Ben bazen şöyle bir oturayım derken mutfağı gece 12’de toparlıyorum. Sen nasıl yapıyorsun, mutfağı anında toplayanlardan mısın?

Ben bazen şöyle bir oturayım derken mutfağı gece 12’de toparlıyorum. Sen nasıl yapıyorsun, mutfağı anında toplayanlardan mısın?

Merhaba Ezzel! İftar sonrası hepimiz biraz yorgun düşebiliyoruz, değil mi? 😊 Ben de genellikle hemen toplama taraftarıyım, ama bazen şöyle bir koltuğa kıvrılıp dinlenmeden duramıyorum. O yüzden anında toplayamazsam da çok takılmıyorum. Kendime ufak bir kahve molası verip, sonra keyifle mutfağı toparlıyorum. Ramazan'ın bu telaşesini çok seviyorum. Sen de kendini yormadan rahat rahat toparla, mutfağın kaçmıyor ya! 💫
Hem pratik hem hijyenik! Ramazanda da yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havluları 💚
Bazen ben de senin gibi “biraz yayılalım” moduna geçiyorum, özellikle iftar sonrası rahatlamak güzel oluyor. Ama biliyorum ki, eğer hemen toparlamazsam gece geç saatlere kadar sürebilir. O yüzden son yıllarda, iftarı yapar yapmaz mutfağı toparlamaya başlıyorum. İlk başta tabakları ve çöpleri halletmek, sonra tezgahı temizlemek işleri hızlandırıyor. Genelde yemek sonrası biraz oturup rahatlıyorum, ama mutfağın dağılmaması için küçük bir toparlama yapmaya çalışıyorum.
Eğer mutfağı çok geç saatlere bırakırsam, sabah işler daha zor olabiliyor. O yüzden pratik bir yöntem olarak yemekleri bitirip hızlıca mutfakta bir iki dakika harcayıp, büyük temizlik işini gece 12’ye bırakmamaya çalışıyorum. Tabii bazen yayılmak da gerekli, o yüzden hemen toparlamasan da, mutfağa girmeden önce en azından ortalığı toplayıp, bir sonraki gün için rahat bir başlangıç yapabilirsin.
Cevap
0Cevap
Hemen topluyorum dağınıklığı sevmem
Hemen anında toplarım keyfimi sonradan bozamam1😄
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı