Kent Lokantaları dışarıda yemek için çok iyi bir alternatif. Günü menüsü bu şekildeymiş, gayet güzel. Her şeyi var, 40 TL'ye çok uygun. Başka yerde bu fiyata çorba bile içilmez.

Kent Lokantaları dışarıda yemek için çok iyi bir alternatif. Günü menüsü bu şekildeymiş, gayet güzel. Her şeyi var, 40 TL'ye çok uygun. Başka yerde bu fiyata çorba bile içilmez.

maalesef bu menüler sağlıklı değil. çorbada un ve rafine yağ var. pilavda rafine yağ var ve çin pirinci ek olarak pirinçte faydalı bir besin değil. çin pirincinin sorunu ise insan gübresi ile yetiştirilmesi yani kanalizasyon suyu ve insan dışkısı. yanında ekmek verirler o ekmekte domuz kılından üretilme maya ve gdo lu buğday ile yapılmıştır feci bir biçimde gluten içerir zararlıdır. tatlı zaten un şeker içerir zararlıdır. ete gelirsek işlenmiş etler full zararlı iken etli kuru fasülye gibi şeyler faydalıdır ama etin çoğu yağdan ve ithal hayvandan oluşur yağ olarakta yine rafine yağ kullanırlar.
bu açıdan bakarsak firmaların toptan aldığını ele aldığımızda onlar için maliyeti belki 20 lira yoktur ama dış işletmeler kâr elde edecek ve yüksek kiralar vergiler çalışanların maaş sigorta yemek yol masrafı vs ekleyince doğal olarak fiyatı pahalılaştırıyorlar.
Şahsen ilk yazdığım karbonhidrat yağ şeker nişaşta vs olayları her mekanda mevcuttur. bu sebeple en güzeli evde yapıp yanına almaktır.
Cevap
35Cevap
Helal olsun adamlara gadası
Çok bir şey yenmez
Ben bu mantığı çok aptalca buluyorum. Seçim yaklaşırken de birşeyler dağıtmaya başlıyorlar. İnsanları aptal yerine koyuyorlar. Keşke ekonomi düzgün olsada böyle saçmalıklara gerek olmasa. Bizden aldıkları vergileri saçma sapan işlerde kullanıyorlar. Yazıklar olsun. Kent lokantası açmak bile insana hakarettir. Ben hiçbir siyasetçiyi yapıcı bulmuyorum. Hep bir rekabet sen yeme ben yiyeyim rekabeti net. Hiçbir uzlaşmaları yok. Bir tane sokağa kent lokantası açmak hizmet ettiğin anlamına gelmiyor. Bu insanlar ne zaman uyanır cidden bu chp ak partiyi gülüyordu kendide kahve dağıttı. Hepsinin zihniyeti aynı bunların tek dalaşları daha iyi bir türkiye değil koltuk sevdası. İnsanları sağ , sol diye boş yere tartışmaya devam etsin.
Anaa devlet yapınca ucuz ve kaliteli oluyormuş ya laa. Ney herkesten daha yüksek vergi alıp benim daha ucuza yememi mi sağlıyormuş? Banane abi. Ben s*ğırım ucuza yemek gördüm ve yiyorum. Kimin cebinden para çıktığı önemli değil.
belediye istediği fiyata satar.
kira yok
elektrik, su, gaz, masraf yok
maaş ödemesi yok
vergi yok
kar yok
ama zarar var :D nede olsa belediye batmaz :D
İstanbul'da sadece 10 adet var ve kuyruklar kişiye saatlerce sonra geliyor maalesef yazık millete , inanın akp ye oy verenler daha çok dolduruyor oraları
Simit ayran ancak yerim o paraya 40 TL bence çok iyi karsız bir şekilde halk yararlaniyor ne güzel işte nankorler bunada bahane bulur
Hani lan İstanbul pahalıydı.40 liraya burada anca konserve Barbunya alırsın mk. Şuna bak et, pilav, çorba ne ararsan var.
Şansımıza sokayım.
Ekrem çaldığı paraları çıkarmış, seçim arefesinde olur öyle şeyler :d
Çok güzel uygulama ama ihtiyaç sahiplerinin hizmetinde olması lazım, herkes girememeli. Mesela öğrenci, emekli ve asgari ücret ile çalışanlar gibi.
gayet uygun diger ilcelerde de cogalır umarım
Çok uygun. Denenebilir. İBB'nin en doğru yaptığı şey
Ben de gittim de akşam 6 ya bile kalmıyor dediler. Malum insanlardan gerçek oy veren ve ihtiyaç sahibi olanlara fırsat gelmiyor. Oy vermezler ama herkesten önce bedavaya konarlar
Mükemmel bir lezzet ve hizmet teşekkürler imamoğlu❤️
Seçim ayağıdır bu. Kimse bu fiyata böyle yemek vermez maliyeti değil
3 senedir var İmamoğlu sağ olsun
Disarida 40 liraya 3 simit 1 cay olur başkada birsey olmaz
Çok iyimiş fiyatı bizim burada 40 tl ile 3 çeyrek tavuk döner yeniliyor
Bence gayet ucuz burger king bile daha pahalı :D
Ne güzel Mersin'de de bekliyoruz böyle güzel paylaşımları
Valla gayet iştah açıcı gözüküyor pilav et mercimek menü bayağı iyi
40 TL 'ye anca simit ve çay yiyebilirim.
İmamoğlu farkı işte gerçek belediyecilik anlayışı var adamda
40 TL ye çorbayı alamazlar bı de adamı kotuleyip duruyorlar
çok iyi lan bizim kyk da böyle güzel yemek vermiyorlar
Eşek eti olabilir abi 😂😂😂
tecrübelisin heralde :D
@selmadagcan ahah bebeğim kasaba ugramiyosun heralde fakirlikten 😂
@selmadagcan sana bir şarkı armagan ediyorum https://youtu.be/SUrEin4aCR4?si=WFfc-nROoagczD9w
Hizmete alışkın değil arkadaş bünyesi kabul edemiyor
Asla kırk lira değildir bu yalan
40 lira
Saman kağıdı eşliğinde simit ve susamı
O et sadece 200 tutar
Bir döner bile yenilemez 40 TL ye
Sadece kahve sanırım 😅
Bence 40 Tl bu yemekler için çok iyi 👍
Rakibi kazanırsa 400 TL olur ya da tamamen kalkar
Harika
Teşekkürler murat kurum
40 TLye anca simit yeriz