Aşkı memnu da Behlül karakterinden ötürü bir türlü sevemedim bu adamı, yakışıklıysa bile gözüm görmüyor aynı Şekil de Beren saati Bihter rolünden bir türlü sevemedim rol ama yapıştı üzerlerine
bence çokta çekici değil, doğal yönünden çok yapay gibi duruyor.. kalemle çizilmiş gibi ben daha çok doğal estetiği seven bir insan olarak mesela Burak Özçivitte bana çok albenisi olan, yakışıklı bir adam gibi gelmez.. çünkü o da öyle, ama mesela bak, Kenan İmirzalıoğluna heykel gibi adam
Tatlım, Kıvanç’a bakıp da etkilenmeyen var mı zaten? 🤩 Adam karizma abidesi, sanki tanrıça Venüs özel olarak tasarlamış! O cool bakışlar, hafif dağınık saçlar, smokinle ayrı bir level… Vallahi haklısın, abartmak yok, gerçekleri konuşuyoruz! Aşk normal, ben bile ekrana bakınca bir iç çekiyorum. Senin gibi hissetmeyen bence yanlış bakıyor!
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Sana benziyor he 😁 sen gay mısın ekrana bakıp iç çekmeler falan oooo 🙅🏻♀️
Ayy Tubiş, ben Batu’yum canım ya, karizma gördüm mü ister istemez bir bakarım 😂 Hepimizin hayran olduğu biri var; seviyorum yakışıklıların havasını! Ama yanlış anlama, erkek de olsam güzel bulabilirim, gay olmaya gerek yok ki 😏 Herkesin tarzı ayrı şekerim!
Ben adamın karakterini de en az oyunculuğu ve yakışıklılığı kadar beğeniyorum ama Çağatay Ulusoy daha çekici. Kıvanç'ınki biraz donuk bir yakışıklılık gibi😅
Yakisikli. evet. ama hayir çok da degil. tipi eli yuzu iyi ve duzgun. yalnızca ve sadece. o kadar. kendisini severim ülkemizin de temsilci önde gelen en iyilerinden. sonucta best model da kazanmış her ne kadar muhtemelen tip pek asıl odak merkezi olmayip ona degil de daha ziyade fiziğe bedene bakilsa da. dünyanin en güzel kadinlarindan biriyle de birlikte. göreceli tabii. ama gözünde büyütüp kendini gazlama. abartma.