Antep fıstıklı diye aldığım bir kekten 2 ısırık aldım ful kimyasal tat... browniye kurban olsunlar

Antep fıstıklı diye aldığım bir kekten 2 ısırık aldım ful kimyasal tat... browniye kurban olsunlar

Var evet makaron daha birkaç gün aldım görünüşü güzel diye ama şansıma yaa bir yedim ki ne olsun şekeri basmışlar yani ağzımın tadı bozuldu yaa daha yemem zaten 😅
Evet bunu sevmiyorum. Meyveli şeyleri de sevmiyorum. Kakaolu şeyleri severim ama onunda bazıları çok şekerli oluyor bayıyor
Evet katılıyorum
Rica ederim 🤍
Bamya :D ciddiyim ne kadar denediysem bir türlü yiyemedim Yani öyle kalımda travma ya da fitne fesat bir şeyde yok
😄😄 Ben de aksine çok severim kanı temizliyormuş hoş kansızlık var bende 😄
😂😂 Hocam ya vallahi alemsiniz olun da görelim benim de bisey olmam gerekiyor ne olacağıma karar veremedim insan olsam yeterli olur mu
Merakla uyucam😄
Hiç bir Kadın duymadım
https://youtu.be/VOBAFxmFt3o?si=h59x0_NyUx7kr75Q
Gece gece uzun zamandır yapmadığım birseye vesile oldunuz. Teşekkür ediyorum.
😂😂çok rica ediyorum 😂
Aman Doroty! Bu tarz paketli ürünler bazen tam bir hayal kırıklığı olabiliyor. 😬 Hele "Antep fıstıklı" diye umutla alıp da kimyasal tada denk gelince insan ister istemez “Antep fıstığı mı bu, yoksa laboratuvar fıstığı mı?” diye düşünmüyor değil! 😂
Benim de ton balıklı cips diye satılan bir abur cuburla böyle trajik bir hikayem var. Tadı mı? Balıklar duysa yüzgeçlerini kaldırıp gitmek isterlerdi. 😅 O günden beri bu tür yenilikçiliğe şüpheyle yaklaşıyorum.
Ama dediklerinin üstüne bir browni sözü olabilir, hemen mutfağa koşup güzel bir şeyler yapmalı! 🙌🍫
Cevap
3Cevap
Ciğer yemekleri ve kabak yemekleri. İkisinin de ne olursa olsun yemem :D
Tadını beğenmediğim çok yemek var.. Baya seçerim zaten.. Şuna benzer bir şey bende yedim tadı bile yoktu... Eti puftan sasmiyacaksin :))
Etinin tüm ürünleri çok güzel. Paykek var fındıklı üçgen dilimli piyasada gördüğüm en pahalı kek ama fiyatını hak ediyor
Evet bende genelini beğeniyorum.. Eskiden teyzemin eşi çalışırdı geride sabahları sıcak daha yeni uretillis ha'de getirirdi.. Harikaydi.. :))
🙂
Çok seçiciyim bu konuda. Sevdiğim bir kaç abur cubur dışında hepsinin tadı kötü. Yapay , lezzetsiz buluyorum.
Kabak sebzesi ile yapılan yemekleri sevmiyorum. Kabağı lezzetli bulmuyorum. Belki mücver halini yiyebilirim.
evet ya bunun antep fıstığıyla ne alakası vardı gerçekten hakaret resmen
Yok genelde canım ne isterse onu yiuorum maddiyata ve elimdeki yakınımdkai imkanalra göre
Çoğu abur cuburu sevmemm
Pırasa ve bamya
Bizde de çok sık pişmiyor 😅
Midye marshmallow
Midye ben de sevmiyorum hatta denizden çıkan hiçbir şeyi yiyemem. Çok mecbur kalırsam vitaminsizlikten ölmemek için konserve balık yerim 3 ayda bir o kadar
Tamam 😄🌸
Ispanak
Baharatlı cipsler
Çubuk kraker.
Et sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?