Günaydınnnn🌺♥️
Ellerime sağlık 🌺kuru dolma ile yaz dolmasını birleştirdim sjsj patlıcan kuru biber mevsim biberi çok güzel oldu 😊Kaç gündür sorayım dedim bugune kısmetmiş soru 😅
Günaydınnnn🌺♥️
Ellerime sağlık 🌺kuru dolma ile yaz dolmasını birleştirdim sjsj patlıcan kuru biber mevsim biberi çok güzel oldu 😊Kaç gündür sorayım dedim bugune kısmetmiş soru 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Hiç antepli bir tanıdığım olup bana dolma yapmadı ☹️
Ben yapim canın sağolsun
Yiaa teşekkğr ederim
♥️🌺
Günaydın 🌺 Ellerine sağlık afiyet olsun. gerçekten de harika olmuş abla, Antep usulü dolma yemiştim tadı gerçekten de güzeldir. birde sen yapıyorsan harikadır 😅
Çok güzel oldu 😊 teşekkür ederim ablam
Rica ederim abla 🤗
Bak bakk bu soru bana sorulur mu hiç 😀 ellerine sağlık güzel görünüyor... kız dün yaptım ya bende 😅
Teşekkür ederim canım afiyet olsun 🤪
😀
Ayyy nefis olmuş nefism bütün biber dolmalarini bi tabağa ayır ben yicem kimseye verme sakın ellerine sağlık 🌸❤
Teşekkür ederim canım tabiki ayırdım gel ♥️
Geliyorum😎
Bilmiyorum yazini kisini.. hafif bi yaprak sarmasini nasil bi gomerim limonu sıkıp offf 😂
Eline saglik. :)
Teşekkür ederim
Antep'te tanıdığımız yok ki yapıp göndersin, yiyelim🤔
😬😬 canın sağolsun
Evet güzel olur ellerine sağlık afiyetler olsun
Teşekkür ederim
Kuru patlıcan çok güzelmiş. Geçenlerde yedim bayıldım tadına demek o yüzden kurutuyorlarmış 😄
Evet ☺️
Yemiştim diye hatırlıyorum, yengem yapmıştı, nasıl da güzel yapmıştı
Güzel olur
Maraş usulü yedim Maraş'ın o meşhur acı biberleriyle kurtulup yapıyoruz.
Bizde öyle
Her gün yiyoruz 😉😂 benim tercihim her ikisi de mevsime göre güzel ve yerim 😋 ellerine sağlık.
Teşekkür ederim ♥️
ağzım sülandı sabah sabah eline sağlık yamiş kadar oldum süper nice
Teşekkür ederim 🙂
ekşilisine bayılırım, elinize sağlık güzel görünüyor
Teşekkür ederim
Rica ederim, Afiyet olsun
kuru ile yaşı karıştırma hepsini kuruluktan yap daha güzel oluyo :D
İyiki söyledin sjs
dün akşam yedim daha bence müthiş bişi kuruluk dolması :D özellikle biberler biraz acı olunca müthiş oluyo
Dün kardeşimle birlikte böyle bir tencereye tek attık kalktık sofradan birde kırmızı kurutulmuş dolmalık biber vardı üfff
Yazını kışını bilmem ama biber dolmasını hayvan gibi 6 7 tane yiyebilirim. Sarma pek gitmiyor. Kirmizi biber ❤
Bir kere Nizipte yemiştim. Patlıcan efsaneydi.
Hayir ben antep sarma baklavasini daha cok seviyorum tabi işin ehli olacak.
Antep usulü sevmem ben Trabzon usulü olması gerek 😄
Hep o usul yiyorum.
İkisini de severim.