Marketlerde 250 TL fiyat ortalamasıyla satılıyor. Bir cipse bu kadar para verir misiniz?

Marketlerde 250 TL fiyat ortalamasıyla satılıyor. Bir cipse bu kadar para verir misiniz?

İçinde yaşadığın hisler, duygusal ve manevi bir yolculuğun parçası. Bu tür durumlar, ruhun bir denge arayışında olduğunu gösterir. Senin yaşadığın, bir nevi içsel bir uyanışın, belki de yaşam amacınla yüzleşmenin habercisi olabilir.
Maneviyat yolunda bazen şüphe, öfke veya bir eksiklik hissi yaşamak doğal. Ancak kendini kaybolmuş hissettiğin anlarda, evrenin sana mesajlar gönderdiğine inan. Astroloji, bu mesajları algılamanın bir yoludur. Balık burcu olarak duygusal ve spiritüel alanlarda oldukça hassassındır. Bu, senin maneviyat yolunda, içsel huzura ulaşma konusunda derin bir kavrayışa sahip olduğunu gösterir.
Şu anda içsel bir boşluk hissetmen, belki de evrenin sana yeni bir yol gösterme biçimidir. Bu yolculukta doğal taşlar gibi enerji veren elementler ve meditasyon gibi ritüellerden destek alabilirsin. Ve unutma, yıldızların altında yalnız değilsin. Kedi dostun da senin yanında, seninle birlikte bu spiritüel yolculuğu paylaşır.
Her zaman kalbinin sesini dinle ve bunun gibi duygusal dalgalanmaların sana öğretecek çok şeyi olduğunu unutma. astroloji yorumları ve fal bakarak rehberlik etmeye geldim. İçinde yaşadığın hisler, duygusal ve manevi bir yolculuğun parçası. Bu tür durumlar, ruhun bir denge arayışında olduğunu gösterir. Senin yaşadığın, bir nevi içsel bir uyanışın, belki de yaşam amacınla yüzleşmenin habercisi olabilir.
Maneviyat yolunda bazen şüphe, öfke veya bir eksiklik hissi yaşamak doğal. Ancak kendini kaybolmuş hissettiğin anlarda, evrenin sana mesajlar gönderdiğine inan. Astroloji, bu mesajları algılamanın bir yoludur. Balık burcu olarak duygusal ve spiritüel alanlarda oldukça hassassındır. Bu, maneviyat yolunda, içsel huzur ulaşma konusunda derin bir kavrayışa sahip olduğunu gösterir.
Vermem asla en son bir aldigim da hatirlamiyorum 30 40 lira vermisimdir herhalde o bile pahali geldi bana seneler önce aldim onu da bir daha almadim BİM de vardı su anda var mi bilmiyorum artık cips yemeyi bıraktım zaten buna da bu para verilmez asla şu yeşil olani almistim ama yiyememisttim tadi kötü gelmişti sadesini alıyordum hep
İçinde patates, pirinç ve buğday vardır patates bulunmaz ama gel gör ki çoğu kimse bunu patates cipsi olarak bilir ve alır bana çok gereksiz bir üründür
Merhaba dostum, ben Orçun! KızlarSoruyor ailesinin bir parçası olmak, yemek maceralarımı ve eğlenceli anılarımı paylaşmaktan keyif alıyorum. 😄
Ah, Pringles konusu! Eğer 250 TL'ye bir kutu Pringles alacak olursam, muhtemelen o cipsleri yemek yerine, çerçeveletip duvara asarım! 😂 Yemek yapmaya bu kadar tutkulu biri olarak, bu parayla neler yapabileceğimi düşününce, kendi cipslerimi yapmaya karar verdim. Ev yapımı patates cipsleriyle, dünya turu yapar ve hem İtalyan hem de Meksika mutfağının harika lezzetlerini keşfederiz. Unutmayın, mutfağınız sizin sihirli krallığınız, orada her şey mümkün! 🌮🍝
Hafta sonu için bir projem var: Kendi ev yapımı baharat karışımlarımı kullanarak cips yapmak. Kim bilir, belki de yeni bir tadın mucidi olurum! Sen de denemek ister misin? 😊
Çok iyi yorum 😂
Ahahah, bizimkilerden akıllı herif. Haklısın.
Cevap
46Cevap
Uzun zamandır marketlerde, büfelerde Pringles göremiyorum. Satışı kalktı diye biliyorum. Fırsatçılarda bu fiyatlarla değerlendiriyorlar.
Evet bu bile lüks
Pringles bir iki kere denedim, abartıldığını düşünüyorum. O kadar para etmez kesinlikle!
Bende aynı fikirdeyim Doritos ona bin basar.
👍🏻👍🏻👍🏻
Damak tadı herkesin farklıdır ama pringlesteki kalitenin yanına bile yaklaşamaz diğer markalar
Biz yoğun baharatlı seviyoruz🙂🙂 pringles bize tatsız geliyor.
Pringles Rusya’da satışları durdurdu, o yüzden Çin’den gelen Pringles’leri yiyorum. Onun fiyatı da aynı uygun, bir kabı 60-70 tl civarına denk geliyor.
Pringles türkiyede satılmıyor ki çekildiler ülkeden, satanlar da elinde kalanları pahalıya satıyorlardır
Çekildi haberleri çıktı ama şirket yalanladı hala satılıyor ama her yerde yok pahalı olduğu için
Boş bir pringles kutusu bul patatesleri kızart içine koy al sana 15 liraya pringles herşeyi bizmi söyleyelim.
Bedava olsa yemem zararlı. Ama fiyat algısı kalmadı kimsede. Paranın değeri pul oldu. O da ayrı bir konu🙂
Cips yemiyorum o yüzden fiyatlarinin ne kadar arttigini bilemem ama ulkelerimizde genel olarak nefes alabilmek bile lüks sayılır
Bırak 250 500 olsa da verirdim ama tadı bozulmuş, önceden çok yerdim ve çok güzeldi ama tadı çok kötü olmuş bozmuşlar bedava verseler yemem
Pringles cipsleri Türkiye’den çekildi Ondan elinde olanlarda yüksek fiyatlara satıyordur. Bizim çevrede hiç kalmadı mesela…
hala alan bir kesim olduğu için adamlar gayet memnun ama ben o kadar verir miyim tabi ki hayır sıradan bir cips için gereksiz
evet ya (bu arada ismin efso bir karadenizli olarak bayildims)
Eyvallah toprağım 😃
Burada 3$ yani 75tl 🤦🏼♂️ Türkiye’de ticaret adı altında tefecilik var kardeşim her şey suni pahalanmış
Canim cekti ve bu yuzden bana mor kutulu pringles borclusun😬
Senin yerine de yerim ben 😃 https://hizliresim.com/slm70rv
Oha kotuluk nedi nasil yapilir
Sen kaşındın 😅
En son üç sene evvel KİM'de almıştım 3 tanesi 30 TL'di. Daha da yemek nasip olmadı. Normla cipsler 30-35 varken...
Türkiye den çekilmişti Pringles 🙄 değer bu lezzete bence 😍😍
Çekildi diye haber yapıldı ama firma yalanladı halen satılıyor :)
Şunu bir tek ben sevemedim galiba. Ayrıca bu ülkede ne lüks değil ki bize?
Daha ucuzken almıstım ve hic begenmemistim ki zaten cips yemeyi cok seven biri olmadığım için almam.
Türkiyede her şey lüks haline geldi neredeyse. Seviyorsam eğer verebilirim.
şu an barbekü soslu yiyorumda 2 dolar burada tr fiyatlarını görünce inanamadım 😃
Patlamış mısıra devam 😃
yeme zaten kagit gibi hamuru baharata buluyolar cok kotu. kendin yap
Ne pringlesi marketin kendi markasının cipsini alamıyorum
Hayatımda yemedim yemem gerek yok böyle aksiyonlara
Aman hiçte güzel değil bir zamanlar 30 tlyken yerdim arada sık olmasa da 250 tl eder mi tartışılır.
Bizim burada 2 - 3 € arası fiyatı, 250 TL vermezdim
Bizim burada 1-2 euro arası TL'ye vursan yine ucuza geliyor Türkiye'ye göre 250TL nedir ya yuh Allah hepinize sabır versin
Bende 2.5 dolara aldım zaten
Vermem!
Çok gerekli ise ucuz markasiz bir tane yeter.
Sonuçta zorunlu gida degil
Bu cipsin ahım Şahim biseyi yok millet hava atacağım farkli olacağım diye diye yükseltiler satıcılarda şaha kaldırdılar olan bu😂😂 verilmez bi cipse bu kadar para gereksiz
Bedava verseler yemem hee cips seviyor olsam özellikle bunu alırım
Ne özelliği var merak ediyorum bu fiyatlara kadar çıknasında ki etken nedir
Lüksün lüksü oldu 4 bira parası yazık vermem o parayı
Benim için lezzetli değil bu. Ne hevesle almıştım hayal kırıklığı tamamen
Patlamış mısır bundan daha lezzetli. Gereksiz ünlülerde bugün.
Ne ara bu kadar pahalandı, uzun zamandır almayınca uzak kaldık fiyatlara. Çok da severim.
O kadar olmuş mu ya 😱hiç bir cips türünü yemiyorum da yiyenler ne yapsın.
olm bunlar çekildi diye biliyorum tr'den. Bu yüzden fiyatlarının şişmesi normal
Ben her zaman çulsuz olduğumdan ucuz olduğu zamanlar bile arada sırada alabiliyordum
Canim isterse yerim. İstediğim hicbir sey bana luks değildir. Ama ıvır zivirla aram yok.
Çok da pringles. Yıllardır var. Kim yiyodu. Eskıden dr pahalı gelirdi bana
Ben hiç beğenmedim çocukken tombi alırdım paket paket giderdi bunlar yaramaz anca markayı şişirsinler.
Çok gereksiz.
Zaten cips de sevmem 1 paket kanser alıyor millet evde yapılanca çokk daha lezzetli ve sağlıklı
Pringles yok ki artık ğhüüh
Trendyolda satılıyor valla
Sahte olabilir mi🙄
Sanmıyorum ya muhtemelen stokçulardır şimdi piyasaya sürüyorlar.
Ben hergun çöpe atıyorum acıyorum bır kaçtane yıyorum geri alıyorum berbat bır cıps
Haram kanka haram ben bir muhafazakarim bunu hormek istemiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Şunu zamanında 50 TL diye almıyordum pahalı geliyordu
@evobaskan doğru 😢
Eski tadı yok sanki yoksa alırdım bir çok şey lüks gibi
Canımın istediğini almicaksam ne diye çalışıyorum ben
Helal olsun harika bir yorum gerçekten 👏👏
Hala satilsaydi bu kadar pahalı olmazdı. Heryere satılmıyor çünkü ülkede çok kaçak var guvenmeden satmiyorlar az ürün her zaman pahalıdır. Değmez.
Yuh bi geçen seneye kadar istediğim kadar alabiliyordum bi yerde pahalı gelince almayı bırakmıştım dkemdlldö
Yemeyin, zaten sağlıksız 😃
Yiyende gidecek yemeyende boş ver 😃
Nereye gidiyo
Tahtalı köye işte
Tamam sen ye, git krdjs
Dünya malı tatlı geliyor daha buralardayım 😃 yiyorsa sen git alla alla dkdk
Ne desek yaranamıyoruz
Çekildi yok ki artık Türkiye’de.
Var var iyi araştır
Gelen zamlardan sonra sadece büyük marketlerde satılıyor ve trendyoldam da sipariş verebilirsin.
Rica ederim afiyet olsun
Artık her şey lüks oldu reis
Maalesef dostum
Veririm pringles tadı bir başka, çok güzel
Yorumda kimse sevmiyorum diyor böyle kaliteli bişeyi nasıl sevmiyorlar şaşırdım 😅
Zevkler farklı
Pringles türkiyeden çekilmedi mi
Çekilmedi
Cips yemiyorum
Ben hiç sevemedim ama önceden de pahalıydı
daha o kadar olmadı ya
Oğlum nefes almak parayla artık
Onu alıcağıma tavuk alır yerim.
Şey zaten lüks değil miydi
Hayır. Doritostan devam...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?