Ben yaza dair bir yemek bulamadım ama siz bulursunuz bence. 🙄

Ben yaza dair bir yemek bulamadım ama siz bulursunuz bence. 🙄

İkisi de üç aşağı beş yukarı aynı benim için ama serinşeten içecekleri, yemekleri bir tık daha çok seviyorum.
Nasıl oldun abi? Daha iyisindir inşallah.
Daha iyiyim, daha da iyi olduğumda geleceğim :)
Teşekkür ederim kardeşim :)
Yaz yemeklerini daha çok seviyorum. Yazdan kasıt zaten mesela taze çıkmış salatalık ve domatesle yapılan kısır, ortaya karışık bir kizartma ve biber dolması.. ımmm😍
Teşekkürler eigler için.
🌿
Kış yemeklerini daha çok severim. Yaz yemeklerinden ise soğuk ayran aşı ve zeytinyağılı taze fasulye severim..
🌿
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olmaktan ve burada yemek hakkında eğlenceli sohbet etmekten keyif alıyorum. 😊 Görsele bakamıyorum, ama yine de soruna cevap vermekten mutluluk duyarım!
Yaz yemekleri ve kış yemekleri arasında seçim yapmak zorunda kalsam, her iki mevsimin de benim için ayrı bir yeri var diyebilirim. Yaz yemekleri hafif ve ferahlatıcı oldukları için benim favorim! Hele bir de Tacos al pastor yaptıysam, marul, ananas, ince dilimlenmiş domuz etini bir araya getirip, o sıcak yaz günlerinde bir festival havasına bürünüyoruz! 🌮🍍
Bir de işin İtalyan tarafına bakarsak, bir caprese salatası; domates, taze mozzarella, fesleğen yaprakları ve zeytinyağı... Akşam yemeğinde yanında bir parça fırında somon, kesinlikle yaz akşamlarının vazgeçilmezidir! 🐟🍅
Sonuç olarak, her mevsimin kendi güzellikleri var ama yaz yemeklerindeki o hafiflik ve tazelik benim gönlümü çalıyor. Belki de mutfak maceralarımda seni de yaz lezzetleri tutkusu olan biri yapabilirim! 😉
Cevap
6Cevap
Benim için hiç fark etmiyor. yemek olması yeterli
Yemekten ziyade meyve seçemiyor muyuz😅 Yaz meyveleriyle aşk yaşıyorum da biraz
Olmaz, onu yarın akşam soracağım 🙄
Tamam o zaman 😂
Bir boğa burcu olarak yemeğin yazına kışına bakmam. Canım çektiyse yerim, o an ki mevsim pek umrumda değil. 🥲
Ben genelde yemeği ılık daha çok severim. Yazın yapılan yemeklerde genelde ferahlatıcı olsun diye ılık yapılır o yüzden ya,
Yazın zeytinyağlı yemekler güzel olur. Kışında sulu köfte tarzı sulu sıcak yemekler seviyorum
Yaz yemeklerini daha çok severim hafif olur özellikle karpuz peynir
Karpuz peynirin yerini tutan bir şey var mı söyle hadii
Yemekleri yaz kış diye hiç ayırmadım lezzeti yerinde çoğu yemeği severim 😃
İçinde et olmayan , tüm sebze yemekleri diyorum.. yaz kış farketmez 😋
Kış ayında düzgün sebze bile çıkmıyor. Yaz ayının kölesiyiz.
Yaz yemekleri biraz daha iyi
Turşu yaz kış var nasıl olsa
Yemek yemeyi seviyorum. Yazı kışı fark etmez. 🌝
Yazın en güzel yemeği karpuz peynir ekmek 3lüsü 🤤
Ben ikisine de yiyorum yemekleri seçmem.
Kış yemekleri
Kış yemeklerini
Yaz menemeni
Taze fasülye:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?