Selam bu gün ailecek hastayız 🤕🤧🤒 hepimiz soğuk aldık. Bende dışarıdan sipariş verelim dedim.

Alınabilecek en ucuz şey buydu! 5 kişiyi umarım doyurur 🙄 Resmen soyuluyoruz...
Selam bu gün ailecek hastayız 🤕🤧🤒 hepimiz soğuk aldık. Bende dışarıdan sipariş verelim dedim.

Alınabilecek en ucuz şey buydu! 5 kişiyi umarım doyurur 🙄 Resmen soyuluyoruz...
Bu yersen alıp tavuk dürüm yendiğin icin zengin olman lazom kazıklanmaya sevşyormgibidin
burada tavuk dürüm 12₺ 14₺ ama saç kavurma 12₺ o daha mantıklı geldiği için Artık tavuk döner yerine saç kavurmayı seviyorum ama özlüyorum tavuk döner oda 12₺ Den yiyorum da lezzeti14₺ kadar olmuyor bir daha çabuk çekerse 14₺ Den alacağım tavuk döneri bol ketcap mayonez süper
Tavuk döneri 14tlye yiyen kişi 2021de yaşıyordur 😂 Geçen sene 12-14tl aralığında satılıyordu şu an 30-37tl aralığında 🙄
Valla sen ne güzel alışmışsın kazık yemeye 😂 gel ısmarlayayım sana 12 TL saç kavurma
12₺ tavuk döner
9₺ sucuklu tost
14 TL tavuk döner geneli 12 TL 1 yer verşyor ucuz diye müşteri seçsin diye
Gel yarın ısmarlayayım Burdur merkez gel benden sana bedava
Kedi etidir o 😂🤧 ama kedi bile olsa o kadar ucuza olması imkansız ekmek bile olmuş 4tl! 12tl ise bedava
İster inan ister inanma 1 kişi 2 kişi etse hadi neyse burada ortalama 14₺ tavuk döner kedi de değil normal tavuk ucuz olma sebebi ise küçük şehir olduğu icin
Cevap
13Cevap
Aslında uygun 5 kişilik menü..
E kişi başı 36 37 TLye denk geliyor normal bir fiyat
inanılmaz derecede pahalı resmen la case de papel yaşıyoruz ülkede
Bir tavuk döner olmuş 50 TL, iskender 100 TL ama yeriz :)
Sizin orada pahalı herhalde. burada 2 tavuk yedik dün ve kola aldık.
Döner 32 liraya geliyor gayet uygun fiyat..
Ucuzmuş. Ben 50 liralık yemeden doymuyorum.
1.5 porsiyon sanırım 🤔 evet +12 tlye 1.5 porsiyon veriyorlar
33tllikte 90 gram 50tllikte 135 gram diye biliyorum
32 tl tavuk döner mi olur yahu. Hala rte ye oy verecek olanın kafası yerinde değildir.
Yarın 35tl 😶
İndirimli hali buysa vay halimize
Ben iki kişilik sandım aw fiyatı gördüğümde
Normalde 35tl bu güne özel indirim vardı 32tlye düşmüş. Kolada 25tlden 23tlye. Indirimli hali bile yukarıdaki kadar 😑
Ben tek kişi yüz liraya yiyorum ancak doyuluyor
Oha kola 23 tl mi oldu
Kola 20tl ama dönercilerde kendi payını koyuyor
Bedava bence 😉
Evet pahali
😟😟
Valla öyle ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?