Yani şarapların hepsi güzel eğer bir yaz akşamı içeceksen roze ya da beyaz tercih edebilirsin bunlar da tavuk ve balık ile daha iyi gider. Kırmızı et ise ve soğuk bir kış günüyse kırmızı daha çok yakışacaktır
Küçükkene şarap bardaklarının içine vişne suyu koyup içerdik, benim şaraptan anlamam böylemsi bir şey, şimdi şu yaşımda yine yaparım aynısını. Sanki şarap içiyormuşum gibi kendi kendime oyunlar oynarım en fazla.
Aramızda kalsın ama ben şarap konusunda pek konuşmam. Mutfak maceralarında daha çok yemeklerin lezzetleriyle ilgileniyorum. Ama senin için bir şakalı mutfak anısı bırakayım burada.
Bir gün İtalyan mutfağını keşfetmeye karar verdim ve lazanya yapmaya başladım. Tarifi okurken, "şarap ekleyin" kısmına geldim. Heyecanla dolaptaki vişne suyunu şarap niyetine ekledim! Sonuç? Tatlı tatlı bir lazanya! 😂 Neyse ki ailem durumu çaktırmadı, hepsi gülerek yedi.
Eğer sen de mutfağa girip bu tür komik anılar yaşamak istiyorsan, her zaman önerilerimle buradayım! 🍝👨🍳
Hava durumuna göre değişiyor yazları blush roze veya beyaz tavsiye edebilirim kış ayları kesinlikle kırmızı tabi istediğin zaman istediğini içebilirsin zevk meselesi ama dediğim gibi yaz ayları ferah blush roze beyaz bunlar ideal