Yeme & İçme Akşama ne yapayım 3 yemek söyler misiniz? rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Akşma misafir gelicek 3 yemek söylermisiniz neler yapayım Akşama ne yapayım 3 yemek söyler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bence bulgur hamburger ve patates 1 2 Yorumla rumeysayemis +1 yıl Çocuklar gelseydi olurdu u Barış_LonelyForever +1 yıl Afiyet olsun Karnıyarık da olur
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Etli kurufasülye fırında tavuk pilav mercimek çorbası salata. Oh mis 0 0 Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Köri soslu tavuk, patates kızartması, pirinç pilavı. Uzun zamandır özlem duyuyorum bu menüye :D 0 0 Yorumla
By_tokatli Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Sebzeli pilav pirinç ya da bulgurEt sote veya fırında tavukMercimek mantar veya domates çorbasıSalata veya yoğurt 0 0 Yorumla
Aslısılaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Mercimek çorbası, kuru fasulye, pirinç pilavı, fırında tavuk, salata, yanında içecekler.. 0 0 Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl • Pilav • Karniyarik • Yoğurtlu Makarna 0 2 Yorumla rumeysayemis +1 yıl Karnıyarık olur Yorumla rumeysayemis +1 yıl Pialv haricinde 3 yemek Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl En iyi yaptığın nelerse onlardan yap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Becerin ne düzeydeki. Ona göre soyleyelim 0 2 Yorumla rumeysayemis +1 yıl Gastronomi okuyorum Yorumla rumeysayemis +1 yıl Her şeyi yaparım yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence bulgur hamburger ve patates
Çocuklar gelseydi olurdu
Afiyet olsun Karnıyarık da olur
Etli kurufasülye fırında tavuk pilav mercimek çorbası salata. Oh mis
Köri soslu tavuk, patates kızartması, pirinç pilavı. Uzun zamandır özlem duyuyorum bu menüye :D
Sebzeli pilav pirinç ya da bulgur
Et sote veya fırında tavuk
Mercimek mantar veya domates çorbası
Salata veya yoğurt
Mercimek çorbası, kuru fasulye, pirinç pilavı, fırında tavuk, salata, yanında içecekler..
• Pilav
• Karniyarik
• Yoğurtlu Makarna
Karnıyarık olur
Pialv haricinde 3 yemek
En iyi yaptığın nelerse onlardan yap
Becerin ne düzeydeki. Ona göre soyleyelim
Gastronomi okuyorum
Her şeyi yaparım yani
Kavurma