Hay Allahin cahili orucunu bozduysan 61 gün peş peşe oruç tutman gerekiyor sen şimdi 122 gün oruç tutmak zorundasin sen bebek misin ya kucucuk cocuklar bile oruç tutuyor. Bi de devam edeyim mi diyo
@TeomanŞarkısı napsın bı gün bozdu diye diğer günleri tutmasın mı çok biliyosan söyle kendisine 61 gün tutsun normal orucunu da tutmayıp nice 61 günler mi biriksin hem nerden bilelim Allahın neyi affedip etmediğini.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah ile dalga mı geçiyorsun günah
Her bozduğun oruç için 61 gün borçlandın Allaha
Ne dalgası kızım susadik sadece
Allah beyin versin sen hastasın
Hay Allahin cahili orucunu bozduysan 61 gün peş peşe oruç tutman gerekiyor sen şimdi 122 gün oruç tutmak zorundasin sen bebek misin ya kucucuk cocuklar bile oruç tutuyor. Bi de devam edeyim mi diyo
Sus kız
kurul.diyanet.gov.tr/.../ramazan-aylarinda-birden-fazla-oruc-bozulmasi-durumunda-bu-oruclarin-her-biri-icin-ayri-ayri-keffaret-gerekir-mi
👍
Sahur neden yapılıyor çok merak ediyorum diyenler için asıl cevap
Yinede susadım işte
Herkes ne için tutuyor tok kalmak için mi
Allah için tütüyor yavrucum
Allah'ın hiç bir seyimize ihtiyacı yok kır şu inadı güçlen artık dayanmak zor değil
122 gün cezan var kanka geçmiş olsun cshxhskz
Yatar çıkarız
Ziyarete gelirim üzülme
kurul.diyanet.gov.tr/.../ramazan-aylarinda-birden-fazla-oruc-bozulmasi-durumunda-bu-oruclarin-her-biri-icin-ayri-ayri-keffaret-gerekir-mi
@Lindorinand yandın yandın hahahha
Ne alaka.
@Lindorinand ne diyon
Sen 122 gün diyorsun ya, attığım linkte oyle yazmıyor diyorum.
@Lindorinand yo 122 oluyor toplayınca düzgün oku
Arkadaşım sen düzgün oku bence.
"bütün oruçlar için bir keffâret ödemesi... yeterlidir."
@Lindorinand tamam kanka sen öyle yap
Yazı orada.
Niyetlendiysen tutuyorsun demektir
Bozacaksın tutma bozmayacaksan tut
Ceza yedik ne olcak şimdi
Tövbe et Allah merhametlidir
Dalga mı geçiyorsun ramazan orucu bozmanın tövbe karşılığı sadece her bozulan bir gün için 61 oruç tutmaktır bilmeden yanlış bilgi verme
@TeomanŞarkısı napsın bı gün bozdu diye diğer günleri tutmasın mı çok biliyosan söyle kendisine 61 gün tutsun normal orucunu da tutmayıp nice 61 günler mi biriksin hem nerden bilelim Allahın neyi affedip etmediğini.
Tutmak istemiyorsan boşuna niyet edip bozma
boş ver yine bozarsın
Zahmet olacak tutsan iyi olur🙄