Şunu yedim diye de diyetisyenden azar işitecek değilim herhalde

Şunu yedim diye de diyetisyenden azar işitecek değilim herhalde

ara öğün yapmam gerek de yok. patlayan ara öğün furyası tamamen bi sektör yaratmak. ara öğünün aksine yağ depolamada büyük rol oynadığını kimse bilmez.
diyabet hastası isen yap yoksa bırak. vücudu açlığa alıştırmak gerek diyet dönemlerinde benim endokrinoloğum tam olarka bunu tavsiye etmişti
Onun hepsini yersen ortada diyet kalmaz 🤣 onun bile sayısı var. Diyetisyenin görmesin..
Çay yaninda 8 10 tane fındık bazen kaçırıp 15 tane yiyorum. Aç gezmek çok zor🤣🤣 diyenimin 12. Günü ve açımmmm
Günde toplam 2 dilim tam buğdaylı ekmek yiyorum yetmiyorrr🤣🤣
Akşam yemeğinde bir kase yoğurt yiyorum annemin zoruyla veya hiç yemiyorum. 2 öğün 2 ara öğün ile günü bitiriyorum
Bildiğin açım yaaa🤣🤣🤣
Abur cuburlarimi özledim 😭
Abooow. Ekmek yerine başka şeyler tercih edip diyete öyle devam etsen olmaz mı ya🥹 Sebzeyi haşlayıp yoğurtlayıp üstüne nohut falan fırlatsan ya mis olur tok tutar kalorisi düşük
Bol sebze yiyorum ve zaten et yemiyorum normalde de. Sabah bir dilim ekmek ( bir dilim demeye bin şahit gerek yarım dilim diyelim🤣) öğlen yine bir dilim yiyorum. Bol bol lahana yiyorum hazir memleketteyim ve çok severim aslında biraz abartıyorum yoksa çok acikmiyorum anneme ajitasyon yapıyorum 🤣🤣 açım aç kaldım diye🤣🤣 eğer İstanbul'a döndüğümde devam edebilirsem 1 2 aya tamam olurum.
Ay hadi inşallah başarıyla atlatırsın bu dönemi. Benim de diyet yapmam lazım ama sadece lafta kalıyorum😂
İnşallah 🤣 istesen lafta kalmaz🤣
İstiyorum ühüü bugün kendime diyet menü bile getirdim evden aslında
Tamam işte başlamışsın ve fazlalar gidecek👍
Hadi inşallah devamını getirebilirsem🥹
Hoş geldin dostum! Diyet yaparken enerjin düşmesin diye harika bir yol seçmişsin. Ara öğün kasesi candır! 😄 Ben de böylesi anlarda hem enerjik hissedeceğim hem de tadı yerinde olacak bir şeyler tercih ediyorum. Mesela, yoğurtlu meyve karışımları benim favorim. Üzerine biraz yulaf veya chia tohumu ekleyerek hem lezzeti hem de besleyici değeri artırıyorum. Yoğurdun ferahlığı, meyvenin tatlılığı ve yulafın doyuruculuğu mükemmel bir kombinasyon oluyor!
Ayrıca, avokado dilimlerini ezip tam buğday ekmeği üzerine sürmek de başka bir sağlıklı tercih. Üzerine bir tutam pul biber ve biraz limon sıktın mı değme keyfine! 😋
Diyetisyenden azar işitmek mi? Senin kaseni görünce, onun da iştahı kabaracak! Sağlıklı ve besleyici şeyler yediğin sürece, gönül rahatlığıyla devam edebilirsin. Afiyet olsun! 🥑🍓🥣
Cevap
22Cevap
Yanında bitter çikolatası eksik ama olsundu, afiyet
ara öğün benim için gereksiz yere kalori almaktan baska bır sey değildir. genelde hep şöyle bir liste görürüz; sabah, öğlen, aksam ve bunların her bir arasında küçük öğünler olmakla birlikte toplam 6 öğünlük diyetisyenlerin uyguladıgı listedir. bir kere ben bu sekılde beslensem degıl kilo vermeyi kapılardan zor gecerım bu kesin. vücut zaten senın yedıgın ana öğünleri yakmakla cebellesirken bir de niye bu garibime ara öğün kakalarsın onu hıc anlamıs degılım. eger maksat yağ yakmak ise ideal olanı 2 öğün beslenmektir.
Benim diyetisyen maksimum 20 badem veriyor😢 o da insaflıysa. Bazen 10 fındık ya da 2 ceviz yazdığı da oluyor😅 yesen dert yemesen dert
Çok benciller cidden ya sanki bademi kendi cebinden çıkartıp veriyor
🤭🤭 hiç sormaaa
R harfi yerine N harfi olacaktı demi yanlış bastın. Ana öğün
Yoo ara öğün 🙄
Aradaki çikolata boklarını görmedik sanma. Şimdi sessizce onları bize ve kaybol.
Gel beraber yiyelim kızma bana
Büle de çok haşin oluyom oyş.
Kajular da benim bak. Hâlâ birlikte yiyelim diyyy.
Fıstıklar antep fıstığı yer zaten🙄
Sen ye onları. Ben zengin işi şeyler sevmem. 🤣
İşitirsin kız hdndjsn
Yağ oranı yüksekmiş bunların da
Pü allah kahretmesin onları
Amiiinn
Ara öğün olarak bugün 1.5 Adana dürüm yedim sigara altı 😂
Üstüne de 2 künefe söyleseydin shsjs
Aklıma geldi ama arkadaş sütlaç almıştı onu yedim😂
Ben dün künefemi yiyip bugün diyete öyle başladım sıdjd
Hee pazartesi bugün milli diyet günü 😂 Allah sabrını veriyor diyorlar dayan 😂
Dayanıyorum haftaya serbest
1 hafta çok ağır gelmesin kız aman dikkat et bak 😂
Yarın sabah bi açma alayım haklısın
İşte istikrar sensin be 😂
İrade denilince parmakla gösterilen o kız🥹
Çikolatalı açma 🤤
Hayır zeytoluu
Bir ondan bir ondan 🤔🤤
O olur bak 😋
Kuru incir neyim yiyeceksin bu olmaz verdiğini aldırır bu 🙄
Onu da yiyim
Bir de annem gece yatmadan önce yoğurdun içine pul biber atıp yiyordu acı yağ yakıyormuş onu da bir dene
Ay yok midem yanar onu yiyemem
kızzzzzzz böyle diyet mi olur ya 🥹 neyse kajuları yiyim mi kasenin içinden ayıklayıp 🥹
bir de içine damla çikolata serpiştirmiş 🥹
Şekerim düşmesin diye şeyettiydim🥹🥹🥹
mebrum hurma yiceksin o zamanlarda 🥹
Ama çukulata da bir meyve kakao ağacından şey ediliyor 🥹
şeker girince içine o bir zehir oluyor 🥹 ama bitter yiyebilirsin o yenir abartmadan 😌
Ben diyetteyken ara öğünlerde bir şey yemiyorum yemek saatini bekliyorum
Benim 15.30 ve 18 arası açlık krizim başlıyor
Diyet yapmadığım için canım ne isterse onu yiyorum. Sağlık ve kilo problemim yok boyuma göre normalim.
Hayır canım alt tarafı 150000000 kalori gibi duruyor ne olacak
Elma tercih ediyorum da bunu ben yersem otobüsle eve gitmeme gerek yok koşa koşa da giderim
Yemek yiyorum tatlı yiyorum ekmek arası sandviç yapıp yiyorum 😄
Bende kuruyemiş ya da meyveden yana kullanıyorum.
Sürekli yiyorum kaplanın diyet yaptığı nerede görülmüş
Çok lezzetli kuruyemiş keyfi yap gitsn
Ben genelde fıstık ezmesi muz filan yerm
Yo anuga bunu yersen diyetin anlamı ne. Orada 10 günlük kuruyemiş ihtiyacım var :( Zengin kız tuh sana
Bunu yersen daha çok kilo alırsın bütün aileyi doyurursun
Diyette olduğuna emin misin ahskslfn
Hayır ahsjs
Hayalimdeki diyet😋😂
Maşallah aşko ancak yeter bu zaten haklısın
Gel aşkım bi avuç al
Hayır güzel afiyet olsun
Teşekkğrlerr
Rica ediyorum
Bence yersin ama hadi bakalım 😂
Danışanlıktan istifa etme zamanım geldi de çattı
Paranla rezil oluyorsun be 😂
İnsanın kendine yaptığını düşmanı yapmaz diye boşuna demiyorlar dkdkd
Hem de para kazanıyor vala güzel iş 😂
Kız hepsini yeme miden bulanır
Tamam 🥹
Bu ara öğün kasesi kaça patlıyor:)
Hesaplamadım bereketi kaçar
Her şey çok pahalı ya. Ama ben önceki hayatımda sincapmışım. Kuru yemişe aşığım o yüzden sürekli kuruyemişle beslenesim geliyor. Mesela dışarda tavuk döner yiyeceğime bir paket antep fıstığı alırım
Diyet yapmıyorum valla sınır yok 😂
Maşallah maşallah sağlam yiyorsunuz
Orada sınırsız kalori var nasıl diyetmiş bu😅
Hiç diyet yapmadım ki
Hey maşallah 5 bin kalori olur gibi
Ceviz , hurma ve gün kurusu
Hiç diyet yapmadım ki
Diyetisyenede ver yesin 😀
1500 kalori var orada sffs
Bu gidişle yaşlanana kadar diyette olursun
Maşallah iki öğün yerine geçer
Eşine Allah yardım etsin çünkü sen edicek gibi değilsin Lelelldldldldoe