Yeme & İçme Hafta sonu evde yemek mi yaparsınız yoksa dışarıda mı yersiniz ya da dışarıdan mı sipariş edersiniz? _Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hafta sonu evde yemek mi yaparsınız yoksa dışarıda mı yersiniz ya da dışarıdan mı sipariş edersiniz? Hafta sonu evde yemek mi yaparsınız yoksa dışarıda mı yersiniz ya da dışarıdan mı sipariş edersiniz? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Ben iş yerindeyken veya işyerinden çıktıktan sonra fastfood vb yemekler yiyorum. Evde olduğum zaman kolay kolay dışarıdan sipariş vermem. Buna hafta sonuda dahil. 🙏🏼 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Ben dışarıdan söylerim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Evde ölü ancak bu hafta hamburger yedik 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bazen internetten sipariş veriyoruz. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Genelde evde yemek pişiren birileri oluyor 0 0 Yorumla