İlk başta ödem atarsin zaten. Yerleşmiş yağ uzun zamanda diyete sağdik kalırsan geçer. Ağırlık çalışıyorsan fazla ağır çalışma. Yağ gider kas gelir yine aynı kalırsın.
Bende geçen sene yaz ayında başladığım diyet sonrası 22 kilo verdim bir öğün yiyordum aynı senin gibi sporda yapmadım ama ben. Çocuklarla ev işiyle ugrasiyodum İdeal kilomunda altına düştüm ama midemmi küçüldü noldu hala bir öğün yiyorum. eğer iraden zayifsa şişman kalmak istiyorsan eski beslenme düzenine dön ama ben kilo vermek istiyorum fit olmak istiyorum diyorsan devam et çünkü kilo kalbe vuruyor şeker hastası yapıyor bissuru sorun oluyor yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence meyve tüket
Diyet yapıcam dediğim zamanlarda kendimi daha aç ve zararlı şeyler yerken buluyorum. Bu yüzden diyet yapmıyorum ama abur cubur da tüketmiyorum
Kilo alma diyetine bile uyamadim
Vallaha çok rahatım. 2 aydır diyetteyim 8 kilo yağ ve ödemden verip 4 kilo kastan kazandım. Akşam 6 dan sonra sadece su içiyorum, spor yapıyorum.
Ben de bir haftadır akşam yemiyorum günde bir öğün yiyorum oda şirkette akşamları da spora gidiyorum. Sence bende verebilir miyim
Senin diyet normalden fazla nasıl vermedin anlamdım. Ya kilon az ya da yağ yakıp kas yapıyorsun dengeliyor. senin diyet çok ağır
Veriyorum vermiyorum demedim ki
Ödem atıyorum öyle diyorlar
Yerleşmiş kilodan kurtulmak istiyorum
İlk başta ödem atarsin zaten. Yerleşmiş yağ uzun zamanda diyete sağdik kalırsan geçer. Ağırlık çalışıyorsan fazla ağır çalışma. Yağ gider kas gelir yine aynı kalırsın.
Birde aşırı ağır diyet yapma sarkma ve çatlama olur.
Ağırlık 20 kilo çalışıyorum hatta bazılarında 15 kaldıramıyorum ki 😂
Bende geçen sene yaz ayında başladığım diyet sonrası 22 kilo verdim bir öğün yiyordum aynı senin gibi sporda yapmadım ama ben. Çocuklarla ev işiyle ugrasiyodum İdeal kilomunda altına düştüm ama midemmi küçüldü noldu hala bir öğün yiyorum. eğer iraden zayifsa şişman kalmak istiyorsan eski beslenme düzenine dön ama ben kilo vermek istiyorum fit olmak istiyorum diyorsan devam et çünkü kilo kalbe vuruyor şeker hastası yapıyor bissuru sorun oluyor yani
İşe yariyorsa sık biraz dişini