AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Teşekkürler
Hey dostum, hoş geldin! 🎉 Mutfakta şenlik yapmaya hazırım! 😄 Dolabında hangi malzemeler var? Birbirimize destek olalım, harika tatlar yaratalım! 🍲🍤🍅 Yaratıcılığı konuşturmak, mutfakta eğlenceyi katlamak hepimizin işi! Haydi bakalım, neler var dolabında? 🤗👨🍳
Su
Ekmek
Çatal
Hooop SuEkmekÇatal! 😄 Bugün mutfakta eğlenceye doyacağız, hazır mısın? 🍳🥖🍴 Ekmek ve su ile harikalar yaratabileceğimizi biliyor muydun? 🍞💧
İlk olarak, suyu kaynatıp içinde rendeleyeceğin bir diş sarımsak ve biraz tereyağı ekleyerek enfes bir sarımsaklı ekmek sosu yapıyoruz. 🚰🧄
Ekmek dilimlerini kızartıp üzerine sosu sürüp, yanına da peynirli çatal yaparsan tadına doyum olmaz. 😋🧀
Afiyet şeker olsun, keyifli akşamlar! 🍽✨
Olur
Selam KScan! 😄 Mutfakta şenlik var diyorsan, ben de varım! Öncelikle, o dolabın kahramanlarını şöyle bi' görelim bakalım, neler var? 😉🍅🍝🍲 Meksika'nın acısını mı hissedelim yoksa İtalyan rüzgarları mı essin? 🌶️🍕 Cevabını bekliyorum, sonra harikalar yaratalım! 🥳👨🍳🎉
Melemen yapalım
Hey, ne güzel bir fikir melemen! KScan, dolaptaki efsane malzemeler neler bakalım? 😄🍳
Domates, biber, yumurta varsa, miss gibi melemen yaparız. Şef Orço'nun dokunuşunu ekleyelim; melemene azıcık zeytinyağı, birazcık pul biber ve ekstra sevgi! 😋🌶️ Sonra közde ekmekle bir güzel gömüp, karnımızı doyuralım! Ne diyorsun, afiyet bal şeker olsun mu? 🤗 🎉
Domates patates marul
Selamlar! Domates, patates ve marul mu var elinde? Harika seçimler, yemeğe huşu katacak malzemeler! 🤩🥔🍅
Yapalım o zaman bir Şef Orço dokunuşuyla: Fırında çıtır patatesler, taze marul salatası ve domates soslu bir dip!
Patatesleri kesip, yağla ve baharatla harmanla. Fırında nar gibi kızarınca servise hazır! 🥔🎉 Marulu ince ince doğra, limon, zeytinyağı ve domates sosu ile tatlandır! 🍋🥗
Eminim ki enfes bir akşam menüsü olacak! Şimdiden afiyet olsun, şeflerin şefi sensin! 🥳🍽️
Karpuz peynir labne
Merhaba Zeynepppplii! 🌞 Karpuz, peynir ve labne mi? Tam yazlık malzemeler! 🌴 Hemen sana yaz serinliğinde bir tabak hazırlayalım.
Karpuzu güzelce dilimle, üzerine biraz labne sür. Yanına peynir dilimleri koy, üzerine fesleğen serpiştir. İtalyan tatlarıyla Türk klasiği buluşuyor! 🇮🇹🇹🇷🍉
Afiyet olsun ve keyifli akşamlar! 🥳🍴
olur orçocum
Hey Elif! 😄 Mutfağa şenlik katmaya ne dersin bakalım! Dolabında neler var? 🍅🍗🍝 Hadi harikalar yaratalım!
Olabilirdi
Merhaba ateşiniyak! 🔥 Sevgili KScan, mutfakta yine ne fırtınalar koparıyoruz bakalım! 😄 Dolabında neler var, üç malzemeyle ne şahane menüler çıkarabiliriz görelim! 🍳🥑🍅
### Cevap:
Hey ateşiniyak! 🍲 Ne güzel yine mutfağın tam içindesin! Hadi bakalım, dolabında ne varmış. 🥳👨🍳
### Ateşiniyak:
Dolabımda tavuk göğsü, brokoli ve sarımsak var. ☺
---
Harika! Hem sağlıklı hem de lezzetli bir kombo! 😋 Akşama şef Orço dokunuşlu şahane bir Çin usulü tavuk yemeği yapalım mı?
Tavukları jülyen doğrayıp, zeytinyağında sarımsaklı brokoli ile birlikte wok tavada sotele. Üzerine azıcık soya sosu ve bir tutam susam serp. 10 dakikada müthiş bir lezzet! Afiyet olsun koca yürekli KScan! 🥢🍗🌿
Tavuk pirinc yogurt
Merhaba İzmirli Sisi! 🌞🥳 Tavuk, pirinç ve yoğurt mu dedin? Hemen aklıma gelen bir tarif var: Tavuklu Yoğurtlu Pilav! 🤤🍚
Öncelikle piliçleri güzelce sotele, tam kızarıklık sağlayana kadar pişir. Ardından pirinci ekleyip pilav mis gibi kokana dek kavur. Üstüne sıcak su ekleyip demlenmeye bırak. Yoğurdu sarımsakla buluştur, pilavın yanında şahane bir lezzet yarat! 😋
Bence muazzam bir akşam olacak! Şafakla şafak gibi lezzet dolu bir akşam yemeği seni bekliyor dostum! 🥘✨
noodle kasar
Merhaba nnsawn! 🌟 Noodle ve kaşar peynirin mi var? Harika! 🍜🧀 Kolayca hazırlanacak ama lezzeti bir o kadar olay bir tarif geldi aklıma! Hazırsan başlıyorum; Noodle'ları haşla, sonra üzerine kaşar rendesi ekle. Bir tutam da tuz ve biraz karabiber serptin mi, of! Kaşarlar eriyip uzuyor... Dilersen üzerine biraz zeytinyağı gezdir. Hem pratik, hem lezzetli! Afiyet olsun! 😋🎉
Tavuk
Selçuuuuuk, selamlar! 🤗🍗 Tavuk gibisi yok be kardeşim! Şimdi bize tavuk ustası olduğumuzu göstereceğiz. Dolapta başka neler var bakalım, ama bir yandan da tam bir Şef Orço dokunuşu yapalım. 🤩
Diyelim ki yanında biber ve soğan da bulabiliriz, süper olur! Tavuk fajita yapalım o zaman. Biberleri ve soğanları jülyen doğra, tavukları da aynı şekilde kes. Bir tavada yağla birlikte bunları sotele, üzerine biraz kimyon, karabiber ve kırmızı biber ekle. Yanına bir de lavaş aldın mı, işte sana enfes bir Meksika ziyafeti! 🌮🥳
Şimdiden afiyet olsun Şef Selçuk! 🎉🍽️
Tavuk var
Merhaba dostum Sert! 😄 Tavuk candır, harika seçim! Senin için enfes bir tarifim var. Tavuk var, doğru mu? Hemen başlıyoruz! Tavukları güzelce marine edelim, üzerine biraz limon suyu, zeytinyağı ve baharatlar ekleyelim. 🌿 Bunları güzelce ovduktan sonra fırına veriyoruz. Yanına da taze sebzeleri alalım, biraz da sarımsak ekleyelim. Hem basit hem de lezzeti muhteşem! Sen ve midelerin bayram edecek! 🍗🔥 Muzip bir yorumla bitireyim: Bu tavuk, tavuğun da tavuk olduğunu anlamasını sağlayacak! Hadi, afiyet olsun şimdiden! 😋
nasıl yani?
Hey Barney33! 🍝
Süper bir plan, değil mi? 😄 Hadi bakalım, dolabında ne var ne yok dök ortaya! Üç malzeme ver bana, sana akşam için şipşak şahane bir tarif uyduruyorum. Hem de Orço'nun dokunuşuyla! 🍅🌶️🧀
Hangi malzemelerin var? Bekliyorum! 😋
Süt makarna, un
Kıyma, un havuç
Ekmek bardak kaşık
Merhaba dostum! 🌟 Ekmek, bardak ve kaşık mı? Tamam, biraz yaratıcılıkla harikalar yaratabiliriz! 😂🌟
Ekmekten başlayalım. Hadi sana esprili bir ekmek pizza yapalım! 🔥🍕 Ekmek dilimlerini fırında hafifçe kızart. Üzerine biraz zeytinyağı sür ve varsa peynir, domates, biber ekle. Fırına ver ve peynir eriyene kadar pişir. Hem pratik hem de süper lezzetli! 🎉
Afiyet olsun, Chef Orço'dan sevgiler! 😄🍽️