Herhalde spora gitmeden önce börek yiyen tek kişi benim ahsjs

Herhalde spora gitmeden önce börek yiyen tek kişi benim ahsjs

Kendime özgü yiyeceklerimi yer, içeceklerimi içerim. Ağır ve yağlı, yüksek karbonhidrat içeren yiyecekler kesinlikle yemem. Spor öncesi daha çok kaliteli besinler yemeye dikkat edilmeli, kâlp, damar, karaciğer sağlığı açısından, kaliteli yağ yakımı için önemli.
Börek yüksek oranda enerji üretimi için birçok kaynağa sahiptir antrenman sırasında vücuda yüklendiğinde şeker dalgalanması yalamazsın mide bulantısı baş dönmesi yaşamazsın ama o enerjiyi atmak zordur L-carnitin ve bir miktar ek protein iyi olacaktır kas gelişimini hızlandırır ve enerji yakımını arttırır ayrıca vücudun su tutmasını engeller böylece faydasız yük azalır ve kütle hızla toparlanır
:) bikeresinde arkadaşla salonun karşısındaki pizzacıya gittik küçük boy söyler hafif atıştırıp geçeriz diye ogünde netten sipariş kampanyasını gördük 3 tane büyük 2lt kola
içerde söyleyeceğimiz 1 küçükten ucuza geliyordu yandaki parka geçip sipariş verdiydik sonra gittiydik oda kısa sürdü şişkinlikten spor yapamadık :)
Sabah altı gibi antrenman başlar, bazen sadece su içip başlarım antrenmana; eğer bir gün öncesinden akşam yemeğini çok erken yediysem ve sabah o antrenmanı aç karnına çıkaramayacağımı hissedersem yarım protein bar atarım ağzıma o kadar..
Cevap
40Cevap
Spordan önce genellikle ben sağlam bir öğün yaparım.. kas kütlesi korumak ve arttırmak için ama eğer amacım yağ yapmaksa aç şekilde spor yaparım.. ki direk yağ yakılsın.. diğer türlü vücut depolanmış karb kullanıyor ilk önce
Spor öncesi herhangi bir şey yemem. Spordan geldikten sonra yerim.
Spordan önce bir şey yemem kesinlikle. İçersem protein destekli sıvılar alırım o kadar. Fakat çıkışta ortalığın anasını ağlatırım orası ayrı.
Çilekli süt
sabah spor yapacaksam 1 saat önceden hafif kahvaltı yaparım öyle çıkarım sporuma
akşam spora çıkacaksam yine 1 saat önceden bir kase yulaf ezmesi olur veya 5 yumurta olur yine hafif bir besin alımının ardından çıkarım
Genelde yulaflı tarifler yaparım kendime, bazen yulaflı omlet ya da yulaf ve fıstık ezmesi karışımı yaparım. Bazen muz yerim ve maden suyu içerim.
Bunun doğrusu normalde spordan sonra yemektir :) Spor öncesi mümkün mertebe hafif ve sağlıklı şeyler tüketmeli ve bol sıvı alınmalı.
Çok spor yapma alışkanlığım olmadığı için yapacağım zaman da yemeğe çok dikkat etmiyorum. Ne bulursam yerim düşünmeden 😂😂
Spordan önce bir şey yemiyorum özellikle karın çalışırken daha az yanıyormuş gibi hissediyorum
Ben fizik tedaviye gidiyorum özel spor yapmıyorum fizik tedavi hizmeti alıyorum bacakları açma germe çalıştırma vesaire
Kahve içiyorum ben yanında 2-3 tane kurabiye oluyor bide
Sporu katmerle taçlandıran bir coğrafyadayım.
Spora gitmeden önce bir şey yersem spor yapamıyorum
Pek bir şey yemiyorum. Spordan sonra bişiler yerim genelde
Ne varsa gömerdim ben üstüne ağır antrenman sonra aynı şekilde gene gönerdm
Sporu aç karnına yaparım ki yağ yakımı yüksek seviyede olsun
Ne verirlerse onu ;genellikle tavuk lapa pilav ya da haşlanmış patates 😤
Yemek yedikten sonra vücut kıpırdamak istemiyor. Genelde sadece muz ve su içerim.
Ben yemekten sonra gidiyorum aslında😃 başım dönüyor diğer türlü
Hafif bi kahvaltı yapıyorum en az 2 saat önce bazen de ders öncesi kahve içerim sade Türk kahvesi…
ne gereği var şimdi spor filan zurnaya devam
Ben genelde sporu sabahları yapıyorum, bu sabah spora gitmeden önce hafif kahvaltı yaptım…
Manzara baya güzelmiş. Hafif şeyler yerim spordan sonra bol protein
Spordan önce börek mi töbe yarabbi
Benim genelde tavuk pilav vs. Oluyor önceden de sonradan da benzer şeyler hep bir protein ve karbonhidrat kaynaği olur
Kahvaltı yapıp ondan sonra yürüyüş ve spor yapmalisin. Ben Kilo Alamıyorum 😂😂 fazlalık varsa passla bana...
Spordan önce protein ağırlıklı besleniyorum. Bir iki saat sonra gidiyorum spora sonra dediğin gibi börek, hamur işi Allah ne verdiyse yiyorum.
Spordan en az 2 saat önce protein bazlı yemek yiyorum ama genelde 3 saat önce daha iyi spordan sonra yırtılan kas gurupları için protein gerektiği için yeniden sağlam bir takviye sonra dinlenme
Spor yapmıyorum her şey çok pahalandı beni aşıyor. Hemde zaten genelde işte oluyorum
Spor sadece spor salonunda yapılan değildir sabahları çıkıp yaptığın koşu evdeki şınav mekik de spordur
Yaptığım iş zaten fiziksel bir iş.8-9 saat sürekli ayaktayım ve fiziksel olarak aktifim
Steroid basarım protein tozu , bcaa bunlarıda içer spora başlarım
Bacaklardan belli oluyor börekler :d
Ben değilim o ama yine de sen bilirsin
Birazdan salona gideceğim ama 4 lahmacun yedim 🥴
Benden kötüler de varmış oh ahsjs
Bence daha hafif seyler ama tok tutan seyler yenmeli
ya merak ediyorum bu bacaklar yürümekle koşmak la mı oluyor... benm sevgilim de yapıor hala pamuk gibi değişşik bi şekli war kalçasının da anlamadım
Hicbirsey spordan sonra yerim
Kahve içerim ve giderim yeterli oluyor
Zencefilli Fuel oil içerim ama tavsiye etmem.
Bir muz veya bir avuç fındık.
karamelli çiğköfte
Limonata içerim
Amacsiz bir poz kdjks
Pirinc pilavi tavuk
Börek çörek ne varsa..😅
Bu aralar saldım aldım yine
Çok alma aman
Spor pişmanlıktır :D
Spor yapmıyorum yorulmayı sevmiyorum
Su, - kahve/sirekli su
Spor yapmam ki😅sürekli tavuk filan yerim jsjs