Merhaba biz 4 arkadaş öğrenci evinde kalıyoruz! Ben gece 12 sabah 8 taksiye çıkıyorum günlük 260tl kazanıyorum.Dün evde tüp bitmiş, kahvaltılık bisey kalmamış mecbur dışardan sipariş vericez! Kimsede para yok. Herkes 50 tl koydu ben üstünü tamamlarım dedim içimden geldi yukarıdakileri sipariş ettim.
4 kişinin 1 öğün karnını doyurması 448tlye geldi! Biz lüks bisey mi aldık? Allah'ın tavuk döner bile memlekette lüks olmuş! Gece uykulu uykulu 8 saat direksiyon sallıyorum 4 kişilik döner etmiyor! Valla artık bezdim hayattan!
kardesım sen nereden spariş veriyorsun gel buraya ben sana 15 tl ye tavuk döner ıslarlarım hatta paşa dönere gir orada fiyatlar böyle hatay soslu doner spiariş verşyorsun kişi başı döner 42 tl yanında kola yanında tatlı siz evde tüp olunca hergün tatlı mı yapıyorsunuz?
O halde bir süre sabredeceksin. İnternetten sipariş olayı ogrneciye ters. Bulunduğun yer istanbulsa 7/34 İstanbul'un çoğu yeri gece de ayakta ve ucuz yerler var, ona göre harcamani. yap
Paşa donerden söylemek varken neden abidik gubidik kendini lüks sanan yerlerden söyleyesin ki iyi mısın sen 😁😁😁
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pasa döner sarımsak soslu mayonez kullanmıyor hemde sosu kötü! Hatay döneri yeme sonra bi daha paşa dönerden yer misin 😂 sanmam. Hemde arada pek bi fiyat farkı yok 3 4 tl anca
Bu neyin kafası? Hükümet bunları bile bile yaptı! Milleti açlıkla sınıyor l! Sonra Allah biz günahkar kulları açlıkla sınıyor diye açıklama yaptilar 😂 2023 seçimleri yaklaşınca bakın her sey ucuzlayacak sonrakib5 sene yiyecek b*k bilr bulamayacağız ülkenin gelirinin %95i 5li çeteye akiyor valla yeter artık! Bakan çocukları 50 60bin alıyor biz asgari ücret!!!