Yeme & İçme Hiç suşi denediniz mi? lorddusunce4 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor İlk defa denedim ama pek sevemedim sadece şu dışı siyah olan adını bilmiyorum biraz iyiydi. Üzeri yumurtalı olanı hiç sevmedim kusacaktım 🥵🥵 siz hangilerini denediniz? Önerir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncell Hiç suşi denediniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Hayır, hiç yemedim. Tadını merak ediyorum ama sevmem sanırım ya ben Karadenizliyim 😂 1 3 Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Karadenizliysen kesin seversin 😀 Yorumla birbukre +1 yıl Burda sushi mekanı bile yok 😂 Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Nerede yaşıyorsun ki 😂 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Valla bulursam denerim tabii. Hatta haftasonu bir bakayım ben buna 🤔 1 3 Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Yer tavsiye edebilirim 🙃 Yorumla nuronlinecom +1 yıl Düzce de biliyorsan eğer 😆 Yorumla lorddusunce4 +1 yıl İstanbul'da olsaydın edersim ama düzceyi bilmiyorum 😏 Yorumla
RubbieRolePlayy Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Evet severim. Beyaz şarap ve şampanya ile güzel oluyor. 1 13 Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Evet kırmızı şarapla Yorumla RubbieRolePlayy +1 yıl Kırmızı ile denemedim. Bana mantıklı da gelmiyor kırmızı şarap ve suşi ikilisi. Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Tercih Yorumla RubbieRolePlayy +1 yıl Öyle tabii. Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Beyaz şarap severim bu arada Yorumla RubbieRolePlayy +1 yıl Afiyet olsun. 😊 Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Tavsiye var mı Yorumla RubbieRolePlayy +1 yıl Beyaz şarap tavsiyesi mi? Suşi tavsiyesi mi? Yoksa yeme-içme kombin tavsiyesi mi? 😁 Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Beyaz şarap 😄 Yorumla RubbieRolePlayy +1 yıl Arthur Metz şaraplarını tavsiye ederim. Fiyat/performans şaraplarıdır. Bir de edinebilirsen Macar şarapları. Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum. Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Evime misafir olursan beraber içebiliriz Yorumla RubbieRolePlayy +1 yıl Teşekkürler. Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Senin dediklerinden bir kaç tane deneyebiliriz Yorumla
Twinturbo35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Bana iğrenç gelmedi ama tercih edeceğim bir yemek de değil. Üzerindeki havyarların ağzımda pıtır pıtır patlaması da garipti ama bayaa yedim :) 1 0 Yorumla
pleiades Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Asla balık yemem hatta denizden çıkan hiç bir şeyi yemem 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Denemedim, düşünmüyorum 2 0 Yorumla
Hakiyeniden Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır ve hiç düşünmüyorum. Yiyenlere afiyet bal 1 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok severim. 2 3 Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Hangilerini yiyorsunuz Yorumla isparos +1 yıl Somon ton balığı yengeç severim. Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Harikaymış Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yemedim, yemem. 1 1 Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Neden
cerenyalcn Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Çin mantısını tavsiye ederim 1 1 Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Hiç denemedim Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Tadı güzel değil 1 1 Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Evet geneli tuz ve acıyla marine edilmiş ve dış hücreleri bu şekilde öldürülmüş balıklar kullanıyorlar Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 960 cevap paylaştı. Daha hiç yemedim 1 1 Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Deneyebilirsin bir gün Yorumla
Parcalibulutlu97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl evet hiç sevmedim 1 1 Yorumla lorddusunce4 +1 yıl Aşkla yiyenler var 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır, hiç yemedim.
Tadını merak ediyorum ama sevmem sanırım ya ben Karadenizliyim 😂
Karadenizliysen kesin seversin 😀
Burda sushi mekanı bile yok 😂
Nerede yaşıyorsun ki 😂
Valla bulursam denerim tabii. Hatta haftasonu bir bakayım ben buna 🤔
Yer tavsiye edebilirim 🙃
Düzce de biliyorsan eğer 😆
İstanbul'da olsaydın edersim ama düzceyi bilmiyorum 😏
Evet severim. Beyaz şarap ve şampanya ile güzel oluyor.
Evet kırmızı şarapla
Kırmızı ile denemedim. Bana mantıklı da gelmiyor kırmızı şarap ve suşi ikilisi.
Tercih
Öyle tabii.
Beyaz şarap severim bu arada
Afiyet olsun. 😊
Tavsiye var mı
Beyaz şarap tavsiyesi mi? Suşi tavsiyesi mi? Yoksa yeme-içme kombin tavsiyesi mi? 😁
Beyaz şarap 😄
Arthur Metz şaraplarını tavsiye ederim. Fiyat/performans şaraplarıdır. Bir de edinebilirsen Macar şarapları. Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum.
Evime misafir olursan beraber içebiliriz
Teşekkürler.
Senin dediklerinden bir kaç tane deneyebiliriz
Bana iğrenç gelmedi ama tercih edeceğim bir yemek de değil. Üzerindeki havyarların ağzımda pıtır pıtır patlaması da garipti ama bayaa yedim :)
Asla balık yemem hatta denizden çıkan hiç bir şeyi yemem
Denemedim, düşünmüyorum
Hayır ve hiç düşünmüyorum. Yiyenlere afiyet bal
Çok severim.
Hangilerini yiyorsunuz
Somon ton balığı yengeç severim.
Harikaymış
Yemedim, yemem.
Neden
Çin mantısını tavsiye ederim
Hiç denemedim
Tadı güzel değil
Evet geneli tuz ve acıyla marine edilmiş ve dış hücreleri bu şekilde öldürülmüş balıklar kullanıyorlar
Daha hiç yemedim
Deneyebilirsin bir gün
evet hiç sevmedim
Aşkla yiyenler var 😅
Hiç yemedim
Denemedim
denedim
Hiç denemedim.