Sizce Kullanıldım Mı?

herkese merhaba buraya içimi dökmek istedim bana yardımcı olursanız sevinirim bizim mahallede iki tane kız vardi bunlar arkadaşımla bize aşıktılar sürekli bize bakıp çocuklara söylettirip bize birşeyler iletiyorlardı ben utangacim tabi bir gün arkadaşıma bu kızın instagramini alabilir misin dedim aldı konuşmaya başladık ve ardından sevgili olduk evet olaylara girmeye başlayacağım ilişkimiz güzel ilerliyordu mükemmeldi kızın sevgisini hissediyordum işte ilişkimizin arasindan 15 gün geçti o gün abisi bizim sevgili olduğumuzu öğrenmiş kızın dediğine göre sonra abisi yazdı abisi şunları söyledi:(selam kardeşim almirayla sevgiliymişsin ben sevgiliye karşı değilim ama akrabalar felan görmüş komşular baya büyüdü olay bundan sonra sevgili olmanızı babam istemiyo arkadaş kalmak istersen arkadaş kalın kabul edersen bu kardeşim) bende bu durumda arkadaş kalmak istedim işte sonra kızla artık arkadaşça konuşmaya başladık bu kız iki gün sonra bana batu ben sensiz yapamıyorum yeniden sevgili olalım ama kimse duymasın dedi ve tekrardan olduk işte yine mükemmel ilerliyordu ilişkimiz hiçbir sorun yoktu derken yine kız yazdı ve yazdı mesaj şu:(Aşkım bizim ilişkimiz buraya kadarmış gerçekten bu sefer bitti) Biz öpüşüyormuşuz sarılıyormuşuz diye abisine anlatmış karşı evdeki komşu kızın dediğine göre ki biz kızla bir türlü buluşamadik hep ayarliyorduk ama sorun çıkıyordu ve buluşamiyorduk sonra kız şunu dedi ilişkimize biraz ara verelim hiç konuşmayalım herkes unutsun belki tekrar oluruz dedi sonra kızla yine arkadaşça konuşmaya devam ettik ve bundan 1 hafta sonra benim arkadaşım eski sevgilim ve arkadaşımın sevgilisi buluşmuşlar sonra benide çağırdılar ve gittim işte gidiyoruz öyle sohbet muhabbet ediyoruz falan ardından arkadan eski sevgilimin abisi geldi ve kıza kızdı bu erkekler kim falan diye eski sevgilim arkadaşım falan dedi abisi bize bişey demedi biz ordan uzaklaşıp kızların yanına gittik ben bu sefer bittim dışarıya çıkamam asla dedi sonra ben ordan ayrilip eve geçtim kızın arkadasi eski sevgilime yazmamamı söyledi telefonu babasındaymış sanırım 2-3 gün konuşmadık fakat ben kızın hep wpde çevrimiçi olduğunu gördüm abisinin kontrol ettiğinden şüphelendim abisidir falan dedim sonra kızın arkadaşına sordum whatsappta aktif ama yazmaya korkuyorum dedim oda babasinda telefon dedi ama çevrimiçi dedim o zaman telefonu almıştır bugün dedi ve ertesi gün kız bana instagramdan yazıp geri geldiğini fakat geri gidip hesabını kapatacağını söyledi sonra bunla konuştuk falan Kırıkkaleye gidip orada okuycam falan dedi bende gitme falan dedim ikna etmeye çalıştım baya bi konuştuk yazabilirsin bana dedi ama sadece wpsinde engelliydim onun onuda abisi kontrol ediyo diye düşündüm ardından kızın arkadaşına yazdım onlarda baya konuştuk siz niye sevgili olmuyorsunuz falan dedi bende desem mi dedim abisi görür diye korkuyorum dedim oda de dedi görmez abisi dedi telefonu elinde dedi ve ertesi gün yazdım ve çıkma teklifi ettim kız şunu dedi arkadaşlar sığmayacak devamını paylaşırım

Güncellemeler
+1 yıl
kız şunu dedi:(biraz daha beklesek bende sevgili olmak istiyorum ama hergün telefonum kontrol ediliyor yakalanmak istemiyorum) dedi. Bende tamam haklısın dedim işte kötü şeyler burada oluyor bundan 3 gün sonra yeni sevgili yaptığını öğrendim eski sevgilimin arkadaşıyla konuşurken bana dedi ki onun sevgilisi var biliyonmu dedi ben şaka zannettim inanmıyorsan sor dedi ve gittim eski sevgilime sordum doğru dedi niye sordun dedi ben orada o kadar kötü oldum ki inanamazsınız sizce kullanıldım mı?
Güncellemeler
+1 yıl
İçimdeki ses içinde kalanları git ona yaz diyor yazmalı mıyım hikayeden göndermeler yapıyorum ordan görüyor zaten
Sizce Kullanıldım Mı?