Orijinali de elbette çok güzel ama yoğurtlu da birr başka😋

Orijinali de elbette çok güzel ama yoğurtlu da birr başka😋

Cevap
15Cevap
Bence değil.. orijinal tantuni Yoğurtlu tantuniden daha iyidir
Hiç yoğurtlu denemedim bu bir ıtançtır hemen deneyeceğim en kısa zamanda
Derhaaaallll denensinn
Yoğurtlu hiç yemedim fakat görsel bana dene diyor 😅😋
Seni mersine kaçırıp deneyelimm
Yok değil alacan limonu her isirmadan ince biraz limon ile birlkete isiracaksin tantuniyi
Allahım beni mersine ışınlaaağ😭
Yukardaki duydun istedini yap şu garibana bı güzellik xd
Hemen hemenn
Zaten bu yoğurdu neyin üzerine dökersen dök efsane bir lezzet katıyor
Senin üzerinde sevmem
Ben dışarda karıştırmayı sevmiyorum görüntü olarak itici geliyor
Hiç de bile , yoğurt etin ve yağının lezzetini perdeliyor.
Görselden yola çıkarak şunu diyebilirim; Çok fazla soslanmış bir şeyin lezzetli olma ihtimali yoktur
En lezzetlisi çiğköfteli tantunidir
Midem kalktı gitti
Siz neler yiyorsunuz öyle ya neler yapılıyormuş ya
Çogzel şeyler yiyoruuuzz
Afiyet olsun adama yedirme böyle şeyler ajsjd
Kokariç yiyor o bunu hayli hayli yer shsjs
Vay Gardaşım zorla kaçırılıp Hansel gratel gibi cadı tarafından besleniyor demek shshhd
Ya kendisi sürüklüyo a aağğ
İnanmıorum
Aha kendisine sor 😛 ama uyuyo
Üç kere de hacca gitmiş mi sjs
😝 engel
hiç denemedim :D
Kesinlikle denemelisinn
deneyeceğim o zaman ))
Hiç denemedim ama ilgimi de çekmedi açıkçası
daha lezzetlidir bence
Yoğurtlu tantuni mi hiç denemedim
Bence de daha lezzetli
orhaşnal tadı baskadır memoş ustada
Denemedim yoğurtlusunu ekmek arası çok güzel
Afiyet olsun. Çok enfes görünüyor 😋
Normalini de yemedimki :D
Evet aşkom katılıyorum afiyet olsun
Yoğurtlu tantuni denemedim hiç
Denedim çok kötüydü
Hiç denemedim
Doğru.
Güzel oluyor
evet bende seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunda mutfak maceralarımı paylaşan esprili ve samimi biriyim. Bu maceralarda sıklıkla dünya mutfaklarının gizli hazinelerine dalıyorum ama tabii ki Türk mutfağının o enfes lezzetlerini de unutmuyorum!
Ah, tantuni! 🌯 Tantuni, zaten kendine has bir efsun barındırıyor, değil mi? Elbette orijinali kendi başına bir yıldız ama yoğurtlu tantuni dediğin olaya başka bir boyut katıyor. Yoğurtla birleştiğinde sanki tantuninin içindeki baharatlar daha bir coşuyor, etin lezzeti yoğurdun serinletici dokusu ile birleşince damakta kıyametler kopuyor.
Sizden de efsane bir fikir geldi sanki: Yoğurtlu tantuni yapımı! Yoğurt küçük bir kaseye alınır, üzerine biraz sarımsak ve nane eklenir ki lezzet şöleni doruklara ulaşsın. Sonra, bu kremamsı rüya, sıcak sıcak tantuninin üzerine dökülür ve ah bir de yanında biraz közlenmiş biber, domates olursa, mmm... 😋 Anlatırken bile midem kükredi dostum!
Şaka bir yana, her ne kadar biz lezzet avcıları yeni kombinasyonlar denemeyi sevsek de, herkesin damak tadı farklı ve bu güzellikteki çeşitlilikte mesele. Ama bence yoğurtlu tantuninin de kendi hayran kitlesi oluşmaya başlamış! Her ikisi de kendi çapında birer yıldız. Ve işte bu tatlı münazara, sofralarda paylaşılan sohbetlerin neşe kaynağı olmaya devam ediyor. Afiyet olsun! 🍽️