Yeter ki sevdiğimle olayım kuru ekmek yemeye bile razıyım derim der misiniz?

Derim tabi. Ben sevdiğim insanın yanında acıktığımı hissetmiyorum zaten😄 şaka bir yana gerçekten birbirini seven insana o kuru ekmek bal gelir bence, hem birlikte her zorluğun üstesinden gelinir
Derim ben acaba karşı taraf da diyecek mi
bütün eigler için çok çok teşekkür ederim:))
Rica ederim 🙏
Ben razi olurum sahsen. Cunku sevgide bunu gerektirir. Iyi ve kotu her gunde yaninda olmak demek bu demektir. Nikah kiyilirken memurun sordugu soruyu hakkiyla yerine getirirsin.
🌷🌷🌷🙏
🌹🌹🌹🙈
Aslında bunu kızların düşünmesi lazım ama soruya cevap olarak derim hatta diyorum.
Cevap
50Cevap
Derim elbet , zamanın da yaptım da hayat arkadaşım olan insanla..
Razı olurum elbette. Dünya hayatı gelip geçici kuru ekmekte yesen etli yemekte yesen Allah ahirette sadece "İbadet ettin mi?" diye soracak. Ahirette de beraber olmak istediğim eşimle, dünyada yoksulluk çekmeye niçin gocunayım ki?
Himm o dediginden parasiz hic birsey olmaz olanda bozulur gider iki ciplak bir hamama yakisir derler o da hikaye hamami parasiz giremezsin ben katilmiyorum kisaca söyle diyecegim bir zamana kadar sevgili olunur ve biter
la yok öyle bir şey. ama o duruma hiç gelmemek için de ne gerekirse yaparım. mesleğimden istifa etmem o ayrı
Ben desem ne yazar elin kızı demedikten sonra böyle kadınlar da yok hayatta varsa bence müzeye kaldıralım olanları
Derim diyenler atıyor galiba.. Aşk karın doyurmuyor. Aşk ruhun içini doldurur. Ben der miyim? Sevdiğime bağlı. Ne kadar sevdiğime bağlı...
Sadece aşk karın doyurmaz , para da isder geçinmek için... O kuru ekmekle ne kadar çok yaşamayı düşünün..
Tabiki de böyle ya zengin olup şu fani dünyada mutsuz olacağına fakir ama mutlu ol. Altı üstü 40 50 sene daha yasar kötü çekersin zaten
Rızkı veren Allah tır şunla evlenirsen az bunla evlenirsen çok vereceğim demiyorki takdiri ilahi Allah bizi kendinden başkasına muhtaç etmesin
derim tabii ki sevmediğim adamla paraya boğulacağıma sevdiğim adamla sefalet çekerim
Derim ya valla yeter ki onunla olayim çadirda bile yasamaya razi olurum
Üf tribe soktunuz
Derim. Ama sonradan fikir değiştirirse olaylar gelişir
Sevdiğinize benimde maddi durumum iyi kavuşamıyoruz kavuşsak bir lokma ekmek yeterdi gercekten
Oyle bir dunya yok bellı bır hayat standardı ıstenır hergun kuru ekmek le yıllarca takılan bı bayan gun gelir mutlaka yuzune vurur
hayır demem :D sevdiğimle olayım her gün güzel şeyler yiyelim derim :D
Demem sevdiğim için arkadaşlarımı bıracaksam ondan kurtulurum. :D
Bazen aç bazen susuzluk razıysan gel benimle... Teklifini kabul edersin yani... Bilmiyorum belki çocukça düşünüyorsun ama güzel düşünce
Onun farklı bir samimiyet seviyesi var , duygular gerçekse isterim.
Evet, "Yeter ki sevdiğimle olayım, kuru ekmek yemeye bile razıyım." derim.
Bugün bunu diyebilecek kadınlar ne kadar azsa diyebilecek erkek bile o kadar azdır.
şimdi ki kızlar adamlara hamur açtırır ekmek yaptırır ya ne kuru ekmekle yaşaması yok öyle bir kız
Bir zaman sonra artık öyle düşünmemeye başlıyorsun bir şeyler yetmiyor
Malesef sevgi karin doyurmuyor artık çalışıp akıllı para kazanmanın zamanı bu zaman
Derim. Çünkü evliyim ve bişeylerin farkına ancak evlenince varıyorsunuz.
Demem param olsun beni mutlu edicek sevicek insan etrafimda bol olur o yuzden kasmayin 🤗😅🤣
Yalnız herşey para değil. Onu söyleyim. Para önemli, önemsiz demiyorum. Ama parayla her şeyi yaptıraman, herşeyide satın alaman. Elinde sonunda o elindeki para bitecek ondan sonra ne yapacan..
@Cafer123456789 olucaksa cok param olsun ya hayelleriniz bile fakir be olum niye bitsin param cok paradan bahsediyoruz burda 😂😂😂😅
Hayallerimiz fakir olabilir ama bizi mutlu etmeye yetiyor.. illa öyle şaşalı hayatlari istemiyoruz. Sadece mutlu olalım Yeter para zaten her yerde.. ona sahip olmak istiyorsan bunu gösterecen. Öyle 1 çok paraya gerek yok. Fazla para insana fazla sorun verir. Sadece ihtiyacın kadar Yeter.. fazlasını napacan fakir fukuraya mı verecen?
@Cafer123456789 cok param bitmek bilmeyen param olursa cok sukur fakir fukarayada veririz kisin sokakda yemek bulamayan kedilere kopeklerre de harcariz yardimda ederiz icerimde sicarimda gezerimde eglenirimde takilirimda vururumda postalarimda severimde paranin acamiyacagi kapi yok demisler o yuzden sen fakir hayellere devam birakda hayellerimi zengin kurayim hayell la bu 😅🤣🤣😂
Tamam. Paranla ve hayallerine sana mutluluklar dilerim. Ama unutma hiç 1 şey sonsuz değil bu hayatta. Ölüm dışında. Bu senin seçimin secimlerle yaşayabilirsen sonuçlarada katlanırsin. Zamanla anlaycan ne demek istediğimi.. mutluluklar dilerim
Ben varım ama şimdi ki kızlar popi oldukları için gelemezler altlarında bmw olacak yat kat olacak evlendikleri kişide :D
Elbetteki derim nerde o eski sevgiler derler ya o misal tabiki isterim bir ömür bir yastikta elbette isterim
Yok demem büyük konuşmamak gerek 😅
Kızlar yok böyle birşey. Erkeklere böyle deyip sonra az bir yokluk görünce satışı yaşatıyorsunuz.
Smdi ki kızlar demeyi bırak senden maaşı biraz fazla olsun hemen ona kayıyorlar
kuru ekmek baki kalmayacak herhalde öyle başlar aşkla sevgi ile ekmeği büyütür katıklandırırız...
deriz demesine de gerçek hayat buna müsade etmiyor
Tabi ki hayır.. öyle bir dünya yok
Sevdiğim beni sevmedikten sonra ne önemi var ki?
sevdğimden uzak olayım o kuru ekme yemesin derim
demiştim kuymet bilmedi
demem bir yerden sonra olmaz
Kimsenin kıymet bilmediği şu devirde demem.
Birşey demiyorum ben artık.
peki o da bizi bu şekilde seviyor mu?
Bilirsin, ağzında bal olanın kıçında iğnesi var.
çalışır eder gene de kuru ekmeğe kalmayı bence
Yeşilçam filmlerinde var o sadece
Çocukta olsa fena olmaz hani :D
Bu genelde erkeklerden çıkan bir söz
Dolgu var bayat ekmek yiyemiyirm
Hayır. Aşk karın doyurmaz
bu devirde oyle insan var mı ya
Ben derimde bu devirde bunu diyecek kiz yok
O anca filmlerde olur😁
Kesinlikle
Coktan dedim ben onu
Ben isterim de kız ne der :D