Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar yanlis yazdim sanirim kusuruma bakmayin 😆 Doğum günü pastası yani
Özellikle söylüyorlar mi yoksa rezervasyonu öyle mi yapiyorlar bilen biri var mi hic yapmadimda birazda sosyal anksiyetem var 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Söylüyorsun getiriyorlar kanka. Ben bir tane kahve ve pasta alacağım lütfen diyosun mesela.
Hayir öyle değil doğum günü pastasini diyorum
Hiiii
Doğum günü pastasını da önceden söylemen lazım işte. Arkadaş gelecek işaret edince getir diyosun getiriyor genelde mesela. Wcye diye kalkıp çaktırmadan söyleyebilirsin de mesela. Sen yeterki söyle bir sekilde ayarlarlar
cok tesekkür ederim 😊
Rica ederim bol şans 🙂
Sipariş veriyorsun ona göre hazırlanıyor ya da rezervasyon yaptırırken kaç kişilik istediğini belirtebilirsin.
Gerçekten bu abi sosyal anksiyetenin gerçek tanımı djsjsnndjd
😅😅
O kadar iyi anlattın ki gözümde canlandı gerçekten tebrik ederim. Soruna cevap olarak. Pastayı seçersin dersin böyle yazalım falan ben size söyleyince getirirsiniz sonra tuvalete gidicem diye kalkarsın sonra söylersin yerine geçersin doluymuş tuvalet dersin getirirler
Iyi ki beni anlayan insanlar var cidden cok tesekkür ederim ❤️
Ne demek. Bende de yoğun bir şekilde vardı. Geçti umarım seninle geçer
Garsona gidip söylersen masana pasta gelir. Sadece bu kadar. Kasılmana gerek yok 😏
Bu kadar yani dimi baska bisi yok 😅 peki garsona gitmezsek pastayi masaya koysam restoran sahibi ne alaka diye bakar mi ki
Dışardan getirmeye çoğu işletme sıcak bakmaz. Bu anksiyete ile zaten onu yapmanda zor gibi duruyor 😊 sadece garsona söylemen yeterli olur başka bir şey yapmana gerek yok. Ha pastayı bitiremem diyorsan ben yardıma gelebilirim çünkü kırmızı çizgim 😁
ama getirenlerde var yani instada görüyorumda
mumla falan getiriyorlar
İllaki var mekanda pasta yoksa mecbur getireceksin ona bir şey demezler
Sen birine sürpriz mi yapacaksın 😁
Evet öyle ṣeyler düṣünüyorumda bu sosyal fobi beni mahvediyor 😅
Bana bi yeteneğini söyler misin hemen
Çizim yapmak
Bak mesela bunu düşünebilirsin. Ne alaka deme bu seni çoğu insandan ayrı kılar ve özel hissettirir
Nasıl getiriyorlar derken onu anlamadım?
yani birden garson getiriyor ya elinde pastayla falann
Kanka sen hayatında hiç dışarda yemek yemedin mi ne saçma soru bu
Yemek yemekle bu ayni sey değil ki ama