Nişan da oynar misiniz, pasta börek mi yersiniz 😅

#emre00
Nişan da oynar misiniz, pasta börek mi yersiniz 😅

#emre00
Pasta bence kutlama demek :)
Neden öyle olsun ki.. :)
Hem de dondurma o yanılmıyorsam..
tatlı yiyip tatlı tatlı anın tadını çıkarmalı zaten ben hiç oynayan taraf olmadım izleyiciyim.. o yüzden de güzel bi atıştırmalık mecbur gittiğim organizasyonları güzel kılan tek şey.. pek sevmiyorum zorunlu olmadıkça gitmiyorum…
Hem oynarım, hem pasta yerim.. Kekoda değişim çok şükür.. 😅
Yalnız dondurmalı pasta efsane.. 😅
Boğazında kalmamış Allahtan.. 😅
Nereye gideyim.. 😄
Ne işim var köyde.. 😅 Hiç bana göre değil.. 😂 Sen git çok seviyorsan köye.. 😄
Temiz hava getir gelirken.. 😅
😄😄
Teşekkür ederim..
Evet kekoluk 😃
Hayır o söz “hepimiz kardeşiz” djkd
😬😬
Teşekkür ederim 🥳
Hayır bence değildir.. ama ben kesinlikle ne nişana ne de düğüne gitmiyorum.. kendim evlenirsem bir gün yine de düğün yapmak istemezdim.. ama pasta da güzelmiş bence ortada kalp falan var
Cevap
32Cevap
O pasta mı emin miyiz? Şekli şüklü efsane, su böreğide yapılmış helal valla 😄 oynarım pek de severim
Dövseydin 😒
Pasta güzel yenir🤤 nerdesin söyle geliyorum 🤣🤣
Tüh🤣🤣
Ben oynamam giderim kıyafet eleştirimi yaparım pastamı yerim dönerim
Biz Anteplilerin önüne getirseler bunu, güleriz 🤣 Biz baklavaciyiz yaş pasta nedir yahu
Ankara'ya nisana gittik tepsi tepsi baklava götürdük, yaş pasta ile kuru pastaları kimse yemedi, sjsjsjaj baklava ya yumuldular
Daha üstelik içerideki gorevliler evlerine diyede hep almışlar, yerinden gelmiş taze baklavaya kim yok der, bende dedim burdan gidenlere, sizde kuru pastaları koyun çantalarınıza yolda yersiniz herkes güldü ahahah
Yeriz tabii ki ağzımız var...
İkram edilen şey geri çevrilmez allasen her şeye de kulp bulmayın ya
bu pasta bütün düğün salonlarının aynı ikramı he yaz boyu düğünlerdeydim nerdeyse ve hep aynı dondurmalı pasta görüntü aynı 😂
Herkes ortak noktada anlaşmış :D
Dondurmalı pasta olduğuna göre açık kır nişanı bu 🔭
Nişan ve düğün pastalarınin tadı ortamdan mıdır nedir daha bir güzel olmuyor mu 😃
Yaa genelde açık kır düğünlerinde tercih ediliyor ama şasirdimm. En sevdiğim dondurmalı pasta afiyet olsun
Yahu reis ne kekoluğu yemek buldun ye dayak buldun kaç demişler 😂😂
Kız kardeşimin nişanı var şimdi pasta yersem keko mu olucam 😅
Yalnız pastanın güzelliği 😄 kekoluksa da no problem
Değildir ya , ben düğünde nişanda pasta yemiyorum sevmediğim için. Başka ne varsa yerim, oynarım.😃
Evet kompile pasta olayi kekoluk törenler falan da kekoluk bana göre yani hic modern seyler degil sevmiyorum ben
Biz yiyelim diye para veriyorlar buna, yöresel oyun sevmem oturur yerim oynayanlarınkinide yiyebilirim
İllede bir kuralı mı olmalı, pasta olsun, baklava, kek olur, fazla harcama yapmadan bir şeyler olsun yeterli.
Her şeyi de kekoluğa bağlamak ne kadar doğru gjjk ben şahsen yerim kime ne yani keyfim istedi yerim 🙂
İçinde de kalp var iyiymiş 😅 bu pahalılıkta düğüne gidilmez. Gittiğim zaman oynardım pasta da yerdim bence kekoluk değil
Ben yerim pasta çikolatalysa hicbir seyi gözüm görmez
O ikramlar yenilsin diye çıkmıyor mu? Niye kekoluk olsun?😂😂
burada ki düğünler de ve nişanlarda yemek de veriliyor yenir yani ayıp ya da keko diye bir şey yok
Hayır neden öyle olsun ki sonuçta yemek için dağıtılıyor
Bence değill. Kutlama sonuçta pasta kesilir ama ben kocaman salonlarda nişan yapılmasını sevmiyorum ufak olabilir ev büyükse evde olabilir mümkünse aile arasında ve bir kaç akraba katılabilir.
Ucuza kaçıp keko pasta ikramı yapmislarsa onlar daha keko.
Yerim niye yemiyim
Değildir bence. O tarz yerlere beleşe yemek yemek için gidiyorum genelde😂
Bence değil zaten nişan düğüne yemek için gidiyorlar 😀
Şu dondurmalı pastalardan olmasın eski klasik pastalar olsun da ondan yiyelim ama 😊
Valla yarın düğüne gitcem kuzenimin pasta yemezsem ölecekmişim djjd
Çok iyi oynadık. ama. oasta ya da kurabiyeleri yemem
Ben tabağımı bitirmeden kalkmam ayıp olmasın diye🤣
Genellikle aile içi yapılıyor nişan o yüzden ikisini de seçiyorum😅
Yerim afiyet olsun. Keko diyenler kendilerine baksın
Ne münasebet yahu, oraya nişanı izlemeye mi gidilir? Pastaya yemeye gidilir pasta..
Yerim, nişan sahibi seçmiş ikram etmiş niye yemeyeyim
Ne alaka kekoluk ben yerim baklavada yerim üstüne ye gitsin ya bunun kekolu mu vr
Hem oynarım. Hem pasta, börek herşeyi yerim. 😄
Yerim tam tersine onun için giden bir sürü insan tanıyorum
Sonuçta bir davete katılmışsın ve ikram var ikramdan yemek neden kekoluk olsun ki?
Yani direkt yiyici taraftayım desem daha doğru olur 😄
Pasta ne güzel duruyor 🙆♀️ tabiki yerimm yemek için koyuyorlar önüne
Ben böyle merasimlerde genellikle bulunmuyorum. Kalabalık ortamlar beni geriyor.
Yemek için koyuluyor, alakası yok.
Hem pasta yiyorum hem yel yiyorum hemde eglendiriyorum ben kendim dj yim organizetörüm İstanbul'da hem oynuyorum hem yiyorum hahaha
Ben böyle soruyu seviyim hemde sarıla sarıla öpe öpe şefkat göstere göstere çok sevdim sorunu cevabim hayır
Önce göbek atarım acıkırım sonra yemek sonra tekrar oyun tekrar yemek ikisi birbirini tamamlar bence 😂😂😂😂
Oynarım ( bir videoda o kurabiyelerin temiz olmadığını öğrendim)
ben yemek taraftarıyım, eğer benim nişanım olursa ikiside😉
Tekirdağ da bir yer mi orası?
Burada da aynı ikramlar var
Nişanda pasta yemek kekoluk mudur diye düşünmek kekoluktur
Pasta için gidiyorum zaten
Daha neler duyacaz arkadas :D
Oynamam oynamayı sevmiyorum.
Ne varsa gömülür.
Pasta yemeye gitmeyen mi var
Herkes pasta için geliyor slahahha
neden kekoluk olsun
O kadar kalori yakıp bir şey yemeden mi dönelim