5 kişi karnımızı 1 öğün doyurduk kişi başı 55tl tuttu.
Sizce Lahmacun lüx mü?

Şöyle ki benim yaşadığım civarda lahmacun gibi bir tat 10 TL gibi bir rakama eş değer 5 tane yesem 50 TL gibi bir ücret çıkıyor. Şimdi 50 TL bir yemeğe lüks demem çok saçma olur. Bazı yaşam alanlarında fiyat 5 lahmacun için 100 hatta 150 TL gibi rakamlara ulaşıyor o bir tık lüks olabilir.
Onun dışında ben şimdi 4, 5 lahmacun yesem en fazla 50 TL ödediğim için lüks sayılmaz bana göre tavuk kanat daha pahalı diyebilirim aslında onun menüsü 55 TL gibi bir rakama denk geliyor. 🙂
- napıyorsun bro
+ nefes alıyorum kardeşim
- ooo nefes alıyor kardeşim yakışır...
Günümüz türkiyesinde değil lahmacun nefes almak bile lüks olmuş 😒
Nefes almak lüx 😑
Cevap
3Cevap
Yaaa canım çekti 🙁😢
Yemeksepetine baktim en ucuzu 12tl 🙁 5 tane sipariş verdim 30tl indirim kuponu kullandım 5 tanesi 30tlye geliyor 😋
Asgari ücretten fazla maaş alıcam dimi 🙄 yoksa hiç rahatımı bozamam 🤪
Asgari ücrete yapmam bu işi ✋
Ama damak antep fıstıklı 🤤 beni düşündürüyor
Karın doyurmak 50 tl oldu artık
Kendin yap kendin ye demek oluyor bu
Fırından yaptırmak bile pahali ki? Malzemeleri yazıyorum.
600 gram kıyma
500gram soğan + sarımsak
1 kilo domates
1 bağ maydonoz
Sıvı yağ, tuz, karabiber vs derken maliyeti 100tlye yaklaşıyor!
30 tane lahmacun çıkar! 1 tanesini pişirmek 2.75tl yani 82.5tl! Yanına bir se kola al en az 200tl 😂 ucuz mu?
Olmamasi gerekiyor ama şu zamanda dışarıdan ne yersen lüks haline geldi maalesef
+1
Tanesi 25 lira olmuş ühüü 😭
4 taneyi saglam gömerim 40 tl yaninda 3 ayran ayranlar 4.5 dan 13.5 toplam 53,5 cok pahali ya evde yaparim daha iyi
Eskiden olsa lüks değildi ama günümüzde her şey artık lüks kategorisine giriyor
ekmek almak bile lüks lahmacun nasıl olmasın
Türkiye gibi ülkelerde lüks tabi 😊
Evet Joe biden aciklama yaptı geçen gün. Aynen şu sözleri sarf etmiş. Türkiye'nin ekonomi politikasını çok beğeniyoruz ve kendimize de uygulamaya çalışıyoruz. Umarım Türkler bunun için bize kızmaz. Geçen bi ekonomi bakanı gelmiş zehir gibi adam gözlerinden belli e
İnşallah Cumhurbaşkanı ile bir çay içmek nasip olur
Degil 10 tl lahmacun niye lüks olsun kiii
Artık lüks
Artık evet
Değil
Çoğu şey lüks oldu artık.
Değil
Değil
fiyatlara göre evet
Hayor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?