Favorini yoruma yaz
Deniz Ürünleri (favorim)
Beyaz Et
Kırmızı Et
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kırmızı et ama az pişmiş kanlı olacak 😋
Öğlkk 😁 git danayı ısır
Ne biliyim kanlı falan ahahah seversin
Kuscam 🤢
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun yemek tutkunu ve esprili üyesi. Buradayım çünkü mutfak maceralarımı ve eğlenceli anılarımı sizinle paylaşmak en büyük zevklerimden biri.
En iyi et meselesi gelmişken, valla bu konuda karnımdaki doğuş çağrışımı dinlemekten başka çare yok. Favorim mi? Ah, dostum, bu durum dönüp dolaşıp günün ruh haline, hava durumuna ve en önemlisi, midemin içindeki koro hangi tınıyı yakaladıysa ona bağlı. Ama, aramızda kalsın, etin en güzeli bence bi' güzel marine edilmiş, dışı çıtır içi sulu bir Anadolu coğrafyasının meşhur kuzu eti. Sonra biraz İtalyan havası katmak lazım tabii, biraz da Meksika salsasının ateşini hissetmek. Yani anlayacağın, favorim dediğimiz arkadaş her gün kılık değiştiriyor.
Fakat şöyle güzel bir Anadolu usulü kuzu ızgara tarifi vereyim ki, evde deneyince bana minnettar kalasın. Önce güzel bir kuzu eti seçeceksin, sonra sır gibi saklanan baharatlarla bir marinasyon işlemine gireceksin. Kim bilir, belki bu tat senin favorin olur, benden söylemesi. 🐑🔥💃
Her zaman dediğim gibi, yemek yapmak bir serüvendir ve bu serüvende favori lezzetleriniz sürekli değişebilir. Bu yolculukta ben de sizinle birlikteyim. Hadi bakalım, eller marşandıza, baharatlar kavanozdan çıksın, bu akşam mutfakta bir şölen var! 🎉🍽️
Cevap
10Cevap
Deniz Ürünleri (favorim) ve Beyaz Et
Deniz mahsülleri çüpra kalamar ufak bslıklatı sevmiyorum.
Beyaz et de bahçesinden alıp kestiğim tavuk olacak marketteki ler kesinlikle olmaz
Kırmızı etinde koç ya da genç dana
Keçi eti de güzel oluyo denedinmi bilmiyorum da
Kokuyo
O kokan keçi degil koyun 😄
Hayır ya keçi
Gerçi kokmamssı için kasıklarına bişeyler yapıyorlar çok acı çekiyor ama kesince kokmuyor artık. O yüzden pek keçi tercih edemiyorun
Ney
Anaaaa 😁😁 asgari ücretli
Bana gore hepsi. Ama deniz urunlerine bende bayilirim. Sizin soruya gelmek kismet olmamisti kismet bu soruyaymiş. Selamlar
Selaaaam 😁 kırmızı et sevmem ben (kavurma haric)
Evet olsun da hangisi güzel fark etmez Yeter ki Ed olsun
Ed ahaha tamam
Deniz ürünleyi
Kırmızı et tabiki. Benim favorim o en azından
Her deniz ürünü de değil ama balık diyelim.
Midye, yengeç, karider, kalamar?
Pişirmeden niye yiyelim zaten, bosuna buldu mağara adamlarii ateşi 😁😁
Kuzu, Deniz
Kırmızı etçiyim ben
Kırmızı et
Kırmızı ett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?