Yeme & İçme 1.73 boyunda, 61 kiloyum. Bu ikisini yedim ama doymadım. Bir tane daha söylesem mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İskenderun döneri dois yedim iki tane ama kesmedi sjsjsjs 1.73 boyunda, 61 kiloyum. Bu ikisini yedim ama doymadım. Bir tane daha söylesem mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Söyle gitsin bence afiyet olsun 0 0 Yorumla
Tutku97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl 2. yi söyle ama bunu sık sık yapma bak bende 175 boyundayim bildiğin 75 kilo oldum kilolu durmaya başladım su diyetine başlicam 50 kiloydum ben 😭 0 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sağdaki Selena kılıcı kadar olan kutudaki dürüm o kutu kadar mı yoksa kutunun yarısı boş mu? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok canım kutu boyutunda geliyor o görsel sadece içinde döner olduğu görünsün diye reklam amaçlı. Yorumla melikenilayy +1 yıl Yok yani mesela cipslerin paketi de kocaman ama yarisi dolu ya belki oyledir dedim. Abla midene saglik 😂 nerene sigdirdin? 😀 Yorumla Soran +1 yıl Valla canım ben normalde bir tane yesem doyuyorum ama bilmiyorum bugün bir anormallik var bende. En son dün öğlen yedim ondanmi bilmiyorum sjsjsjs Yorumla melikenilayy +1 yıl Ac kalirsan soyle de ulkeden kacalim emxjdmdd Yorumla Soran +1 yıl Sjsjsjsjs sen nornalde mesela kaç durum yiyorsun bir tane bitirebiliyor musun kendimi kötü hissettim kız sjsjsjs Yorumla melikenilayy +1 yıl Sagdaki kılıctan hic yemedim smxjxdm soldakinden genelde 1 taneyle doyuyorum ama cok aciktiysam 1 .5 yerim.Kotu hissetme yaa MasAllah 😅 Yorumla
KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl 😇 1 günde kilo alamazsın ye tabi ki soru mu bu şimdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bı tane daha 45 cm soylim Yorumla KingARHTHUR +1 yıl Afiyet olsun Hatay usulü ise benim içinde ye bir tane daha Yorumla
Limpos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Maaşallah götür knk söyle ye afiyet olsun 1 3 Yorumla balimm4224 +1 yıl nerde yemek sen oradasın ya GDHKXH Yorumla Limpos +1 yıl Gayet açık yemek iyidir Yorumla balimm4224 +1 yıl jsjsjs Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 668 cevap paylaştı. 20 dk bekle eğer hala aç hissediyorsan söyle. 0 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. afiyet olsun söyle, kilolularlarla da... mı geçiyon :) bende aynıyım ne yesem zayıfım :) 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyle gitsinBoyun kilon muhteşem can boğazdan gelir 0 0 Yorumla
cannotflybee Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Allahım sen şöyle bir iştah nasip et bana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl seni doyurmakta bi mesele demekki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tabi amca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl amca deme lazım olurum bak , yaşım 27 😀 Yorumla Soran +1 yıl Akıl yaşın daha küçük belkide Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet. sendede zurna kadar maşallah. sorduğun sorudan belli Yorumla
balimm4224 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl ben bunun yarısını yesem yeter nasıl yiyorsunuz ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla canım bunun yarısıyla küçük kardeşim (11 yaşında) doymuyo Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Maşallah hjsjsjsjs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerjsjsjsjs Yorumla
AnonimBEY97 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Üstüne de bir adana iste tam olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakında yok ki iyi kebapçı Hatay donercileri var donas dois öncü vb Yorumla AnonimBEY97 +1 yıl Sjsjsjslaksks Yorumla
Dinarlı-Afyonlu Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Para bol herhalde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani, migros da çalışıyorum kasiyerim para bol değil 😂 ama 4 aydır yemiyordum fastfood özlemisim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Söyle gitsin bence afiyet olsun
2. yi söyle ama bunu sık sık yapma bak bende 175 boyundayim bildiğin 75 kilo oldum kilolu durmaya başladım su diyetine başlicam 50 kiloydum ben 😭
Sağdaki Selena kılıcı kadar olan kutudaki dürüm o kutu kadar mı yoksa kutunun yarısı boş mu?
Yok canım kutu boyutunda geliyor o görsel sadece içinde döner olduğu görünsün diye reklam amaçlı.
Yok yani mesela cipslerin paketi de kocaman ama yarisi dolu ya belki oyledir dedim.
Abla midene saglik 😂 nerene sigdirdin? 😀
Valla canım ben normalde bir tane yesem doyuyorum ama bilmiyorum bugün bir anormallik var bende. En son dün öğlen yedim ondanmi bilmiyorum sjsjsjs
Ac kalirsan soyle de ulkeden kacalim emxjdmdd
Sjsjsjsjs sen nornalde mesela kaç durum yiyorsun bir tane bitirebiliyor musun kendimi kötü hissettim kız sjsjsjs
Sagdaki kılıctan hic yemedim smxjxdm soldakinden genelde 1 taneyle doyuyorum ama cok aciktiysam 1 .5 yerim.
Kotu hissetme yaa MasAllah 😅
😇 1 günde kilo alamazsın ye tabi ki soru mu bu şimdi
Bı tane daha 45 cm soylim
Afiyet olsun Hatay usulü ise benim içinde ye bir tane daha
Maaşallah götür knk söyle ye afiyet olsun
nerde yemek sen oradasın ya GDHKXH
Gayet açık yemek iyidir
jsjsjs
20 dk bekle eğer hala aç hissediyorsan söyle.
afiyet olsun söyle, kilolularlarla da... mı geçiyon :) bende aynıyım ne yesem zayıfım :)
Söyle gitsin
Boyun kilon muhteşem can boğazdan gelir
Allahım sen şöyle bir iştah nasip et bana
Maaşallah afiyet olsun
seni doyurmakta bi mesele demekki
Tabi amca
amca deme lazım olurum bak , yaşım 27 😀
Akıl yaşın daha küçük belkide
evet. sendede zurna kadar maşallah. sorduğun sorudan belli
2 taneyi nasıl yedin be
Olum yapma canım çekti afiyet olsun
ben bunun yarısını yesem yeter nasıl yiyorsunuz ya
Valla canım bunun yarısıyla küçük kardeşim (11 yaşında) doymuyo
Maşallah hjsjsjsjs
Teşekkürlerjsjsjsjs
Üstüne de bir adana iste tam olsun
Yakında yok ki iyi kebapçı Hatay donercileri var donas dois öncü vb
Sjsjsjslaksks
Seni merak ettim ne kadar büyüksün acaba
Para bol herhalde
Yani, migros da çalışıyorum kasiyerim para bol değil 😂 ama 4 aydır yemiyordum fastfood özlemisim