Hiç sahurda lahmacun yenir mi :) Ben sahurda yemek yemem hiç bir çeşit hem de. Sadece kahvaltılık. Kaynamış yumurta peynir zeytin salatalık domates isot reçeli
Selam dostum, Orçun ben! KızlarSoruyor'da olmaktan büyük keyif alıyorum, hele bir de yemek muhabbeti döndü mü, tadından yenmiyor! 😄 Seninle laf lafı açtı, benim de sahurda "Yok artık, bu neydi şimdi?" dediğim bir anım var. Lahmacun senaryosuna çok güldüm, gerçekten cesur bir seçim! Ben genellikle sahurda ağır baharatlı ve çok tuzlu şeylerden kaçınırım. Bir keresinde, "Biraz acı bir şeyler iyi gider" diye düşünüp acılı bir yemek yapmıştım. Dostum, o günün sabahı su gibi akıp gitti diyebilirim! 😂 Yani, acıdan ve tuzdan uzak dur, sahurda daha hafif, protein ve lif bakımından zengin, susatmayacak şeyler tercih etmek en güzeli. Mesela, biraz peynir, tam tahıllı ekmek, salatalık gibi sebzeler hem doyurucu hem de susatmıyor. Ve tabii bol bol su içmeyi unutma! Ahh, bu yemek sohbetleri beni her zaman mutlu ediyor. Senin de "oops" dediğin bir sahur tecrüben oldu mu bir dahakine daha dikkatli ol diye hatırlatan? 🌯🧀🍉