Kullanıldım mı?

Hoşlandığım çocukla konuşmuştuk 1 ay öncesine kadar sonra olmadı durduk yere bana hakaret etti senle olmaz falan dedi neyse aradan 1 ay geçti 2 gün önce ünide karşılaştık benle konuştu beni merak ettiğini falan söyledi arkadaşımsın dedi dün de durakta karşılaştık konuştuk yine bir kafede oturduk bir çay içtik sonra biraz yürüdük şu an eski sevgilimle konuşuyorum ama istemiyorum onu sevmiyorum senle konuşurken mutluyum sen bana yakınsın falan dedi sonra sana sarılabilir miyim dedi ve sarıldık sonrasında bana sabret sadece sabret her şey yoluna girecek falan dedi bu işi bitiricem ikimiz olucaz ama sen 1 2 hafta bekleyeceksin dedi tamam dedim orada resmen sevgili gibi olduk bin kere sarıldı kokladı elimi tuttu hatta öpmek istedi ama izin vermedim sonra dolmuşa bindim eve geldim sahte bir hesaptan bana yazmış olmaz istemiyorum yapamıyorum özür dilerim bugün çok büyük yanlış hareketler yaptım affet bir daha karşına çıkmam diye falan resmen kullanıldım ve ben onu çok seviyordum 2. Kez güvenmiştim ne yapıcam lütfen biri akıl versin
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tekrardan beni aradı sesini duymak istedim bak dediğimi yaptım ayrıldım vs dedi baya tersledim hasta mısın sen ne yaptığını bilmiyorsun herhalde ben salak değilim aranız bozuldu bana geldin falan dedim haklısın verdiğim sözü bile tutamadım falan dedi neyse baya tersledim en son kapattım mesaj atmam için falan fotolarımı beğeniyor ama atmıyorum ama seviyorum da ne yapıcam
Kullanıldım mı?