Kullanıldım sizce ahım kalırım onda?

Ben bir çocuğu iki sene öncesine kadar çok seviyordum dalar çocuğun ailesi ile bir sebepten tartıştık altı üstlü oturuyoruz apartmanda annesi anneme falan saldırdı abisi ve o da bana ve kardeşime sonda bu nasıl öğrendiyse onu sevdiğimi öğrenmiş ve en son (iki sene önce) bana hadi ordan git demişti ben de bir daha ne instasına baktım ne de ona bir şey dedim bana bu günlerde saat bir gibi istek attı gt yaptım ve yazdı yazmasam yazmayacakmışsın diye bende ben sana niye yazayım kardeşim dedim o da alttan aldı nyse günler ce mesaj attı ben yumuşadım ona Kaşı bana beni sevdiğini söyledi ben direndim çok direndim ondan uzak durmak İçin ama en sonu kabul ettim sonra bana buluşalım mı dedi ben de babama sorayım izin verirse olur dedim yani dışarı çıkmak İçin sonra neresi dedim benim kendi şahsi evim var dedi orada kimse bizi görmez dedim bende hayır dedim yakın dedi yok hayır dedim sonda bana mesajları * değilmi dedi ben de ewt dedim ss at dedi hayır falan dedim diretti attım sonra ise
Senin ile çok çıktım al orta parmağımı hasret giderirsin dedi
Ben de onun hiç bir zaman mutlu olmamasını dilediğimi ve hakkımın ona helal olmadığını söyledim başka hesaptan ztn. Beni hemen engellemişti
Ölmel için iyi bir zamanlama :)
Kullanıldım sizce ahım kalırım onda?