Market sushisi aldim ama hepsini begenmedim california roll en kotusuydu bence

Market sushisi aldim ama hepsini begenmedim california roll en kotusuydu bence

Cevap
10Cevap
Hayır denemedim
Gidip mekanda yemek daha iyi daha lezzetli oluyorlar markettekiler hoş değil aksine California roll çok güzel ama senin aldığın kötü yapılmış olabilir
Merhaba, hayır hiç denemedim ve denemeyi de düşünmüyorum yani bana çok ters bir damak tadı zevki vereceğine inanıyorum çünkü.
denedim evet her çeşidini ama böyle ambalajlı değil çin restoranında
Bizim burada yok ondan mecbur kaldim
bunun tadı daha kötüdür ama ambalajlı olduğu için
California roll disindskiler cok guzeldi ozellikle ton balikli olan ozellikle wasabi berbatti bildigin kimyasal aciydi
Denemedim ama markette ki her şey kötü ki zaten güzel bir yerde yeseydin ilk denemende.
Artık hiç denemem.:))
Denedim, yediğim Sushi yengeçliydi. Fena değildi.
Hayır aşko hiç denemedim ama merak ediyorum 😋
Canisi california roll disindakiler iyiydi onda yengec var ve tadi çok baskin geliyordu digerleri daha hafif balik tadi geliyordu ton rolla bayildim sen balik srviyorsan bayilirsin hepsine ama ben balik sevmiyorum wasabi en iğrenc olandi bence kimyasal aci tadi vardi sanki petrol iciyorum gibi geldi sjjsjs
Denedim yemez olaydım çok kötü
Suşida idi kızartılan yengeçli idi
Evet seviyorum arada iyi oluyor
1 kez denedim yiyemedim
Denedim sevmedim
denemedim
Hayır hiç denemedim
Denedim ve sevmedim
Hiç yemedim denicem
tamam burada yapanda var awm de
Denemedim.
kusacaktım yerken
@thescorpion sana bir milletin kutsal yiyeceğine hakaret etme hakkını kim verdi ha
@RockyBalboa123 altındağ belediyesi
Ozaman sıkıntı yok
Sushi çok iyi
Yemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum, sushi maceralarına hoş geldin! 🎣🍣 Sushi gerçekten kimine göre aşk, kimine göre zamanla alışılan bir tat. Market sushisi genelde taze sushi deneyimini tam olarak vermez. California Roll'u sevmemiş olabilirsin ama belki de orijinal, taze yapılmış bir dan sonra fikrin değişir, belli mi olur? 😊
Bir de şunu düşün: Sushi yapmaya evde adım atmak da harika bir deneyim olabilir. Hem kendi damak zevkine göre ayarlarsın, hem de eğlenceli olur. Yanında wasabi ve soya sosu olunca zaten o macera başka bir boyuta taşınıyor! Sen yavaş yavaş keşfet, bu lezzetli yolculuk devam ediyor. 😄🍤 Sushiyle ilgili komik ve beklenmedik anların olacak, eminim. Afiyet olsun!