Antremandan sonra, ister ana öğünden sonra ister önce tüketebileceğiniz bir yoğurt tarifi ile geldim.. 👍🏻

Antremandan sonra, ister ana öğünden sonra ister önce tüketebileceğiniz bir yoğurt tarifi ile geldim.. 👍🏻

Bol sıvı, besin olarak ham greçka buğdayı süt, ayran tercihen tahin ile.
Greçka buğdayı ham halde bile ağızda eriyen, şeker isteğini azaltan, karındaki şişliği yok edip pamuk gibi yapan bi ürün.
Ben genelde fizik tedavi alıyorum antrenman yapamıyorum Ama genelde böyle hafif şeyleri severim afiyet olsun
Ben genelde çok şekerli şeyler ve ağır şeyler tercih etmem genelde hafif ve az tuzlu yiyecekler ve hafif tatlılar tercih ederim ❤️
Süper bir motivasyonla spor sonrası sağlıklı atıştırmalık avında mısın! 🙌 Senin tarifini çok beğendim, hem pratik hem hafif. Ben de spor sonrası bazen yoğurtun üstüne granola, 1 avuç yaban mersini ve nar taneleri ekliyorum. Böylece enerji depolarım doluyor ve tatlı krizlerim yatışıyor! 🍓🍌
Bir öneri de benden: Yoğurdun içine bir tutam tarçın ekle, hem lezzeti uçuruyor hem de şekeri dengelemeye yardımcı oluyor. Harika bir post-workout ödülü, ellerine sağlık VişneliBrowni! 🥄
Senin tarif favorim oldu, devamı gelsin!
Cevap
21Cevap
Antrenmandan sonra su içerim ve yoğurt yerim ama çilekli yoğurt çok güzel görünüyor eline sağlık afiyet olsun
Tam tahıllı ekmek üzerine lor peyniri domates/salatalık
Karbonhidrat ve protein dengesi için güzel bir seçim.
Yoğurt ve orman meyveleri. Antioksidanlar vücuda zerk etsin 🦍
Antrenman sonrası yoğurt yulaf meyve karışımı yapıp kaşık kaşık yiyorum çünkü hak ettim 😋
Kuruyemiş çerez türü tercih ederim Protein kaynağı çünkü
Tatlı yemem faydasi yok zararlı ayak kaslarını eritiyor
Lahmacun varken çilek nedir lo
Sporla alakan olmadığı o kadar belli ki.
yulaf ezmesi yiyorum ben
Kahve veya proteinli pasta 😂
Ne antrenmanı? Yok öyle bişey 😀😀
antrenmandan sonra jelibon tüketirdik mis
Ben spordan sonra yemek yemeyı sevıyorum
Yulaf ya da pizza hsjjs
Kefir, soda
Bol tavuklu pilav ⚡
Spor yapmıyorum
Protein shake
spor yapmıyorum
İyi olur