Yeme & İçme Sushi denediniz mi? ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Denemeyenler kesinlikle denesin ben tadına bayılıyorum. Avocado roll ile başlayabilirsiniz. Sushi denediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet denedim ve beğendim. California Roll wasabi sos ile güzel oluyor. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Denemedim ama merak ediyorum 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl yani denemiştima ama beğenmedim... çünkü yutmakta zorluk yaşamıştım... kuru geldi bana... bu kadar renklide değildi.. resimdekine çok özen gösterilmiş... 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet karika bence, karideslisini ahtapotlu ve üzerinde havyari ile olduğunda bayılıyorum, favorilerim bunlar 0 0 Yorumla
Beyefendiori Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ankara 'da çin restoranında denedim, bok gibiydi Allah bidaha yedirtmesin 0 0 Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yedim ama "off şimdi bi suşi olsa da yesek" modunda aramam 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 546 cevap paylaştı. Denedim ama özel bir tadı olduğunu düşünmüyorum. Hepsi değilde çoğu kişi sushi yiyorum demek için yiyor. Resim paylaşmak için 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 618 cevap paylaştı. haftada 1 en az yerim. roll den ziyade tempura setler hoşuma gidiyor. kar yengeçli olanlarda harika.. gecegece.. 0 0 Yorumla
langsam Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Ben pişmişini denedim yani yedim ama pişmemişini yemenizi tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
DenizOturak Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 81% +1 yıl Olm lokum lan bu. Bak turuncu olan portakallı sarısı limonlu beyazı kaymaklı 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Balık olan hiçbir yemeği yemem. Deniz ürünü tüketmiyorum. 0 0 Yorumla
demirasker Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl tatlı ekşi bir tadı var bazılarının benlik değil sadece aparatif olarak yerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet denedim. MissSenin diğer elinde dövme var mıydı 0 2 Yorumla ashleyww +1 yıl Dövmem yok neden sordun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl ya. tamam kanka Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Denedim tadı güzel görüntüye aldanmamak lazım 0 0 Yorumla
JackSparro Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ben istediğini ısmarlayabilirim ilk date için güzel olabilir djdjd 0 0 Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl deneyin tabi paraziti kapıp hasta gezin sonrs 0 10 Yorumla ashleyww +1 yıl Ne alaka Yorumla Gülgibierkek +1 yıl etin nasıl yapıldıgına ben asla güvenemem çünkü yıllardır restoranda calısıyorum ne kadar pis oldugunu ben biliyorum Yorumla ashleyww +1 yıl Et mi? Şerğxğskk balık o Yorumla Gülgibierkek +1 yıl balık bahçede mi yetişiyor? ayrıca deniz ürünleri etler arasında en cok parazit içerendir Yorumla ashleyww +1 yıl Güvenilir yerden yersen problem olmaz. Ucuz olsun diye merdivenalti tercih ediyorsan bilemem tabi. Yorumla Gülgibierkek +1 yıl hiç bir yere güvenemezsin kendi yapman haricinde japonyada beynini parazit sarmış bir sürü insan vakası var.. Yorumla ashleyww +1 yıl İnari omakase diye bir restorant var gayet guvenilir. Her zaman oradan yerim bir sorun cikmadi. Siz pis yapiyorsaniz o sizin sorununuz. Yorumla Gülgibierkek +1 yıl valla mutfak ne kadarda temiz olsa guvenme Yorumla ashleyww +1 yıl Guveniyorum Yorumla Gülgibierkek +1 yıl bi gün hastalanırsan beni an.. iyi geceler Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Her yer güzel yapmıyor ama. 0 1 Yorumla ashleyww +1 yıl Guzel yapan yerden ye ozaman Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Önyargılarım ve ben çok mutluyuz. 0 2 Yorumla ashleyww +1 yıl Bende önyargılıydım ama baya güzeldi. Çiğ balık diye yemiyorsan balık tadı bile yoktu. Yorumla tortitotilla +1 yıl Pişmiş balık bile tüketmiyorum. Balık sevmiyorum o yüzden hem tat hem koku olarak çekiniyorum Yorumla
Meaningless1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Denedim midyeye benziyor tadı xjsnxjs 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 494 cevap paylaştı. Hayatımda yediğim en gereksiz 2. yemek 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Eh iştelik tadı var benim için 0 0 Yorumla
asiprens2905 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl Çiğ et yemeyin insanlıktan çıkarsınız 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yerim ve çok severim ❤️ 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı. Hic denemedin denemem 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bir kere tadına baktım yenebilir ancak enfes değil 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Off denemek mi, en sevdiğimm 0 0 Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl hic yeme ya igrenc o yodun midemi bulandirdi 0 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 387 cevap paylaştı. Evet çok severim ☺️🥰 0 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Denedim benlik değil😌 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. hep istedim ama denemedim nedenini bilmiyorum ya 0 0 Yorumla
tavuk_vicdanlı Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 466 cevap paylaştı. Uzun zamandır yemiyorum desem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yok be çiğ balık bdidhudskssbdidushh 0 3 Yorumla ashleyww +1 yıl Balık tadı yoktu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Balıktan ama o Yorumla ashleyww +1 yıl Evette tat gelmiyo iste Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Görüntüsü bile iğrenç 0 0 Yorumla
Paddockhafif Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bana ısmarlar misin 0 2 Yorumla ashleyww +1 yıl İsmarlayamam Yorumla Paddockhafif +1 yıl Niye ki Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl doyurmiyo bizi 0 2 Yorumla ashleyww +1 yıl Meze olduğu için olabilir mi? Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl olabilir Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 829 cevap paylaştı. Severim. 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Hiç yemedim. 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. denedim ve yiyemedim 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Denemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Evet denedim ve beğendim. California Roll wasabi sos ile güzel oluyor.
Denemedim ama merak ediyorum
yani denemiştima ama beğenmedim... çünkü yutmakta zorluk yaşamıştım... kuru geldi bana... bu kadar renklide değildi.. resimdekine çok özen gösterilmiş...
Evet karika bence, karideslisini ahtapotlu ve üzerinde havyari ile olduğunda bayılıyorum, favorilerim bunlar
Ankara 'da çin restoranında denedim, bok gibiydi Allah bidaha yedirtmesin
Yedim ama "off şimdi bi suşi olsa da yesek" modunda aramam
Denedim ama özel bir tadı olduğunu düşünmüyorum. Hepsi değilde çoğu kişi sushi yiyorum demek için yiyor. Resim paylaşmak için
haftada 1 en az yerim. roll den ziyade tempura setler hoşuma gidiyor. kar yengeçli olanlarda harika.. gecegece..
Ben pişmişini denedim yani yedim ama pişmemişini yemenizi tavsiye ederim.
Olm lokum lan bu. Bak turuncu olan portakallı sarısı limonlu beyazı kaymaklı
Balık olan hiçbir yemeği yemem. Deniz ürünü tüketmiyorum.
tatlı ekşi bir tadı var bazılarının benlik değil sadece aparatif olarak yerim
Evet denedim. Miss
Senin diğer elinde dövme var mıydı
Dövmem yok neden sordun
Nasıl ya. tamam kanka
Denedim tadı güzel görüntüye aldanmamak lazım
Ben istediğini ısmarlayabilirim ilk date için güzel olabilir djdjd
deneyin tabi paraziti kapıp hasta gezin sonrs
Ne alaka
etin nasıl yapıldıgına ben asla güvenemem çünkü yıllardır restoranda calısıyorum ne kadar pis oldugunu ben biliyorum
Et mi? Şerğxğskk balık o
balık bahçede mi yetişiyor? ayrıca deniz ürünleri etler arasında en cok parazit içerendir
Güvenilir yerden yersen problem olmaz. Ucuz olsun diye merdivenalti tercih ediyorsan bilemem tabi.
hiç bir yere güvenemezsin kendi yapman haricinde japonyada beynini parazit sarmış bir sürü insan vakası var..
İnari omakase diye bir restorant var gayet guvenilir. Her zaman oradan yerim bir sorun cikmadi. Siz pis yapiyorsaniz o sizin sorununuz.
valla mutfak ne kadarda temiz olsa guvenme
Guveniyorum
bi gün hastalanırsan beni an.. iyi geceler
Her yer güzel yapmıyor ama.
Guzel yapan yerden ye ozaman
Önyargılarım ve ben çok mutluyuz.
Bende önyargılıydım ama baya güzeldi. Çiğ balık diye yemiyorsan balık tadı bile yoktu.
Pişmiş balık bile tüketmiyorum. Balık sevmiyorum o yüzden hem tat hem koku olarak çekiniyorum
Denedim midyeye benziyor tadı xjsnxjs
Hiç deneöedim ama denemek istiyorum
Denemedim fırsatım olmadı
Hayatımda yediğim en gereksiz 2. yemek
Eh iştelik tadı var benim için
Çiğ et yemeyin insanlıktan çıkarsınız
Yıllar yıllar önce denemiştim
Yerim ve çok severim ❤️
Hic denemedin denemem
Bir kere tadına baktım yenebilir ancak enfes değil
Off denemek mi, en sevdiğimm
Denedim ama tadını beğenmedim.