Aile & Toplum Hiç sushi denediniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hiç sushi denediniz mi?marketten almak istiyorum hangisini önerirsiniz ilk defa alacağım Hiç sushi denediniz mi? Cevapla Market Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Marketten alma güzel olmuyor. Sushiyi restorantında yicen ya mesela İstanbuldaysan ororo sushi bar var oraya gidip ye. Markettekiler sushiden soğutur adamı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl philadelphia olanı cok öneriyolar kararsızım Yorumla ΙιΙιτh +1 yıl git restonratta philadelphia sushi ye hazır alma diyorum sana Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Marketten alma bence tadı çok iyi olmayabilir git en güzel yapan yerde ye suşi çok hassas bir yiyecek... Güzel yapan yerde yemezsen kabus olur 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Denemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Marketten alma güzel olmuyor. Sushiyi restorantında yicen ya mesela İstanbuldaysan ororo sushi bar var oraya gidip ye. Markettekiler sushiden soğutur adamı.
philadelphia olanı cok öneriyolar kararsızım
git restonratta philadelphia sushi ye hazır alma diyorum sana
Marketten alma bence tadı çok iyi olmayabilir git en güzel yapan yerde ye suşi çok hassas bir yiyecek... Güzel yapan yerde yemezsen kabus olur
Denemedim
yaş kaç 15 mi?
ya s2tir
Denemem bence