sabah haşlanmış yumurta domates slaatalık yeşil çay
öğlen 1 avuç tuzlu fıstık + balık porsiyon + salata + acı biber + tadlandırıcılı tipitpi sakız 3 tane +acımeze çay
bide şimdi kahve içicem sizce bozdummu ya help
sabah haşlanmış yumurta domates slaatalık yeşil çay
öğlen 1 avuç tuzlu fıstık + balık porsiyon + salata + acı biber + tadlandırıcılı tipitpi sakız 3 tane +acımeze çay
bide şimdi kahve içicem sizce bozdummu ya help
haşlanmış yumurta:78 kcal
domates:20 kcal 1 tane
salatalık:20kcal 1 tane
tuzlu fıstık:80 kcal 1 avuç
balık porsiyon:170 kacl
salata 90 kalori toplam:
458 kalori bir insanın minimum alması gereken kolari miktarı 1000 kalori
ortalama bir insanın 1 günde harcadığı kalori 2000
buna göre diyeti bozmamıssın akşam yemeğine 500 kalorilik bir yemek yiyebilirsin buraya şekerli çay, cola, fanta v. b içecekleri içtiysen dahil etmelisin onların kalorisi fazla çünkü...
öyle şeyler içmedim. Fat secrette baktım 1015 kalori çıktı yediklerim.
ve nescafe şekerli sakızı 3 tane yaptım onları yazmamışsın :/
''Fat secrette baktım 1015 kalori çıktı yediklerim.'' öyle çıktıysa bile hala 300 kalori alabilirsin önemli olan günlük harcadığın kaloriden daha az kalori alabilmen ve bunu sürdürülebilir bir hayat politikası haline getirmen yani rejim yaptım bittim yeniden yiyim dediğinde kilo alırsın dahada üzülürsün o yüzden alışkanlık halinde yemeye çalış 1000 olmuş 1500 olmuş önemli değil...
ama nescafe ve tadlandırıcılı sakızlar bişey olur mu
tadlandırıcılı tipitpi sakız 3 tane tatlandırıcılı sakızların kalorisi çok düşün nescafeyi şekersiz içmeye çalış kilo almanı engeller şekeri komple bırakman lazım doğal şekerlere yönel kayısı, elma gibi...
2 nescafe 1 balık porsiyona eşit öyle düşün:D
nescafe sütlü köpüklü ben şeker ilave etmiyorum ama içinde varsa bilemem. teşekürler açıklayıcı konustuğun için
hayat çok garip :D
Cevap
1Cevap
Tuzlu fıstık ve balık her gün mü yiyon
yoo haftda
Nerden buluyon be balık parasına
ben kiloya onem verıyorunm
Anladım valla zayıflarken balık yiyorsun kiloları alırken neler neler yedin acep 😂 boğaza düşkünsün anlaşılan
balık protein. ve kalorisi düşük bence bilmediğin konulardan uzak durmanı tavsiye edeirm
😂 😂 sen çok biliyorsun da almışsın kiloları siödi sıra zayıflamada 😂 biliyorsan almazdın kilo
Neyse hadi bay
dostum ben60 kiloydum şu an 56 kiloyum? sen neyin kafasındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?