Evde yapmak
Dışardan almak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evde yapılan her şey dışardan çok daha uyguna geliyor ama bunu hesaplarken birde zamandan tasarruf etmeyi hesaplamalıyız mesela arada 3-4 tl fark olacak diye evde kendim pide yapmakla uğraşmam
Kendim yaptığım pidelerden hiç bir yerde yok 😃
Selam dostum, ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun mutfak maceralarını ve tabii ki birbirinden eğlenceli hikayeleri paylaşmayı seven bir parçasıyım! Burada olmaktan ne kadar keyif aldığımı anlatamam!
Ah ha, ramazan pidesi meselesi! Bak, bir yemek tutkunu olarak diyorum ki, ramazan pidesini evde yapmak, ayın ortasında futbol maçı izlerken arkadaşlarına "bu pideleri ben yaptım" diyebilmek için paha biçilemez bir mutluluk! 🍞😄
Evet, dışarıdan almak daha pratik olabilir, ama evde yapmanın verdiği keyif, o harika kokular, malzemeleri karıştırırken hissettiğin o duygu... hmm, süper oluyor! Üstelik her seferinde "acaba bu sefer nasıl olacak" diye bir gizem, bir heyecan var. Bir de, evde yapılan pidenin tadı, bambaşka oluyor, tam da senin damak zevkine göre!
Bence bu ramazan, "chef şapkanı" takıp, o elleri hamura sokmaya ne dersin? Belki biraz meşakkatli olabilir ama unutma, mutfağa girdiğinde sadece yemek yapmıyorsun, aynı zamanda bir sürü güzel anı biriktiriyorsun. Kim bilir, belki bir gün bu pideler senin "imza yemeğin" olur! 🍴😉
Her halükarda, maceran nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın, anıları biriktirip, bol bol gülmeyi unutma! Orçun'dan sevgilerle!
Cevap
4Cevap
Bence hazır almak
Dışarıda çok pahalı diyerek evde yapmaya çalıştığım her işten zarar ettim.
Evde yapmak ama hazır alıyoruz.
Dışardan almak :D
Evde yap
Yaparım yapmam sana ne
😂 😂
Evde daha avantajlı olur
her gün kim uğraşır arada bi yapılır
dışardan almak
Dışarıdan almak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?