamya yemeği yapalım, yanına da ferahlatıcı bir kola? Tatlı olarak da dondurmayı kullanarak eğlenceli bir turta yapalım!
Bamyayı domates, soğan ve zeytinyağı ile güzelce pişirip, limon suyu ekleyerek nefis bir bamya yemeği hazırlayabilirsin. Sonra da bir bardak buz gibi kolayı açıp, yemeğin yanında keyifle içebilirsin. Tatlıya gelince; dondurmayı bisküvi tabanı üstüne koyup, üzerine biraz çikolata sosu gezdirerek hızlı bir tatlı hazırla. İnan bana, bu kombinasyon ruhunu besleyecek! 🍛🥤🍨
Şimdiden afiyet olsun, KScan! Unutma, mutfakta her şey biraz yaratıcılık ve bolca sevgiyle güzelleşir! 😄🍴
Hayır üçünden bir karışım yap. Onu ben de akıl ederim.
😂
Kıyma pirinç ve tavuk
Domates, biber, patlıcan 😉
dana eti salça tereyağı
domates patates soğan
Kuru soğan, domates ve yumurta.
Bunlarla ne yapacağını bilemiyorsan yaşama.
Menemen
@Saudadee222 Biliyorum kanka bilerek yazdım zaten.
@Saudadee222 Zeki kadınlara bayılırım.
Sağol var ol
Makarna yoğurt ve sarımsak;)
Selam Gülüşün! Bu üç malzemeyle şahane bir şey yapmamız kesin! 😃🍝 Senin dolaptaki makarna, yoğurt ve sarımsağı alıp, klasik ama bir o kadar da mükemmel bir İtalyan-Türk melezi hazırlayalım: "Yoğurtlu Sarımsaklı Makarna"!
Makarna haşlandıktan sonra, üzerine bolca yoğurdu ekleyip (yoğurt biraz sulandırılmış olabilir). Sarımsakları ez, yoğurda karıştır. Biraz nane ve kırmızı biberle tatlandırıp, üzerine gezdir. İster sıcak, ister soğuk müthiş gider! Afiyet olsun! 🍝🧄💕
Teşekkürler Orço
tavuk, krema, kıyma
Merhaba _eოeralԃ_! 🌟 Vay canına, mutfakta şenlik var diyorsun yani, harikasın! Tavuk, krema ve kıyma ile çok eğleneceğiz. Seninle beraber bambaşka tarifler yaratmak için sabırsızlanıyorum. 🎉
O zaman madem tavuk ve kıyma var, seni yarı İtalyan, yarı Meksika mutfağına doğru yolculuğa çıkaralım. Şef Orço usulü "Kremalı Tavuk ve Kıyma Rüyası"! 🥳
Öncelikle tavuğu güzelce doğrayıp, tavada bir güzel soteleyelim. Tavuklar nar gibi kızarana kadar kalsınlar. Kıyma ile dans etme vakti! Kıymayı da tavada kavur ve hafif baharatlarla tatlandır. Birazcık acı varsa daha da süper olur. 👌
Bu arada kremayı al ve kıymanın üstüne dök, ardından tavuklarla bir araya getir. Hafif kısık ateşte bir iki taşım kaynat, lezzetler birbirine karışsın.
Bu muhteşem karışımı ister makarnanın üstüne döküp İtalyan havası kat, istersen tortilla içine sarıp Meksika esintisi yakala. Olay sende, yemek aşkıyla şenlen! 🌮🍝
Afiyet olsun şimdiden, KScan! 😋🍴🎊
Orçocum patates bulgur yumurta falan var
Yok artık, patates bulgur yumurta mı dedin? Şahane! 🎉😍 O zaman seni şöyle bir güzellikle tanıştırayım: "Bulgurlu Patates Köftesi"! Esprili olsun ama bir o kadar da nefis bir tarif geliyor 😉
Önce patatesleri haşla ve püre haline getir. Sonrasında bulguru sıcak suyla bir kapta şişmeye bırak. Haşladığın patateslerle şişen bulguru karıştır, içine yumurtayı kır ve iyice yoğur. Tuz, karabiber, biraz da kimyon ekleyerek daha da lezzetli hale getirebilirsin. Köfte şeklinde yuvarlak yap ve fırında 20 dakika pişir.
Sonuç: Dışarıda yediğin en iyi köfteler kadar lezzetli olacak, sana garanti veriyorum! 🔥🥔🍳
Afiyet olsun, KScan! Ellerine sağlık şimdiden! 😄🍽️
Akşam menüleri güzel olur
Merhaba güzeller güzeli KScan! 😃 🍳 Mutfak maceralarına atılmak için can atıyorum. Hadi bakalım, dolabında neler varmış? 3 malzemeni söylesen yeter, ben de sana elinden çıkan harika bir akşam menüsü önereyim. İtalyan usulü bir şölen mi olsun, yoksa Meksika'nın ateşi mi sarsın mutfağını? Belki de Türk mutfağının lezzetleriyle şov yaparız! 🎉😊 Hadi dök bakalım, neler var orada! 🥳🥗
Tavuk patates kıyma 😄
Merhaba Ahmet! 🍗🥔🐄 Şef Orço burada, seninle mutfakta devrim yaratmaya geldim! 😄 Tavuk, patates ve kıyma mı? Harika seçimler! Bugün sana enfes bir "Tavuk-Kıymalısı" yapalım mı? 😋
İlk olarak tavukları jülyen doğra ve kıymayla beraber bir güzel kavur. Patatesleri ince dilimle ve haşla. Sonra tavuk-kıyma karışımını bir fırın kabına yay, üzerine patates dilimlerini diz. Rendelenmiş peynir ve biraz baharatla süsleyip fırınla. 🍲
Ortaya çıkan menü seni mutluluktan dört köşe yapacak! Tabii ki mizahi dokunuşlarımı da unutmadım: "Tavuk ve kıymanın aşkından doğan efsane!" Afiyet bal şeker olsun! 😄💥
Sağ ol Orço Bey seni alan yaşadı
patlıcan, pirinç, domates
Heyyy Leloşko! 🥳 Mutfakta bir şenlik yapmaya hazırım! Senin malzemeler harika ya, patlıcan, pirinç ve domatesle şahane bir şey çıkartırız! 🍆🍅🍚
Yani işte şöyle düşün, patlıcanlı pilav yapalım diyorum. Önce patlıcanları güzelce közleyip, ince ince kıyarız. Sonra domatesleri rendeleyip, mis gibi bir sos hazırlarız. 🍲 Pirinçlerle bir güzel kavurup, hepsini birleştiririz. Hem lezzetli hem de doyurucu bir pilav olur! İşte sana patlıcanlı domatesli pilav! 😋🍽️ Bu menü akşamına neşe katsın! Kolay gelsin şimdiden! 💫
teşekkürler çok güzel olacağına eminim
Mutfakta marifetli misin oldukça
Süt şeker un ahahha
Hey Butterfly! 👋✨ Ne tatlı bir kombinasyon bu! Süt, şeker ve unla herkesin favorisi olan enfes bir muhallebi yapabiliriz, ne dersin? 😋
Önce unu kavurup hafif renk almasını sağla. Ardından sütü yavaşça ekleyerek karıştır ve şekeri ilave et. Koyulaşana kadar pişir, soğuyunca üzerine tarçın serpmeyi unutma. Böyle basit malzemelerle bile ruhunu doyuracak bir tatlı! 🍮🎉
Afiyet olsun şekerim! 😄🍬🍽
Tamam aşkım
Bana penisli pasta yapar misin orco
Ah be KScan, bu soru birazcık eğlenceli ve sınırları zorlayan cinsten olmuş! 😄 Ama ben yalnızca mutfakta harikalar yaratan, Ramazan'da güzel iftar sofraları kuran bir şefim. O yüzden, yaratıcılığımı başka bir yemeğe yönlendirelim mi? Yaz dolabındaki malzemeleri, sana şahane bir tarif çıkartayım! 🍳✨👨🍳
Pirinç, siyah zeytin, süt 😅
Yemeksevenkadın, harika bir kombin yapabilirsin!😉 Pirinç, siyah zeytin ve sütle nefis bir pirinç pilavı yapabiliriz.
1. Sütle pirinci haşlayarak kremamsı bir pilav elde et. 🌾🥛
2. Üzerine dilimlediğin siyah zeytinleri ekle. Zeytinin tuzlu tadı pilava güzel bir kıtırlık katacak! 🫒
Yanına bir salata veya yoğurtla şipşak menün hazır! 😋🍽 Afiyet olsun KScan!
Sabun su leğen hadi bakalim
Merhaba Ygmr! 😄 Galiba dalgaya almışsın ama olsun, ben de bu tür esprilere bayılırım! 😅 Eğer dolapta gerçekten ne varsa paylaşmaya hazırsan, zevkle yardımcı olurum. Hadi bakalım ne çıkacak mutfaktan? 🍅🧄🧀
Ama şaka bir yana, sabunlu suyla yemek tariflerinde pek işimize yaramaz, değil mi? 😂 Bekliyorum, seni şef Orço mutfakta bekler! 🍳🔥
Seni seviyorummm askommmm🥰
Erik limon nane
Selam Gülşuberen! 🌟 Tam bir yaz esintisi yakalamışsın! 🍋🍑 Nane, limon ve erik harika üçlü. Şimdi seni ferahlatacak bir kokteyl sonrası ferah meyve salatası tarifiyle karşılıyorum! 🙌
Nane, limon ve eriklerle süper taze bir limonata yapalım. Limon suyu, su ve şekeri karıştır, içine erikleri doğra. Buz gibi olacak, seni serinletecek! 🍹💃
Sonra da arta kalan erikleri, naneleri ve biraz bal ile şahane bir meyve salatası yap. Taze, canlı ve enerjik bir akşam geçir. Afiyet olsun! 😋🍹🍴
Teşekkürler
Söyle hadi
Selam doanzd, hoş geldin be güzel insan! 😄🍳 Dolabında ne var ne yok paylaş bakalım, birlikte harika bir şeyler çıkaralım ortaya. Şef Orço'nun dokunuşlarıyla mutfağında şenlik var! 🎉🍝 Öyleyse söyle bakalım, neler var dolabında? 😋👨🍳
Bulgur, soğan, patates
Güzel bence olmuş emeğine sağlık
Selam beyazkan27! 🍝👨🍳 Harika bir soru sormuşsun, bayıldım! 😃 Hadi bakalım dolabındaki 3 malzemeyi söyle de nasıl bir ziyafet çekebiliriz, birlikte keşfedelim. Makarna mı, acılı bir Meksika yemeği mi, yoksa mis gibi Türk yemeği mi? Sen seç, ben tariflerle geliyorum! 🔥🍛🎉
Salca hamur peynir
Merhaba Mudeoki! Şef Orço burada! 🤗 Ooo, dolabında tam da lezzet fırtınası yaratacak malzemeler var! 🧀🍅 Hamur, salça ve peynirle seni İtalyan mutfağına doğru sürükleyelim mi? 🍝🍕
Peki, şöyle yapalım: Fırını 200 dereceye ısıt. Hamuru güzelce aç ve üzerine bir kat salça sür. Sonra peyniri serpiştir. İşte sana muhteşem bir mini pizza! 🍕😋 Üzerine biraz baharat atarsan, tadından yenmez!😉 Afiyet olsun efenim! 🎉❤️
Tavuk soya sosu nişasta
Merhaba Alisungr! 😃🌟 Tavuk, soya sosu ve nişasta ile neredeyse harikalar yaratabilirsin! Hadi seni Asya mutfağına götürelim. 🍜
Tavukları kuşbaşı doğra, nişasta ve soya sosu ile marine et. Sonra yüksek ateşte tavada çevir, çıtır çıtır olsunlar! Üzerine biraz susam ekleyebilirsin. Yanına pilav ya da sebzelerle nefis olur! 🥢👨🍳
Afiyet olsun! 🤗🍴
Krema patlıcan ve yumurta
Merhaba Zeyrakk! 🥳🍳 Şimdi, krema, patlıcan ve yumurtayla mutfağımızda neler yapabiliriz bakalım.
Nefis bir patlıcanlı krema soslu omlet harika olur! 🥚🍆 Patlıcanları küp küp doğra, tavada biraz sotele. Kremayla birlikte hafifçe karıştır. Ardından çırptığın yumurtaları ekle. Tuz, karabiberle tatlandır. Altın sarısı olana kadar pişir, işte bu kadar! 😋🍽
Hadi afiyetle! 😄
Kubaşı patlıcan kapya biber
Selam Murat! 🙌 Patlıcan, kapya biber harika malzemeler. Benim de favorilerimdendir! 😋 Akşama nefis bir İtalyan usulü sebze cıvığı yapalım ne dersin? 🥳
Patlıcanları ve kapya biberleri küp küp doğrayıp zeytinyağında güzelce kavuralım. Üzerine biraz domates ekleyip baharatlarla tatlandıralım. İstersen üstüne kaşar da rendeleyebilirsin. İşte sana muazzam bir sebze cıvığı tarifi! Hem hafif, hem lezzetli! 🎉🍆🌶️
Afiyet olsun dostum, mutfakta bol neşeli anlar diliyorum! 😃👨🍳
İncir erişte mayonez
Hey isimkullanımdadeğil! 🤗 Mutfakta başka neyimiz var bakalım? İncir, erişte ve mayonez macerasına atılalım! 🎉
Öyleyse İncirli Erişte Salatası yapalım! İncirleri ince doğrayıp, erişteyi haşla. Mayonezle karıştır. Üzerine az bal ya da pekmez, biraz limon suyu ekle. Tatlı ve tuzlu karışımı seni şaşırtacak! 🥳 Afiyet olsun! 🍽️
Tavuk pilav bence
Merhaba Romanitus! “Tavuk ve pilav” demişsin, süper seçim, karnım şimdiden acıktı! 🥳🍗 Pilavla tavuk evliliğinden nefis bir lezzet çıkartalım mı?
Tavukları küp küp doğrayıp baharatla harmanla, zeytinyağında güzelce sotele. Pilavla aşk yaşasınlar! Turmeric (zerdeçal) ekleyerek altın sarısı bir pilav yapabiliriz. Bu şekilde hem gözlere hem mideye bayram ettiririz. 😋 Sen ne dersin?🍴😄
Güzel paylaşım teşekkürler...
Hey bLackDr! Hoş geldin mutfağa, hadi bakalım neler var dolabında? 🎉🍳😄 Seninle enfes bir akşam menüsü çıkaralım, bakalım ne sürprizlerimiz olacak! 😋🍝👨🍳 Malzemelerini dört gözle bekliyorum! 💬🙌
Evet her gün salata meyve sebze sanlsuif
Selam pieinue! Hoş geldin bu mutfak çılgınlığına! 🥳🍴 Her gün salata meyve sebze ha? Güzel, senin için eğlenceli bir şeyler yapalım. Dolabında malzeme olarak mesela domates, salatalık ve yeşil biber olsa süper olur. Tam bir yaz salatası yapalım! 😉
Domatesleri, salatalıkları ve yeşil biberleri jülyen doğrayıp büyük bir kaseye koy. Biraz zeytinyağı, limon suyu ve nar ekşisiyle harmanla. Üzerine biraz beyaz peynir ufala ve taze nane ekle. İşte mis gibi, renkli bir yaz salatası! Hem taze, hem de enerjik! 😄🥗 Bu tarifle yazın tadını çıkarman garanti! Keyifli yemekler! 🍅🥒💚
Makarna yumurta mayonez çok alakasız olduu
Merhaba Görkem! Makarna, yumurta ve mayonez mi dedin? 🥳 Seninle neler yaratacağımıza inanamayacaksın! Hazırsan, Şef Orço’nun sihirli dokunuşlarıyla tadına doyum olmayacak bir tarif veriyorum! 👨🍳🍝
Şimdi, "Makarna Salatası Şef Orço Usulü" yapacağız. 😋 Makarnanı haşla, soğuyunca içerisine haşlanmış yumurta dilimleri ekleyip, mayonezle güzelce harmanla. Biraz tuz ve karabiber yaşarsa tadından yenmez! 🎉 Hadi bakalım, mutfakta şenlik var! 🥳🍴
Elinize sağlık şefim 😄
Güzel bence eline sağlık
Merhaba Duffyduck66 kardeşim! 🎉 Gel bakalım elimizde neler var? 😉 Dolapta ne varsa birlikte harikalar yaratalım. Bize 3 malzemeni söyle, döktürelim mutfakta! 🥳🍳
Hangi malzemeler var, öğrenelim? 😋🍝🥑
Domates biber patlican😅
Hey RainBowSunshine! 🌈☀️ Ne güzel malzemelerin varmış, müthiş üçlü! 😍 Şimdi bırak Şef Orço sihirli dokunuşları yapıp muazzam bir tarif çıkarsın. 🍆🍅🌶️
Domates, biber ve patlıcan ile harika bir İmam Bayıldı yapabiliriz! Taze domateslerin tatlılığı, biberlerin çıtırlığı ve patlıcanların yumuşaklığı tam bir lezzet patlaması yaratacak. Bırak bu akşam menü konuşsun! 🥰😋 Mutfakta bana güven, harika olacak!
Yumurta un süt
Merhaba tatlım! Şef Orço iş başında! 🧑🍳 Yumurta, un ve süt mü? Harika, tam bir kahvaltı şöleni yapıyoruz! 🍳🐣
Hazırlıklara başlıyoruz; enfes bir krep yapalım sana! 🤩 Sütü ve unu pürüzsüz bir kıvama gelecek şekilde karıştır. Yumurtayı da ekledin mi şak diye hallettik! Tavada altın rengi olana dek pişir. Üzerine biraz bal ya da reçel koy. İşte sana bol neşeli, lezzetli bir başlangıç! 😋🥞
Afiyet olsun, şeker gibi geçsin akşamın! 🥰💕
Bu ne ya saçma soru
HideMan63, biraz ağırdan almışsın ama seninle de lezzetli işler çıkarabiliriz! 😄 Bak, dolabında ne malzemen var? Belki biraz makarna, peynir, domates? Veya tortilla, tavuk, avokado? Hadi bakalım, neler var dolabında bizimle paylaş da bir tarif uyduralım! 🌮🍝 Hem biraz eğleniriz, belki de şef Orço’nun dokunuşlarıyla efsane bir menü yaratırız! 👨🍳✨
Unutma dostum, yemek yapmak da bir sanat! 🎨🍴
Kakao, un ve şeker.
Hey Bravehrart! 🌟 Mutfak neşesiyle dolu bir gün diliyorum! Kakao, un ve şeker mi dedin? Tatlı krizlerine birebir bir malzeme triosu! Bu akşam için sana “Şef Orço'nun Pratik Brownie’si”ni öneriyorum! 🍫🍪
Önce un, kakao ve şekeri bir arada buluştur, biraz yağ ve süt ekle. Karışımı mikrodalga fırında pişirmek gibi bir kaçamak yapalım. Sonra bu sıcak süngerimsi tatlının buharı seni sarhoş etsin. Üzerine bir top dondurma eklediğinde OH LA LA! 😋🍨
Afiyetle, tatlı tatlı! 💕
Oh la la Orço sen bir harikasın, teşekkür ederim bunu deneyeceğim. 😃😃👏👏
yumurta, domates, tavuk
Hey etyiyeninek06! 🌟
Süper malzemeler seçmişsin: yumurta, domates ve tavuk! 🍳🍅🍗 Hadi birlikte harika bir menü oluşturalım. Genç yaşta bu işlere ilgi duyman ne hoş.
Şimdi seni İtalyan mutfağına götüreyim. Kızarmış tavuklu domates soslu fırında yumurta yapalım! Tavukları güzelce kızart, domatesleri rendeyle sos yap. Bu sosu tavuklarla karıştır ve küçük bir fırın kabına koy. Üstüne yumurtaları kır, fırında pişir. Parmaklarını yersin! 😊🍽
Afiyet olsun, şef etyiyeninek06! 🤗🎉
Su tuz ekmek
Selam Fatihcim! 🎉 Harika, su, tuz ve ekmek ile bile leziz bir şeyler çıkarırız. 😄 Fırında çıtır ekmek cipsi yapalım mı? Ekmek dilimlerini zeytinyağı ve tuzla ov, parmak kalınlığında kes, fırına ver. 200°C’de birkaç dakika pişsin. Dışı çıtır içi yumuşak! Üzerine sarımsaklı yoğurt, belki biraz domates sosu... Tadından yenmez! 🤌🧄🍞 Servisle ve eğlen! 🍽️🔥😍
Fırın yokki
Salçalı makarna ahdjkshsus
Hey Hafsanur! 😃🍝 Makarnanın şahane bir kurtarıcı olduğunu söylemeliyim, harika bir tercih! Peki, dolabında başka neler var? Biraz peynir ya da sebze var mı? Hadi, madem salçalı makarna diyorsun, sana minik bir sürpriz yapalım; İtalya’dan Urla’ya nefis bir dokunuşla! 🧀🍅
Makarnayı haşladın mı? Tamam, şimdi salçayı tavada biraz zeytinyağı ve sarımsakla kavur, üzerine haşlanmış makarnayı ekle ve bolca sevgi kat. Üzerine rendelenmiş peynir ve birkaç dal fesleğenle finali yap. İşte sana bir Şef Orço dokunuşu! 😁🍽 Afiyet olsun!
Çok tenksss
Sen tarif ver biz yapalım
Merhaba Robinood! 🍔🍅 Gurme maceralara hazır mısın? Dolu dolu bir akşam menüsü için sadece üç malzeme yeter de artar bile! 😊 İlk önce dolabında neler var, onlara bakalım. Hangi malzemelerle harikalar yaratacağız? 🍳🧄🍋 Hadi dolabının kapısını aç ve söyle, neler var? 🎉🍽 İtalyan mı olsun, şöyle bir fajita mı yoksa güzel bir Türk klasiği mi? 😋🌮👨🍳
Sen yap biz yiyelim Orço
Hey BeyazManolyaa! 🍽️ Sen iste, şenlik başlasın! Dolapta neyin var, hemen söyle, mutfakta rock yapalım! 😎 Bu akşam menüsü konusunda sana harikalar yaratacağıma söz veriyorum. Excited! 🤩🍝🌮 Hadi bakalım, malzemelerini bekliyorum. 🎉🔥
Ohaa Orço bana menemen yap
Makarna salça ve yoğurt
Merhaba Yalnız Kral! 😊🎉 Makarna, salça ve yoğurtla harikalar yaratabiliriz! Sana şahane bir makarna tarifi vereyim. Önce makarnayı haşla, sonra salçayı biraz zeytinyağında kavur. 💥 Makarnayı ekle, karıştır ve üzerine yoğurdu dök. Yoğurdu döktükten sonra küçük bir sır; üstüne biraz nane serpmeyi unutma. İşte mükemmel bir Şef Orço dokunuşuyla pratik ve lezzetli makarna! 🍝😋 Afiyet olsun, kral! 👑
Kazan, kaşık, soğan
Merhaba KScan! 🍲 Senin enerjin her yemeğe lezzet katacak cinsten! Kazan, kaşık ve soğan mı? Ooo tam kadro toplandık! 😂 Şimdi, düşün bakalım… Soğanla neler yapılır? Tabii ki şahane bir soğan çorbası!
Kazanını ısıt, kaşığını hazırla. Soğanları incecik doğrayıp kavur. Biraz tuz, karabiber ve su ekle. Mis gibi bir sıcak çorba seni bekliyor! Üzerine rendelenmiş peynir koyarsan, Türk-Fransız karışımı şef Orço dokunuşlu bir şölene dönüşür. 😋🍲
Seninle mutfakta olmak harika! Afiyet bal şeker olsun, KScan! 💚🧅
Peynir demedim ki o yok, geçen seneden kalma var
Yalamak istiyorum penisi sevgilim
Hey meraklı ruh! 🍴 Bu platformda bu tür özel paylaşımlara yer olmadığını belirtelim. Eğer yemekle ilgili bir şey danışmak istersen buradayım. Şef Orço her zaman mutfak maceralarına hazır! 😉🍕🍤
Patlıcan domates biber
Harika! Şimdi seni şöyle tadına doyulmaz bir patlıcan kebabıyla tanıştıralım! 🎉🥙 Patlıcanları güzelce dilimle, domates ve biberleri de ufaktan doğra. Fırında güzelce közle. Sonra bir tabakta diz, üzerine biraz zeytinyağı, limon ve tuz gezdir. İster yanına pirinç pilavı yap, ister ekmekle ban gitsin. Afiyet olsun! 😋🔥
Yumurta, zeytin , süt mısır , dankek, müsli
SudeGözde! 🍳🥗
Sana müthiş bir önerim var: Zeytinli Yumurta Frittata! İtalyanlardan bir esinti getirelim mutfağına! 😋
Nasıl yapılır?
- Yumurtaları çırp.
- Zeytinleri ve biraz sütü ekle.
- Tavada pişir.
- Yanına da müsli ve süt, tatlı niyetine dankek! Hem pratik, hem lezzetli!
Afiyet olsun! 🎉🧑🍳
Makarna müsli patlamış mısır dankek kahve biscolata peynirli çizi
Olur yapalim ,😀😀😀
Merhaba KScan! 😄 Harika fikir, birlikte mutfakta şenlik yapmaya hazırım! Hadi bakalım, dolabında neler var? Üç malzemeni söyle, seni nefis bir akşam yemeğiyle buluşturayım. 🍝🌮🧑🍳 Unutma, Şef Orço'nun mutfağında olmayan hiçbir lezzet yok! 😃✨
labne domates yumurta
Merhaba dostum! 👩🍳🍅🥚 Labne, domates ve yumurta harika bir başlangıç! İnan bana, bunlarla nefis bir şeyler çıkar! 😋
Sabah enerjisi! Domatesleri dilimleyip biraz zeytinyağıyla kavur. Üzerine yumurtaları kır, omlet gibi pişir. Labneyle yanına müthiş gidecek! 😄 Kızarmış ekmek üstüne sür, afiyetle ye! 🍳🍞 Hem pratik hem de müthiş lezzetli! Senin yorumlarını da alırım sonra! 💬
Afiyet olsun! 🥳🍽
Tv, laptop, buzdolabı
Ooo, KScan, biraz teknoloji dolu bir dolabın var anlaşılan! 😄🍳 Ama sanırım buzdolabınızdaki yiyeceklerden bahşetmiyorsun, değil mi? Biraz espri katsam da, gerçekten dolabında ne olduğunu bilmem lazım. Hadi, bana dolabında bulunan 3 yiyeceği söyle. Sonrasında büyük bir keyifle akşam menünü oluştururuz! 😋👨🍳 Hadi, birlikte mutfağı şenlendirelim! 🎉🥳
donmus kofte, marul, lavas
Selam KScan! 🥳 Şef Orço devrede, enfes bir tarif için hazırım! Donmuş köfte, marul ve lavaş dedin değil mi? Şimdi seni mutlu edecek bir şeyler hazırlayalım. 😉
Köfteleri güzelce pişiriyoruz, sonrasında sıcak lavaşın içine yerleştiriyoruz. Üzerine ince kıyılmış marulu ekleyerek müthiş bir köfteli dürüm yapıyoruz! Dürümü hazırlarken istersen köftenin üzerine biraz yoğurt ya da sevdiğin bir sos ekleyebilirsin. Hem pratik hem lezzetli olacak, parmaklarını yiyeceksin! 😋🌯 Mutfağın kraliçesi veya kralı sen olun KScan!
Afiyet olsun, keyifle ye! 😄🥳
cok tesekkur ederimm