Kullanıldım mı?

ben 2 yıllık önlisans bölümü okuyorum 1. Yılı okula pandemiden dolayı gidemedik şu an 2. Yıldayım ve yılı birincilikle bitirdim. İlk günlerde okulun itiraf sayfasndan aynı sınıfta olduğum bir çocukla tanıştım güzel anlaştık bütün sınavları beraber yaptık beraberden kastım ben hep not çıkardım o gezdi tozdu not istedi attım sınava birimiz 15 dk geç giriyorduk iki sınavıda bildiğin ben yapardım. Bundan o zamanlar şikayetçi değildim yardım etmek hoşuma giderdi ama şimdi işler değişti. O dönemde ben konuşmak istemediğimi 20 kez söylemiştim ona bildiğin yalvara yakara araya araya sevdiğini söyledi kimseyi böyle sevmedim yalanlarıyla beni ikna etti bende kırmak istemedim. Fakat şimdi 1. Sınıf bitti ve beni aramamaya mesaj atmamaya başladı aralıklı olarak neden aramıyorsun yazmıyorsun sitemlerim oldu hep. Yoğunum çalışıyorum gibi şeylerle geçiştirdi durdu. Dün ise herşey normal konuşurken akşamında bi baktım beni instadan çıkarmış. Bende sinirlenip ağzıma geleni saydım hakkımı helal etmiyorum beni dersler için kullandın gibi. Cevap vermedi sildim heryerden fotoğraflarını numarasını herşeyini sildim. Şimdi ise okul açıldığında onu görmekten korkuyorum öyle kızgınım ki ona benim sayemde geldiği yerde onu görmekten korkuyorum. Ne yapmalıyım kızgınlığım öfkem dinmiyor.
Kullanıldım mı?