İBB Kent Lokantalarında 4 çeşit sağlıklı ve besleyici yemek menüsü 40 TL! Çok iyi değil mi, 40 TL'ye ne yiyebilirsin ki?

İBB Kent Lokantalarında 4 çeşit sağlıklı ve besleyici yemek menüsü 40 TL! Çok iyi değil mi, 40 TL'ye ne yiyebilirsin ki?

Vekiller bizden az kazandığı için böyle yapılmış diye düşünüyorum…. Neticede herkes asgari ücret alacak kadar şanslı değil 😏 beni bi zerre hakkım varsa haram zıkkım olsun
Ankara 'da yaşıyorum. ABB de öyle bir organizasyon yok. Kent lokantası diye bir şey de yok.
Sadece seçim dolayısıyla yapılmış, bir müddet sürecek değilse güzel bir hizmet helal olsun derim, inşallah orada yaşayan tüm kesime hitab edecek çalışmaların devamı da gelir.
Cevap
20Cevap
Evet iyi fiyat
Görselde ki menüyle doymam için ekmeğin sınırsız olması lazım.
Muazzam bir fiyat. Dışarıda kırk tlye çorba bile yok
Bu lokantaların sırasında ise AKP'ye oy veren insanlar var. Hak etmiyorlar bu fiyatlara bu menüyü yemeye.
Gıda ve işletme mezunu, restoran sektöründe calışmış bir abiniz olarak o işte belediye sübvanse ediyor diyorum. Zarar ediyor ama sosyal belediyecilikte bu sorun değildir bunu üstlenir belediye yoksa o paralara mal etmek imkansız
Helal olsun adam hizmet i devletin ve hükümetini yapmadığını belediye yapıyor ama tabi Bizim koyun sürüsü hakkımız bunu hiçbir zaman bilmez.
Sadece ayran bile 20₺ olduğu ekonomide 40₺’ye bedava. Hem protein hem kalsiyum Hemde karbonhidrat ihtiyacını karşılıyor.
vatandasa kazik değil hizmet vermeye adamış bir ruh 👏🏻 👏🏻 👏🏻
Hahahahahahhahaa
@ehvenişermühendis komik olan nedir?
@sewen ne koyun adamsın 🤣 malum kanal ne derse koşulsuz şartsız inanıyorsun. Görende İstanbul büyük şehirin içinde elinkolu var sanacak 😂
Komik olan şu.. sosyal belediyecilik deyip başka parti yapsa onun görevi zaten yapacak derken bunlar yapınca büyük olay gibi lanse etmek.. İbb nin bütçesi ile ne vizyon projeler yapılır.. arkadaşa koyun diyen arkadaş sen koşulsuz muhalefet ediyorsun da süte yemeğe sevinen adamsın ne diyeyim:) anca gülerim işte ahahaha
Hayır ben akapeliyim sade makarna daha güzel bence 🤦♂️
Çok iyi umarım diğer şehirlerde de olur bu uygulama
Çok iyi hem de. Umarım lokanta sayısını arttırırlar ve daha fazla insan faydalanabilir.
Reklamini yapmaya basladiniz dune kadar yoktu sanki yillardir varmis gibi anlatiyosunuz. Bunlar kazandirmayacak ekoya bidaha bisey olamaz o
Az once trendyoldan tavukpilav ve kuru fasulye siparis ettim 130-135 lira verdim vallahi koku var yemekte, paraya degmedi.
Evet çok iyi. Ama gerçekten bazı maliyetler ortadan kaldırıldığında adil fiyat bu.
İBB'ye ait yurtlarda yemek menüsü, fiyatına göre iyi oluyor genelde.
çok iyi bence afiyet olsun şimdiden
Mercimek çorbası en ucuz 55 TL dışarda
Nerdeyse bedava çok iyi menu
40 TL'ye iki simit gelir Ankara'da
Birçok yerden iyi olduğu kesin
cok iyi vallahi o gun donere 75 tl odedik
Doğruysa çok iyi
Mükemmel ya keşke burada da yapılsa gideceğim
Ne güzel umarım böyle devam eder
Bu mu pahalı Allah aşkına gayet ucuz bir fiyat.
Uykulu yazmamak gerekiyor bunu anladım okuduğumu anlamamışım jdjsjxjjssjzjhx ucuz fakat umarım helal ettir. at esek falan yedirmesinlerde. Yoksa etin kilosu olmuş 500 tl imkansız gibi bir sey lokanta kendini döndüremez.
40 lira diye gidersin 340 tl köklerler, gidilmez,
bu iyilik öğrenciler aç kalmasın diye
Hicbilmiyorum
Gayet iyi
Baya iyi
Tabi ki çok iyi ☺
Evet iyi.
Baya iyi
Çok çok iyi
Göz boyuyolar işte
Akhwkabskwjwkanwjwn ay naptimm kizzz
Neeeehhhh