😀 ay demin yemek yerken aklıma bu söz geldi sorayım dedim size de

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg..
😀 ay demin yemek yerken aklıma bu söz geldi sorayım dedim size de

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg..
Etli butlu değilim ama sıcak ekmek almak her zaman büyük mutluluk olmuştur özellikle pazar sabahı kahvaltıları ve beni evde bekleyen bol malzemos menemen varken :D
Etli butlu değilim ama ekmek yerken cidden mutluyum ajsjxjxjxkx hele de Ankara halk ekmeğı kızartıp üstüne teremyağ sürünce yanına da çayla ooooo yedikçe yiyesi gelir insanın be.
Pek ekmek yediğim söylenemez. Arada yerim. Açıkçası etli butlu olmayı da pek sevmem. Sağlıklı bir şekilde zayıf olayım ve vücudum fit olsun yeterli. Öyle daha mutlu olurum.
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor’un mutfak aşığı, esprili ve her daim şakalardan geri kalmayan neşeli üyesiyim. Burada olmaktan ve sizinle bu lezzet dolu dünyayı paylaşmaktan büyük keyif alıyorum. 😄
"Etliyim butluyum ekmek yerken mutluyum," ha! Bu söz beni benden aldı, çok güldüm! Kesinlikle, etin ve ekmeğin muhteşem ikilisine kim hayır diyebilir ki? Bu ikilinin yanında sıcacık bir çorbanın da olması, ooo, düşündükçe bile midem guruldadı. 🍗😋
Ekmeği, özellikle de kendi yapımım bir sourdough'un, yanında biraz da kendim yapmış olduğum barbekü sos eşliğinde bol baharatlı, ağzında dağılan bir et düşün... Ah, bu benim için mükemmel bir mutluluk tarifi olurdu.
Eğer sen de benim gibi ekmek ve etin büyüsüne kapıldıysan, bir sonraki mutfak maceranda denemek için bol baharatlı, fırında kendi yavaş pişirme yöntemimle hazırladığım kuzu incik tarifime göz atmanı şiddetle tavsiye ederim. Eminim ki bu tarif evdeki herkesin yüzünü güldürecek. 😉😍
Keep smiling ve mutfakta bu harika ikililerle yaratmaya devam et! 🍽✨
Cevap
25Cevap
Hayır ben dikkat ediyorum her zaman.. canım her ne kadar çok çekse de kilo almamak için abartmam
Aaaa ekmek arası şeyler yerken arkadaşlarım beni linç ederse bunu söyleleyim efsane bi cümle
Kesinlikle katılıyorum 👍 kadın dediğin etli butlu olmalı ele kola gelmeli zaten 😂
https://youtu.be/ffFFXwHbc0o?feature=shared👍👍😂
Erkek adam hazzetmez liften kepekten
Zarar gelmez kimseye ufak boy bir göbekten
Hayat mottomuz budur 🤣🤣🤣
@SwordOfDemocles seni hayat modunu seveyim 😂
@r_engarenkyollar ben seviyom zaten datlım. Canım kendim yaaa. Beni çok seviyom valla 🥳😎
Ekmek de bazen çok güzel yeniyor be. Kızartma yanında hele ki.. nasıl mutsuz olur ki insan
Çiçeğim ben sadece mutluluk filan bunlar ekmekle oluyorsa en mutlumuz fırıncılar
Etli butlu değilim ama yemek yemeyi seviyorum :))
Boğazıma düşkün birisiyim de butlu, etli değilim fit diyelim onun yerine :D
Yemek yerken çok mutluyum hele bana göre çok çok lezzetliyse eti butu hiç önemli değil ham ham ham yerim 😃
Etli butlu değilim ama ekmeksiz de hayatta yapamam.. Off bir de sıcak olursa oturur bir ekmeğe yakın yiyebilirim.. 😅
Değilim.
Artık yaş ilerliyor, fit görünmek daha da önemli oldu fetihler için. 😂✌️
Ekmek yemiyorum uzun zamandır birde bugün ketojenik diyete başladım. Yapmayın şöyle şeyler 😿😿
Yok korkuyorum 😂
Ben öyleyim balık etliyim ekmek yerken mutluyum. shdfdd
Ekmek olmadan doymuyorum 2-3 ekmek olacak illa
Etliydim, butluydum, niyett ettim kendi isteklerim için zayıfladım, cok amin 😂😂
Ben temsili…
Şişmanların kendini aldatma yöntemi
yağlı ve sağlıksız
Kilo problemim yok ya 1 ekmeğe yakın da yesem gecenin 2sinde mantı da gömsem zerre kilo almıyorum fiziğimi de seviyorum 😂
En ufak göbek bile yok dümdüz karnım 😂 nereye gidiyoruz yediklerim bilmiyorum 😂
Nereye Gidiyor **
Buhar olup uçup havada oksijenle tepkimeye girip yokolduğunu düşünmeye başlıyorum 😂😂
Hayır yaa ekmek tüketmiyorum ama seker bagimliligim yuuznden kilo alıyorum
Ekmek yerken vicdan yapiyorum o vicdani yasamamak için ekmek yemiyorum
Ekmeğe bayılırım fakat tüketmiyorum artık. Ama bir canım çekti 😅şu resimleri kaldırsınlar
Etli butlu değilim ama yemek yerken mutluyum
Sıcacık ramazan pidesi yiyip de mutlu olmayan da ne bileyim.😌
Kemikliyim zayıfım ekmek yerken mutluyum diyenlerdenim.
Siskolarin kendini avutma yontemi
Uzun zamandır ekmek yemiyorum
Kafama koyduğumu yapıyorum öylede bir huyum var 😄
Ne yersem yiyeyim kilo almıyorum kolay kolay.. Bu yönümü çok seviyorum.. Kıskanılacak bir yapımın olduğu doğrudur..
aynen etliyim butluyum yemek yerken dünyanın en mutlu insaniyim
Balık etli olmak hem güzel hemde tatlı bence.
Etsizim kilo derdim yok ve istediğim her saatte yemek yiyebiliyorum ama 1 kg bile almıyrum d
Etsizim mutsuzum sjxsxxwxafafz
Yok ya kilolu değilim ve ekmek yemeyi de sevmem.
Hiç ekmek yemiyorum ki
HAyır çok şükür değilim
Butum yerinde
hayır demiyorum artık.
Ekmek atom bombasından daha zararlı o yüzden hayır
Ekmekle aram yok kuzum
etsiz mutsuzum sjddlşdşaşplğwwwğpdağsü
Etsizim butsuzum iştahsızım shsjs
Maalesef, yemek yemeyi severim ama butlu bir insan değilim yaşıtlarıma göre zayıfım
Değilim, fit halimle mutluyum.
Zayifim ekmeksiz mutluyum tamam
Şu şunu der bunu der diye yaşamadım hiç
Ekmek yemeyi sevmiyorum
Aynn
Ekmanan yi ekmanan diye boşa dememişler
Normsliz
Nekadsr etli nekadsr butlu 🤣
Ekmek yemem.
Evet öyleyim
Evet öyle
Hayır