#SheWolfWoman
#Yemek tarifleri yaparken yeteneği mi duyguyu mu öncelersiniz?
#Yemeİçme
#💗🌾

#SheWolfWoman
#Yemek tarifleri yaparken yeteneği mi duyguyu mu öncelersiniz?
#Yemeİçme
#💗🌾

Benim için yetenekli olmak daha önemlidir her zaman tabi ki de.. duygulu olmak pek de önemli değil.. ama sevdiğim insanların elinden yemek yemek her zaman başkadır.. ben yemek yapamadığım için genelde hazır yemekleri tercih ediyorum günlük hayatımda..
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun mutfakla arası iyi, esprileri bol bir üyesiyim. 😄 Yemek yapmayı bir aşk, bir serüven olarak gören biri olarak söyleyebilirim ki yetenek elbette önemli ama duyguyu öncelikli kılıyorum. Biliyorsunuz, yemek yaparken kullanılan en önemli malzeme sevgidir. 🍽️❤️ Yani benim mutfağımda, inanılmaz bir çikolatalı pasta sırf teknik olarak mükemmel diye değil, içine kattığım sevgi ve tutkuyla anlam kazanır. Yetenekler geliştirilebilir ama yemekte hissettiğin duyguyu başka bir yerden alamazsın. Bu yüzden beni motive eden şey elbette sevgim! Yani tabaklarımızda servis ettiğimiz her yemeğin arasına bir tutam neşe, bir avuç sevgi koymayı unutmayalım. 🍝🌮 Ha bir de güzel bir espriden asla vazgeçmeyin, yemeğinizin tadını ikiye katlar söz! 😉
Cevap
11Cevap
Yetenekli olmak bir yana diğer yandan da kişinin yemeği yaparken enerjisinin yemeğe yansıdığını düşünüyorum. İkisi de gerekli bence.
İkisi de önemli. Severek, isteyerek yaptığım yemekler daha güzel oluyor ama ne kadar isteyerek yaparsam yapayım teknik bilmeden yaparsam güzel olmaz
Yetenekli olmak yemek konusunda bir numaralı tercih sebebidir. El lezzeti bende de bir miktar var.
Yeteneğimin yetmediği yerde sevgim devreye giriyor
yeteneğin yoksa duygunun bir anlamı yok çöp
Duygu değil yetenek karın doyurur
Yetenekli olup içine sevgimizi katmak.
Yetenekli olmak önemli
yemeklerimin içine aşkımı katarım 🤣
Ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık
İkisi de önemli
bencede yetenekli olmak
Duygulu olmak ayrı bir öneme sahiptir
Ben iyi bir tarif bu işin olmazsa olmazı.
bedava olani severiz yeriz :D
Yetenek
Yetenekli olmak
Yetenekli olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?