Porsiyonlar bol, yemekler lezzetli ve kaliteliymiş. Ben sıradan bir tavuk dönere bile 110 TL ödüyorüm bulunduğum bölgede. Sizin yaşadığınız ilde uygun fiyatlı mekanlar var mı?

Porsiyonlar bol, yemekler lezzetli ve kaliteliymiş. Ben sıradan bir tavuk dönere bile 110 TL ödüyorüm bulunduğum bölgede. Sizin yaşadığınız ilde uygun fiyatlı mekanlar var mı?
şu an Ankara 'da içinden tavuk derisi çıkan tavuk dönercileri es geçiyorum, iyi bir yemek içecek ve tatlı hariç 500 lira. 4 kişilik aile yemeğe gitse 2000 tl içecek alsalar 2200 tl tatlı alsalar oda 200 lira felan 800 tutar toplamda 3000 tl gitti. Arabaları olsa yakıt masrafı otobüse dolmuşa binseler kişi başı dolmuş 20 lira 20 de geri gel 40 yapar 160 da toplamda yol parası yaptı. 3160 lira. Canım mısır çekti dondurma çekti hadi sinemaya gidelim çay kahve içelim bir iki vitrinlere bakalım kitap kırtasiye malzemesi alalım vs denildi mi 5 bin gitti. Yani ekonomimiz 💩 gibi.

90 TL masadakiler zamdan önce 70 ödüyordum
Bence 90 TL çok uygun şu an ki şartlarda. Afiyet olsun 😊
Teşekkür ederim Mersinin en güzel yemeği
Bu adamı doyurmaz Bende mersindeyim 2 tane yemen lazım doyman için
@metropoltilkisiii spordan sonra iyi gider 2 tane
Spordan sonra bu yenmez ama 2 tane iyi gidiyor
Yağsız olanı yenebilir
@metropoltilkisiii aynen hafif güzel yemek
bu ne ki
@hayalsizhayalperest_ dilimlenmiş tantuni üzerine özel ayranlık yoğurt dökülüyor kaymak gibi yoğurtlu tantuni oluyor yoğurt yağı öldürdüğü için ağzına yağ tadı gelmiyor
ne güzeldir şimdi 🥰😀
@hayalsizhayalperest_ kısaca kaymak gibi tadı var
Yani vardır illaki uygun yerler dışardan pek yemek tuketmedigim için pek haberim yok son durumlardan her şey pahalandi zamlandı öğrenci napsin Fakir napsin Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok haklısınız, amin inşallah. 🤲🏽
İzmirimin farkı 😊Belediyenin kendi işletmesine ait yerlerde evet ucuza yenilebiliyor. Buca kampüsüne yakın yerde olsa öğrencilerde giderdi çokça.
Cevap
26Cevap
Bize helal olsun demek düşüyor gadası
Ucuz bir şey kalmadı maalesef
Belediyeler benim vergimle ucuza yemek yapıp seçim kampanyası yapıyorlar. Şu zekayı başka şeylerde de kullanabilseler
İyi bişi yapıyor işte fenamı, kaldırım söküp yine yaotırıp müteahitemi versin
Bak arkadaşım kadıköyde destan lokantası var, özel sektör, 20tl ye çorba, 65tl te etli yenek yiyorsun, esnaf bu kadar aç gözlü olmayıversin, ve oranın kapasştesi tüm esnafı zora sokmaz, ihtiyacı olanlar var, adamlar iyi bişi yapmış, sonuçta hizmet bunlar, gangi parti bilmiyorum ana taptığı iyi bir şey
Ben yerim o yemeği baha))))))
Arkadaşlar konuya dahil olmak istiyorum. Zaten bu tarz lokantaların açılma sebebi bahsi geçen çevre lokantalarında ki fahiş fiyatlar.
Bir pilav bir sulu yemeğe 200 TL aldıkları için zaten bu tarz işletmeler açılıyor belediyeler tarafından. Başta ogrenciler, sonra alt gelirli vatandaşlar yemek yiyebilsin diye.
Burada asıl mesela belediyelerin açtığı lokantalar değil, diğer lokantaların belirlediği fiyat politikası. Evet ekonomik kriz var, sebze ve et ürünleri pahalı ama olması gereken fiyat bandının üstünde satışa sunuyorlar yemekleri.
Yapılan hareket doğru zaten, ben hangi parti yapıyorsa destekliyorum
Yaşadığım ilde ucuza yemek pek yok. Öğrenciler adına sevindim, güzel bir uygulama yapmışlar
Kesinlikle öyle 👏🏽
Ulke rezil durumda
Buca insani bu konuda cokda duyarlı
Askıda ekmek sirasi 200 kişinin altına düşmüyor maalesef
Ama birleşimde öğrenciye garip gurabaya yardim değerli
Artık dışarda karnını doyurmak istiyorsan en az 100-150 tlyi kafadan çıkartmak zorundasın
İzle bak nasıl bugün bucaya gidiyorum 😂
Hahaha 😄
Bizim buradan uygun öğrencilere göre yok ama 4 yemek 80 lira
Bedavaaaaa bursada kimse vermez ne belediye ne sahis
Helal olsun fatdalı iş yapan belediyelerde var
Zarar etmiyorsa sorun yok ancak zarar ediyorsa o para halkın cebinden çıkacak.
İzmir de öğrenciler için bu çok önemli normal de lokantaya gidip böyle yemekler yemek mümkün değil.
burada da var aynı fiyatta özel bişey değil her yerde yaygın yani
Bu ne aura cekicilik böyle
İbb lokantalarından birinde yiyorum 45 lira 10 numara
Geçen gün köfte yedim ayıptır söylemesi 180 lira tuttu awq
Buca başkanının şirin görünme çabası ama yemezler
Hayır yok burası çok pahalı maalesef
Fırat Üniversitesinde 20 TL ye yemek yiyoruz
Her yerde olması gereken bir uygulama
45 TL e orada bi halt vardir
Yerel seçim zamanı olur bunlarda 😊
45 TL bayagı iyi piyasaya gore
Ohaa aşırı iyi. Ben oraya taşınıyorum