Makarnayı neden dışarıda yer bir insan? Kokoreçi evde saramayız belki ama makarna yapılabilir bence.. 🤔

Makarnayı neden dışarıda yer bir insan? Kokoreçi evde saramayız belki ama makarna yapılabilir bence.. 🤔
Restorantta makarnaya zaten para vermem. Kuş kadar hazırlıyorlar doya doya yiyemiyorum gerek yok. Evde yaptığım yemekleri dışarda yemem zaten. Makarnamı istediğim gibi istediğim stilde istediğim malzemelerle yapıp yemek daha keyifli daha lezzetli daha eğlenceli bence..
Ben şahsen evde yapabildiğimiz yemekleri, tatlıları vs dışardan yenmesini saçma buluyorum. Şayet o an canım ister ve yapmaya vaktim olmazsa belki ama genel olarak evde yapamadığım yemekleri dışarda yemeyi tercih ediyorum. Heleki makarnayı şu yaşıma kadar hiç dışarda yemedim belki farklı soslar ile güzel olabilir fakat hiç aklıma gelmedi makarnayı dışarda yemek.
Aslına bakıldığında dışarıda yemek yemek ya mecburiyetten ya da özel bir günü kutlamak için olmalı, kimse durduk yere hadi gidelim bir makarna gömelim demez herhalde😂
Cevap
8Cevap
Evet bence oldukça saçmadır..
Bitmek bilmeyen zamlardan sonra artık bir çok şeyi evde yapıp yiyoruz. Geçen lahmacunu bile yaptık, gayet de oldu. Ki makarna ve salata gibi yapımı çok basit olan şeyleri neden dışarda yerler onu da anlamış değilim.
Makarna dışarda para verilen en gereksiz yemek evde en güzelini yapmak varken mesela asya mutfağımda noodle gidip yenilebilir ama spagetti gidipte dışarda para vermem
Normaldir o kadar zamlardan sonra kimse artık bir şey almak sipariş etmek istemiyor zenginler hariç tabi dışarda sadece makarna biraz saçma evet
Evde yiyeceğim yemeği ben de dışarıda yemem.
Kesinlikle makarna için dışarıya gidip restoranda masa işgal etmem.
Tabiki saçma en kolay yabılabilen makarnayı dışarda yemek tam bir sacmalık
Saçma değil bazen disarda yemem güzel olur
Bence bunuda yapamayan insanlar var 🙃🙃🙃
saçma bence biraz
Kesinlikle
Ben soyluyorum
Saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?